Opslagruimte

Wil je een opslagcontainer huren of ben je opzoek naar mobiele selfstorage? Happy Rent Verhuur biedt verschillende opslagsystemen om je spullen veilig op te slaan. Van onze unieke Skippybox® mobilele selfstorage tot opslagcontainer in de vorm van een zeecontainer. Je huurt je opslagruimte snel en eenvoudig online tegen de beste prijs.


Opslagruimte Huren Limburg

Of je nu een opslagruimte, zakelijke opslag of een opslagcontainer zoekt in Heerlen, self storage in Kerkrade of een kleine opslagruimte wilt huren in Landgraaf, bij Happy Rent kun je goedkoop opslagruimte huren aan het bedrijventerrein de Beitel in Heerlen Parkstad en nú ook in Eygelshoven. Het huren van opslagruimte in Limburg is heel eenvoudig, selecteer een van onze opslagsystemen en reserveer eenvoudig online je opslagbox. De prijzen van onze opslag boxen is bij ons het laagst, niet alleen per m3 opslag maar zeker per m2. Onze voordelen:

  • Betaal per dag

Geen langlopend contract, bij ons betaal je per dag en huur je opslagruimte al vanaf € 2 per dag.

  • Meer vloeroppervlak

Bij self storage boxen zoals die van bv. Shugard of Allsafe betaal je voor 3 meter hoogte die je niet effectief kunt benutten. Onze opslagruimtes zijn 2,4 Meter hoog waardoor je voor minder geld meer m2 opslag krijgt. Tevens bieden we ook ruimtes aan die zelfs 3,6 Meter hoog zijn zonder dat je hier extra voor betaalt. 

  • Laagste Prijs Garantie

Onze storage box prijzen liggen een stuk lager dan die van andere aanbieders als Shugard of Allsafe mini opslag bij ons betaal je tevens per dag en niet per maand. Voor goedkope opslagruimte tegen de laagste prijs moet je dus bij Happy Rent zijn. 

Opslagruimte Huren Heerlen

Onze opslagruimte igevestigd op bedrijventerrein de Beitel in Heerlen en bedrijventerrein Julia in Eygelshoven. Deze bedrijventerreinen en onze locatie zijn goed beveiligd en o.a. voorzien van camerabeveiliging. Als je opslagruimte wilt huren in Heerlen of Eygelshoevn dan zitten we letterlijk bij je om de hoek maar ook als je opslagruimte wilt huren in Hoensbroek, Landgraaf of Kerkrade dan zitten we heel dichtbij:  

  • 10 minuten van Kerkrade, Landgraaf of Voerendaal
  • 15 minuten van Hoensbroek of Nuth
  • 20 minuten van Sittard / Geleen of Brunssum

Kortom voor goedkope opslagruimte voor particulieren en bedrijven in Parkstad (en ver daarbuiten) bent je bij Happy Rent aan het juiste adres. We vertellen je graag waarom je voor ons zou moeten kiezen als je zoekt naar opslagruimte Hoensbroek of opslagruimte huren Kerkrade. 

Opslagruimte Huren Kerkrade

Industrieterrein de Beitel ligt in Heerlen maar is net zo dichtbij Kerkrade, vanaf het Roda stadion bij Shugard is het letterlijk 5 minuten rijden. Zoek je dus opslagruimte in Kerkrade dan zijn wij je graag van dienst. Een opslagruimte huren in Zuid Limburg doe je het beste bij Happy Rent Verhuur. Zowel voor zakelijke opslag als self storage, bij ons kun je dichtbij Kerkrade opslag huren die schoon en droog is en waar je spullen veilig staan opgeslagen. Je kunt altijd contact opnemen via Whatsapp of een vrijblijvende offerte aanvragen via info@happyrent.eu 

Kleine Opslag Huren

Indien je meer dan 17m3 nodig hebt dan is onze 20ft zeecontainer de goedkoopste oplossing, deze huur je al voor maar € 4,50 per dag. Hiervoor moet je dan wel naar onze vestiging in Heerlen of Eygelshoven komen, maar dan heb je ook meer dan 33 m3 opslag tot je beschikking. Meer informatie over onze container opslagbox vind je hier:

Laat je verrassen door onze lage tarieven om je inboedel op te slaan en huur deze opslagruimte in Heerlen direct online bij ons op de website. Onze opslagruimtes zijn veilig en goedkoop zeker in vergelijking met allsafe mini opslag of storage box. Veel klanten willen eerst een garagebox huren maar komen er al snel achter dat het huren van een opslagruimte in de vorm van een opslagcontainer een makkelijkere oplossing is die vaak niet alleen ruimere opslag biedt maar ook een stuk voordeliger is. Wil je je inboedel opslaan of zoek je een oplossing voor je zakelijk opslag? Huur dan direct online deze persoonlijke opslag zonder extra kosten. We bieden deze opslagcontainer te huur aan voor maar € 4,50 per dag. Deze tijdelijke opslagruimte is tevens uitstekend beveiligd en staat direct op de begane grond, je hoeft dus niet zoals bij andere aanbieders op de lift te wachten als je je spullen wilt opslaan terwijl andere klanten hun self storage unit aan het vullen zijn. 

Storage Box prijzen

In vergelijking met andere aanbieders bieden wij de goedkoopste storage box prijzen, bij ons huur je al vanaf € 2 per dag en krijg je altijd meer m2 voor je geld. Het huren van een van onze zeecontainers is zeer aantrekkelijk en biedt meer ruimte dan vergelijkbare storage boxen. We informeren je hier graag over. Voor een offerte met meerdere opslag boxen of voor een hele lange periode kun je het beste een E-mail sturen naar info@happyrent.nl dan sturen we je super snel een gepaste offerte. 

Opslagruimte te huur

Wil je opslag huren in Den Bosch, Den Haag, Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord of Alphen aan den Rijn? Neem dan zeker even contact met ons op want we kunnen onze mobiele opslag ook bij je thuis voor de deur leveren. Afhankelijk van hoe veel ruimte er is, is het mogelijk om een zeecontainer neer te zetten zo kun je goedkoop een opslagbox huren en heb je eigenlijk een gratis verhuizing zonder verborgen kosten. Denk hierbij wel na of de locatie goed bereikbaar is voor een vrachtwagen combinatie, woon je in een krappe woonwijk in Rotterdam Zuid of in een rijtjeshuis in Utrecht Zuid check dan zeker even of een grote vrachtwagen combinatie hier terecht kan en we de container op een goede plek kunnen laden en lossen. Verifieer ook altijd even bij de gemeente of je een vergunning nodig hebt om tijdelijk een container te plaatsen. Wil je de container als inboedelopslag huren in Capelle aan den IJssel of heb je meer dan voldoende plaats op je adres in Utrecht Zuid dan kun je altijd een offerte aanvragen om deze inboedelopslag bij ons te huren. 

We geven u graag 20 redenen waarom u een opslagcontainer voor uw bedrijf zou moeten huren