Stormbaan Huren

Stormbaan Huren  bij Happy Rent Attractieverhuur in Limburg, Brabant en Overijsel! Van Hindernisbaan tot Jungle Stormbaan en van Survivalbaan tot Wipe Out Baan bekijk alle stormbaan mogelijkkheden hieronder. 

Locatie Heerlen: Nu met 15 % Afhaalkorting & Annuleringsverzekering mogelijk

Locatie Gemert & Swalmen: Gratis Annuleren

 


Hindernisbaan 16 Meter Hindernisbaan 16 Meter
Gemert 🇳🇱
165,00
Deze kleine stormbaan is gaaf! Hindernisbaan van 16 Meter ook leuk in combinatie met andere attracties.
Geen risico: u kunt later annuleren, dus pak vandaag nog deze geweldige prijs.
Bekijk beschikbaarheid >
Survival Run Survival Run
Gemert 🇳🇱
132,00
Voor de échte survivallers onder ons! Een stormbaan van 12 Meter om zo snel mogelijk van A naar B te komen.
Direct online bestellen
Bekijk beschikbaarheid >
Army Run Army Run
Gemert 🇳🇱
61,50
Wie rent het snelst door de gaten van deze ludieke attractie? Direct beschikbaar vanuit Gemert dichtbij Gelderland.
Direct online bestellen
Bekijk beschikbaarheid >
Monkey Run Monkey Run
Gemert 🇳🇱
264,00
Huur nu deze grote stormbaan bij jou op locatie van 22 meter lang! Goedkoop huren in Noord-Brabant
Erg Gewild - 1 beschikbaar
Bekijk beschikbaarheid >

STORMBAAN HUREN

Bij Happy Rent Attractieverhuur kun je goedkoop een opblaasbare stormbaan huren. Of je nu opzoek bent naar een goedkope hindernisbaan in Limburg of wipe out baan van 70 meter in Eindhoven wilt huren, Happy Rent Attractieverhuur heeft een uitgebreid assortiment aan stormbanen voor jong en oud! Door ons grote aanbod kun je een luchtkussen huren voor elke gelegendheid. Zo kun je een stormbaan voor jongeren huren maar ook een stormbaan voor volwassenen huren! Zo is onze Swipe Off XXL Stormbaan van 70 meter een top attractie op elk evenement of zeskamp. Ben je eerder opzoek naar een leuke slide stormbaan voor de kinderen dan zijn we je graag van dienst met onze unieke stormbaan piraten of de minions stormbaan die ook ingezet kan worden als groot springkussen. Extra goedkoop is onze hindernisbaan die voor maar € 177 te huren is, wil je echter een langere stormbaan huren dan adviseren we je onze Stormbaan Jungle Run die met 17,5 Meter genoeg uitdaging biedt. Deze opblaasbare stormbaan is ook te huur als Super Stormbaan van 27 meter. Voor elk evenement en elk budget kun je bij ons een stormbaan huren. Bekijk alle stormbaan prijzen direct op onze website, sorteer op prijs of lees eerst de algemene voorwaarden. Klik vrijblijvend op "bekijk beschikbaarheid" en de website laat direct zien welk artikel is toegevoegd in je offerte aanvraag, wil je ook nog een popcornmachine huren of een spinning wheel toevoegen aan je offerte aanvraag klik dan eenvoudig ook bij deze artikelen op de groene knop. De rest wijst zich vanzelf. 

WIPE OUT BAAN

Wil je de strijd écht aangaan? Dan is zijn onze wipe out stormbanen de beste keuze om te huren! Onze unieke dubbele stormbanen uit de Swipe Off serie zijn zo ontworpen dat de ultieme strijd los kan barsten en de toeschouwers getrakteerd worden op maximaal spektakel! De dubbele Swipe-Off XXL stormbaan is uniek in Nederland en kan door Happy Rent zowel indoor, outdoor als op het water geplaatst worden. We leveren deze wipe out baan dan ook vaak buiten Limburg: Van Tiel tot Eindhoven en van Rotterdam in Zuid Holland tot Antwerpen in België. Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden van onze unieke wipe out baan.

De Swipe Off XXL Stormbaan van 70 meter is de meest extreme variant en bestaat uit de volgende onderdelen die ook los te huur zijn. Vanuit de Dubbele Punch Battle gebaseerd op de wipe out bokshandschoenen ren je met twee deelnemers over de dubbele stormbaan richting de Bouncing Balls. De bekende mega balls zijn zo vormgegeven dat je tegenstander op dezelfde rode bal kan springen en je hiermee van de stormbaan af kan katapulteren. Vanuit hier wacht een stevige klim naar Dubbele Base Jump met een vrije val van 3,5 Meter op je, durf jij naar beneden te springen? Om de battle dan echt af te sluiten wachten nog 26,5 Meter aan stormbaan op je, bestaande uit de legerstormbaan  Kom jij als eerste tot de overkant van deze unieke wipe out stormbaan? 

STORMBAAN HUREN BIJ HAPPY RENT ATTRACTIEVERHUUR

Een opblaasbare stormbaan is een van de meest gewilde attracties om te huren voor bijvoorbeeld een sportdag, evenement of als finale bij verschillende zeskamp spellen. Zowel voor jong en oud kan een stormbaan voor het nodige vermaak zorgen. Bij Happy Rent kun je niet alleen goedkoop een stormbaan huren maar vinden we veiligheid ook heel belangrijk daarom zijn al onze stormbanen gekeurd en voldoen ze aan de hoogste veiligheidseisen. We zijn specialisten in stormbanen verhuur en adviseren jou graag over de mogelijkheden. Van de benodigde stroomvoorziening tot het plaatsen op water tot een combinatie stormbaan met bijvoorbeeld onze tobbedansbaan, we denken graag met je mee! Van klauterhelling tot opblaasbare hindernisbaan en van glijbaan back to base jump er zijn voldoende mogelijkheden voor een unieke combinatie. Je kunt de survivalbaan van jouw voorkeur ook direct online huren bij Attractieverhuur Happy Rent, plaats de stormbaan in jouw winkelwagen en je ziet direct de mogelijkheden. 

Dat een stormbaan huren goedkoop kan ziet u direct op de website van Happy Rent Attractie- en Stormbaan Verhuur. Je kunt jouw opblaasbare stormbaan ook vaak tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren, dit is niet bij alle stormbanen in de verhuur het geval check zeker even de algemene voorwaarden. We hebben zowel een stormbaan te huur van 45 meter maar kunnen ook op maat een stormbaan 50m samenstellen. Vind jij een stormbaan gaaf? Huur de mooiste stormbaan van Nederland en andere attracties bij Happy Rent Verhuur. Dit kan direct online, sorteer op prijs, selecteer meerdere dagen voor extra korting, neem telefonisch contact met ons op of krijg direct contact via Whatsapp

Je kunt bij ons naast alle stormbaan attracties ook een springkussen huren of onze glijbaan clown. Of je nu voor een sportieve dag opzoek bent naar een piraten run in de buurt van den bosch of een mega stormbaan zoekt die alle adventure tracks ter wereld verslaat op de lijst met top attracties, wij helpen je graag bij het vinden van diverse stormbanen.