OPSLAGCONTAINER TE HUUR

OPSLAGCONTAINER TE HUUR

Als je een plek nodig hebt om je extra spullen op te slaan, zoek dan niet verder! Onze hoogwaardige opslagcontainers zijn verkrijgbaar tegen de meest betaalbare prijs, en onze online winkelervaring is ongeëvenaard. Met een verscheidenheid aan betalingsmogelijkheden en een 100% tevredenheidsgarantie, doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

 

Wanneer u een opslagcontainer wilt huren, kunnen wij u daarvoor een aantrekkelijke prijs bieden. Opslagcontainers zijn ideaal voor het opslaan van spullen die u tijdelijk niet nodig hebt, maar waarvan u niet wilt dat ze kwijtraken. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of tijdens een verbouwing.

Wij verhuren opslagcontainers van verschillende afmetingen, zodat u altijd een opslagcontainer kunt huren die perfect bij uw situatie past. Wanneer u een opslagcontainer wilt huren klik dan hier: Opslagcontainer huren

De opslagcontainer is te huur bij Happy Rent en de oplossing als je spullen veilig en droog wilt opslaan

Happy Rent biedt 33,2m3 opslagcontainers aan voor een zeer voordelige prijs. Deze containers zijn perfect voor het opbergen van uw persoonlijke of zakelijke bezittingen. De containers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn wind- en waterdicht. Met onze topservice weet u zeker dat uw bezittingen veilig en wel zijn opgeslagen.

Op zoek naar een manier om uw extra bezittingen op te slaan zonder teveel te betalen? Zoek niet verder! Onze opslagcontainers zijn de perfecte oplossing voor uw tijdelijke of langdurige opslagbehoeften. Onze containers zijn wind- en waterdicht en worden geleverd met een lockbox voor extra veiligheid. Het beste van alles is dat onze prijzen onverslaanbaar zijn! Reserveer vandaag nog uw container en ga in een mum van tijd aan de slag met het opbergen van uw spullen. De container is water- en winddicht, 100% droog en robuust. Je kunt de opslagcontainer direct online reserveren en veilig betalen met Ideal, Pay Pal, Credit Card of Mister Cash.

Heeft u een opslagcontainer nodig? Dit is wat u moet weten.

Wanneer u een opslagcontainer nodig hebt, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Opslagcontainers zijn er in verschillende maten, materialen en prijzen. Om ervoor te zorgen dat u de container krijgt die het beste bij uw situatie past, is het belangrijk om de verschillende opties te begrijpen.

U wilt een opslagcontainer huren van 33,2 m3, maar u weet niet waar te beginnen? Wij van Happy Rent helpen u graag verder! Wij verhuren opslagcontainers vanaf 33,2 m3 tot en met 40ft high cube containers. Voor meer informatie over onze diensten, neem contact met ons op via onze website of stuur een whatsapp

Bij ons bedrijf zijn we trots op onze flexibele en betaalbare containers. Onze prijzen beginnen bij slechts € 4,50 per dag en er zijn geen verborgen kosten of langlopende contracten. Ook onze containers zijn ruim, met een inhoud tot bijna 70 m3. Dus als u op zoek bent naar een betaalbare en flexibele opslagoplossing, hoeft u niet verder te zoeken dan ons bedrijf.

Als u een opslagcontainer nodig hebt, zijn er een aantal punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste container. In dit artikel bespreken we de belangrijkste punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een opslagcontainer.

Ten eerste moet u bepalen welk type opslagcontainer u nodig hebt. We bespreken de verschillende maten.

Opslagcontainer huren 33,2 m3

Per opslag container kun je 332 verhuisdozen kwijt of de volgende spullen: 50 verhuisdozen, 1 bank, 1 boekenkast, 1 tv meubel, 1 tv, 1 tweepersoonsbed, 1 kleerkast, 1 ladekast, 1 kinderbed, 1 kinderkleerkast, 1 eettafel, 6 eetstoelen, 1 bureau, 1 bureaustoel, 2 tapijten, vazen, bloempotten, luidsprekers, 1 wasmachine, 1 droger, 1 fiets, 1 tas.  De container is niet gekoeld.

In de container berg je snel en eenvoudig alle spullen uit je huis.

Het maximale beladingsgewicht van een 20 ft opslagcontainer is 28.35 ton. 

Binnenmaten

Lengte 5898 mm

Breedte 2352 mm

Hoogte 2393 mm

Opslagcontainer huren 67,7 m3

Per opslag container kun je 677 verhuisdozen kwijt of de volgende spullen: 100 verhuisdozen, 2 banken, 2 boekenkasten, 2 tv meubels, 2 tv's, 2 tweepersoonsbedden, 2 kleerkasten, 2 ladekasten, 2 kinderbedden, 2 kinderkleerkasten, 2 eettafels, 12 eetstoelen, 1 bureau, 1 bureaustoel, 4 tapijten, vazen, bloempotten, luidsprekers, 1 wasmachine, 1 droger, 2 fietsen, 2 tassen. 

 

Het maximale beladingsgewicht van een 40 ft opslagcontainer is 26.74 ton

Binnenmaten

Lengte 12032 mm

Breedte 2352 mm

Hoogte 2393 mm

Opslagcontainer huren 76,4 m3 HC

EXTRA HOOG

Per opslag container kun je 764 verhuisdozen kwijt of de volgende spullen: 110 verhuisdozen, 2 banken, 2 boekenkasten, 2 tv meubels, 2 tv's, 2 tweepersoonsbedden, 2 kleerkasten, 2 ladekasten, 2 kinderbedden, 2 kinderkleerkasten, 2 eettafels, 12 eetstoelen, 1 bureau, 1 bureaustoel, 5 tapijten, vazen, bloempotten, luidsprekers, 1 wasmachine, 1 droger, 2 fietsen, 3 tassen. 

 

Het maximale beladingsgewicht van een 40 ft opslagcontainer is 26.59 ton. 

Binnenmaten

Lengte12032 mm

Breedte 2352 mm

Hoogte 2700 mm