Happy Rent Attractieverhuur

Happy Rent is de grootste maar ook de leuskte attractie verhuurder uit Limburg waar úw feest centraal staat! U kunt bij ons goedkoop een vrolijk springkussen huren en tegelijk genieten van een persoonlijke service met een glimlach. Met afhaalpunten in Simpelveld, Beek, Roermond en Best ook altijd dichtbij! Happy Rent is ook de enigste attractieverhuurder die in héél Nederland uw springkasteel, popcornmachine, abraham pop of sarah pop kan leveren. 

Ook als u een stoere stormbaan wilt huren of opzoek bent naar een mooie rodeostier, Happy Rent verhuur heeft een uitgebreid assortiment aan unieke attracties te huur van levend tafelvoetbal spel tot buikschuifbaan en van bubble voetbal tot wipeout stormbaan Happy Rent verhuurd de leukste attracties voor jong en oud! 

Daarnaast kunt u ook bij Happy Rent terecht om een popcornmachine, suikerspinmachine of slush puppy machine te huren. Dus of u nu een springkussen wilt huren in Limburg of opzoek bent naar een stormbaan Happy Rent attractieverhuur zorgt altijd voor A lot of Fun!
U kunt bij ons terecht voor:

Springkussen Huren

Bij Happy Rent verhuur kunt u heel goedkoop een springkussen huren van overdekt springkasteel tot een springkussen huren in de vorm van een brandweer auto of piratenschip. Happy Rent heeft 3 afhaalpunten in Limburg en 1 in Noord Brabant waar u de springkussens kunt afhalen. Kies eenvoudig online het springkasteel van uw voorkeur en huur het direct bij Happy Rent!

Stormbaan Huren

Happy Rent Attractieverhuur biedt een uitgebreid assortiment aan uitdagende stormbanen, of u nu een stormbaan van 17 meter wilt huren in jungle thema of opzoek bent naar een wipeout stormbaan van 60 meter, Happy Rent Attractieverhuur heeft de stormbaan die u zoekt! Neem snel een kijkje in onze verhuur categorie; stormbaan huren

Attractieverhuur

Van sumo worstelen tot levend tafelvoetbal en van buikschuifbaan tot bubble ball voetbal de leukste attracties vindt u bij Happy Rent Attractieverhuur. Voor elke zeskamp of elk evenement hebben we wel een geschikte attractie in de verhuur van kleine hindernisbaan voor uw sportdag tot rodeostier voor uw personeelsfeest. Happy Rent Attractieverhuur biedt een zeer uitgebreid assortiment aan hoogwaardige attracties die op uw zeskamp, braderie of teambuilding event niet mogen ontbreken.

Fun Food

Wilt u een popcornmachine huren voor uw winkel promotie of was u opzoek naar een slush machine voor uw festival? Happy Rent Verhuur biedt de leukste en beste fun food machines in Nederland. Onze slush puppy machine, ook wel granita machine genoemd is de slush puppy maker die al door heel Nederland verhuurd wordt. Van Rotterdam tot Maastricht en van Amsterdam tot Sittard Happy Rent levert deze prachtige machines in heel Nederland. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een unieke ijskar of suikerspinmachine. Kijk snel voor meer informatie onder de categorie fun food

Verhuur

U kunt ook bij ons terecht om de volgende producten te huren; helium tank, aggregaat, heater, actieve luidsprekers, spellen daarnaast staan we ook bekend om onze spectaculaire base jump en zijn we binnen Nederland de exclusieve partner voor de verhuur en verkoop van de snowglobe. Voor vragen, neem gerust contact op met Attractieverhuur Happy Rent.

Merken

Merken

Merken