STORMBANEN

STORMBANEN

Bent u op zoek naar een of meerdere stormbanen? Nou zoek dan niet verder! Want bij Happy Rent kunt u eenvoudig een stormbaan huren via onze website. Wij hebben een flink aantal stormbanen voor u klaar liggen met verschillende thema's. Als u vragen heeft kunt u 7 dagen per week onze klantenservice bereiken. Zo niet, kunt u gelijk op de onderstaande afbeelding klikken en ons assortiment en prijzen bekijken!

STORMBANEN HUREN BIJ HAPPY RENT

Happy Rent is al jaren actief in het verhuren van stormbanen. Door de jaren heen hebben wij ons kunnen onderscheiden van onze concurrenten. Dit hebben wij gedaan op de volgende punten. 

✓ Top Service 
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, reageren vaak binnen een uur op uw mailtje en zijn ook te bereiken via Whatsapp. Wat wilt u nog meer!

✓ De beste stormbanen  
Grote keuze uit verschillende stormbanen met verschillende thema's en prijzen, zo hebben we voor elke gelegenheid en elk budget wel een stormbaan beschikbaar. 

✓ Makkelijk en veilig 
Online reserveren en betalen met iDeal of creditcard, wel zo makkelijk en extra veilig!

✓ Flexibel 
Stormbaan op het water, in het zand, in de modder of waar dan ook? Wij zijn het wel gewend. Allemaal geen probleem. Laat ons wel van te voren hoe en wat zodat wij ons ook kunnen voorbereiden!

MEERDERE STORMBANEN HUREN 

Wilt u meerdere stormbanen huren of een hele lange? Dat kan! Alle losse onderdelen van onze stormbanen kunnen aan elkaar vast gemaakt worden. Wij hebben de volgende stormbanen met de volgende onderdelen in ons assortiment:

 

Stormbaan Jungle Run Huren 17.5 Meter

Deze stormbaan bestaat uit twee onderdelen, namelijk de klim-glijbaan en de hindernisbaan. Bij de klim-glijbaan moeten de deelnemers eerst omhoog klimmen om vervolgens weer naar beneden te glijden. De hindernisbaan bestaat uit een lang stuk baan met obstakels waar de deelnemers zich doorheen moeten ploeteren. De totaalprijs van deze baan is 275 euro. Zowel de klim-glijbaan als de hindernisbaan staan ook los te huur op onze website. 

 

Minions Stormbaan

Deze prachtige nieuwe stormbaan is geheel ontworpen in het minions thema en de absolute hit op elk kinderfeest of evenement!

Dit mega minions springkussen is 12 Meter lang 2,65 M breed en 4,2 Meter hoog en zit bom vol met leuke hindernissen. Aan de entree van de stormbaan wordt je verwelkomt "Bello" door Bob en Stuart terwijl Kevin net bovenop de stormbaan meegevoerd wordt door een golf "Luk-at-tu!" Eenmaal binnen verwelkomt je een heel bananen bos "Banana!" daarna zijn er voor jou "Para Tú" de bogen om onder door te kruipen en dan wachten er de gaten in de muur om bij het klim gedeelte aan te komen. Via de trap en / of het dikke touw klim je naar boven om dan in volle vaart van de glijbaan te schuiven. Wij verhuren deze stormbaan voor 333 euro.

 

Stormbaan Leger

De stormbaan leger is een echte test voor uw behendigheid. Onderschat overigens niet hoe uitputtend deze baan kan zijn. De vrolijke kleuren kunnen tevens ook misleidend zijn. De vier onderdelen van deze baan zijn gebaseerd op hindernis onderdelen die in het leger ook worden gebruikt, maar dan zonder de modder! Als eerste komen de deelnemers bij de "Bridge & Army Swing". Hierbij moeten de deelnemer over een dunne voetbrug lopen om vervolgens met een touw de overkant van het ravijn te halen en in de netten te klimmen. Bij dit onderdeel wordt het evenwicht en kracht gemeten. Het tweede onderdeel noemen wij de "Spider Cave". Dit is een net van elastische touwen waar deelnemers zich doorheen moeten wringen. Ook weer een vrij lastig onderdeel die vaak onderschat wordt. Hier is vrij veel kracht voor nodig. Het derde onderdeel van deze baan is de "Mega Rol" en is een bol vormige klim muur. Als je niet op past land je hier met je hoofd eerst om de grond! Gelukkig kan er niks misgaan en landen de deelnemers op de zachte stormbaan. Het laatste onderdeel is de "Suppressor". Hierbij moeten de deelnemers veel kracht zetten om niet vast te komen zitten tussen de twee wanden met opblaasbare dwarsbalken die zij aan de kant moeten duwen. De totaalprijs van deze stormbaan is 395 euro. De onderdelen staan niet los op de website en kunnen dan ook niet los worden verhuurd. 

Wij weten het zeker, al onze stormbanen ze zijn allemaal A lot of Fun!

 

MEERDERE STORMBANEN HUREN BIJ HAPPY RENT

Wanneer op de grote afbeelding bovenaan de pagina klinkt, komt u op de categorie pagina terecht van al onze stormbanen. Daar zult u zien dat er meer dan drie stormbanen worden aangeboden, maar als u even verder kijkt zult u er ook achter komen dat alle stormbanen die door ons worden aangeboden variaties of combinaties zijn van meerdere stormbanen. Zo hoeft u niet zelf te gaan puzzelen naar wat u precies wilt. Want ook al bestaan alle stormbanen uit losse stukken, sommige stukken verhuren we niet los. Heeft u een combinatie in gedachte en staat deze niet aangeboden op de website? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen, want zoals al eerder vermeld, zitten wij 7 dagen per week klaar voor uw telefoontje! Bel ons op 085-002-0026