TOP 5 IDEEËN VOOR PERSONEELSFEESTEN

TOP 5 IDEEËN VOOR PERSONEELSFEESTEN

Huur nu alle leuke activiteiten voor een personeelsfeest bij Happy Rent:

✓ Gekeurde attracties

✓ Professionele begeleiding 

✓ Online, telefonisch of via mail bestellen voor zakelijke klanten

✓ Op locatie mogelijk

✓ Betrouwbare Partner

ACTIVITEITEN VERZORGING BIJ HAPPY RENT 

Bent u op zoek naar goede ideeën voor uw bedrijfs- of personeelsfeest? Lees dan deze pagina eens rustig door. Op deze pagina vindt u onze 5 beste attracties of activiteiten voor op uw personeelsfeest. Uit ervaring is gebleken dat deze activiteiten het meest in trek zijn. Of u nou uw personeel wilt vermaken, wilt werken aan teambuilding of stiekem ook een beetje PR resultaten wilt boeken, wij hebben voor elk doel wat op voorraad. 

1. Het levend tafelvoetbal spel


Dit leuke en actieve spel is niet alleen een leuke ervaring om aan mee te doen, hij is ook nog eens goed voor teambuilding. In dit opblaasbare voetbalveld worden de deelnemers met harnassen aan dwarse touwen vastgemaakt. Daardoor kunnen zij niet ver van de plek waar ze vast gemaakt worden weg. Twee teams moeten vervolgens tegen elkaar voetballen waarbij het team wat het beste kan samenwerken zal winnen. Bij deze attractie is het leuk om zelf een persoon te regelen die als scheidsrechter speelt en de score bijhoud. Ook leuk is het om van dit spel een toernooi te maken. 

2. Voetbal Rodeo


De voetbal variant van onze rodeostier draait vooral om entertainment. Deze leuke en (in)spannende uitdagen zal geheid aandacht trekken op het bedrijfsfeest op locatie. De attractie wordt alleen verhuurd met een van onze eigen begeleiders, hij zal er niet zijn voor het entertainment, maar voor de veiligheid te waarborgen van de gebruikers en om ervoor te zorgen dat deze op een juiste manier wordt geopereerd. Deze attractie voldoet, uiteraard, aan alle veiligheidsvoorschriften en wordt periodiek gekeurd zodat deze alle nodige certificaten heeft. 

3. De Snowglobe


Bezig met de organisatie van een personeelsfeest in de winter periode? Wat dacht u dan van onze Snowglobe. Als enigste in de Benelux verhuren wij de gepatenteerde Snowglobe van het Britse bedrijf JBL. Deze attractie zal niet alleen een onvergetelijke indruk geven op de deelnemers en toeschouwers, maar draait ook om branding en PR. De achtergrond en de 'rok' van de snowglobe zijn namelijk vervangbaar en kunnen dus geheel worden aangepast aan uw wensen. Hier kan dus uw logo en merknaam op gedrukt worden. Wanneer u onze foto service erbij huurt kunt u ook foto's ter plekke laten uitprinten van alle deelnemers waar ook uw logo nog eens extra op of onder als watermerk gedrukt kan worden. Denk hierbij ook eens aan de meerwaarde dat dit heeft wanneer u een productpresentatie organiseert. Voordat u zelf deze attractie huurt, kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice over de mogelijkheden. 

4. De Swipe Off XXL

Deze stormbaan is maar liefst 70 (!) meter en is een leuke en vooral actieve hindernisbaan waarbij twee deelnemers het tegen elkaar kunnen opnemen om de snelste tijd neer te zetten. Door zijn immense grootte en felle kleuren, zal de stormbaan een onvergetelijke herinnering ervaring worden voor al zijn deelnemers. De baan heeft een hoog entertainment gehalte en is vooral leuk wanneer hier een wedstrijd of toernooi aan vast zit. De baan kan alleen gehuurd worden in combinatie met eigen begeleiding en transport, dit om de veiligheid te kunnen waarborgen van de deelnemers. De begeleiders zijn er alleen voor de veiligheid en zullen zich niet bezig kunnen houden met het bijhouden van de tijd of een score. 

5. Sumo Worstelen


We kennen het allemaal, frustraties op de werkvloer. Het vervelende hieraan is dat we er niet altijd uit kunnen komen door woorden en blijven frustraties vaak plakken, wat de werksfeer kan beïnvloeden. Nou hebben wij dé perfecte oplossing voor dit probleem, namelijk onze sumo worstel spel! Dit spel is vrij simpel en klein, dus geschikt voor elke locatie. Twee deelnemers stappen samen in beschermende kleding en waarna de spelmeester het startsignaal geeft, mogen de twee deelnemers al hun gewicht en kracht inzetten om de ander van de mat af te krijgen. Dus daag die vervelende collega uit voor een potje sumo worstelen en wellicht komen jullie als vrienden uit de ring gestapt. 

Referenties: