OPSLAGCONTAINER HUREN

OPSLAGCONTAINER HUREN

Een opslagcontainer huur je natuurlijk bij Happy Rent in Heerlen💪! Naast de goedkoopste opslagruimtes, containers en stallingen, bieden wij ook de beste service. Je moet wel gek zijn om ergens anders te gaan huren! 🤪 Wanneer je een opslagcontainer bij een van onze concurrenten huurt, ben je eigenlijk gewoon een dief van je eigen portemonnee. Dus waar wacht je nog op? Voor al onze prijzen en opslagcontainers of om direct een opslagcontainer te huren mag je op de onderstaande afbeelding klikken👇.

Maar voor we verder gaan, ga ik nog even beter uitleggen waarom het huren van een opslagcontainer bij Happy Rent gewoon slim is. 

 

✔ Top-Service
Happy Rent draait al meer dan 10 jaar mee in de verhuurbranche en onze reviews liegen er niet om. We zijn flexibel en behulpzaam en bij ons staat kwaliteit met service altijd bovenaan. Daarom kan je ons bijvoorbeeld een appje sturen met je vragen. We beloven snel te reageren!

 

✔ Laagste Prijs
Voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, dan kan gewoon nog bij Happy Rent. Happy Rent is namelijk de goedkoopste aanbieder van opslagcontainers in Parkstad en omgeving. Ook mag je na de eerste maand een specifieke datum kiezen waarop je de huur wilt opzeggen. Vervolgens betaal je huur slechts tot die dag en hoef je niet de hele maand door te betalen! Zo bespaar je nog eens flink wat geld. 💰

 

✔ Meeste Vloeroppervlakte
Oke deze is misschien even lastig te begrijpen. Maar wat ons opviel was dat bij de meeste concurrenten de standaard hoogte van de opslagcontainers 3,6 meter was. Toen dachten wij, is het misschien niet slimmer op opslagcontainers van 2,4 meter te maken, zodat de klant (jij dus) makkelijk gebruik kan maken van de hoogte en en ook nog eens van een grotere vloeroppervlakte gebruik kan maken.  

 

Dus hebben we je enthousiast gemaakt? Druk dan op de grote afbeelding bovenaan dit artikel om al onze opslagcontainers te bekijken. ☝️

 

OPSLAGCONTAINER HUREN HEERLEN

We hebben in Heerlen een aantal opslagcontainers voor je beschikbaar. De eerste opslagcontainer is een standaard zeecontainer. Met deze flinke bakbeest kan je tijdelijk je complete inboedel of inventaris opslaan tijdens een verbouwing. De tweede opslagcontainer die we in Heerlen voor je klaar hebben staan is een stukje kleiner. Deze container noemen we onze Skippy Box! De Skippy Box kost maar 2 euro per dag en kunnen we optioneel voor een paar uur voor jouw deur op de stoep neerzetten. Zodra je klaar bent met het vullen van deze box, komen we hem gewoon weer ophalen. Ook mag je hem zelf komen ophalen en terugbrengen, of zelfs de box in- en uitladen direct bij de loods. 

Opslagcontainer Huren Limburg

 

OPSLAGCONTAINER VERHUUR

Nu je alles weer over onze opslagcontainer, is het natuurlijk de vraag hoe je zelf zo’n container voor jezelf kunt bemachtigen via Happy Rent opslagcontainer verhuur. Dat hebben we heel makkelijk voor je gemaakt. Het begint allemaal met het drukken op die afbeelding bovenaan dit artikel, hiermee kom je terecht op onze categorie pagina waarop je al onze opslagmogelijkheden kunt bekijken. Zie je de opslagcontainer er tussen staan die je wilt hebben? Druk dan op de grote groene knop rechts naast de opslagcontainer. Hiermee wordt de opslagcontainer in je winkelwagen geplaatst. Selecteer de huurperiode en je zult direct zien hoeveel het gaat kosten. Is alles naar wens? Dan kan je bij de volgende stap de betaling afronden en voila! Je hebt een opslagcontainer gehuurd bij Happy Rent Opslagcontainer verhuur! 

Opslagruimte huren? Ook dan hebben we allerlei oplossingen. Klik maar gewoon op die grote afbeelding bovenaan de pagina.