Sumo Worstelen Huren

Omschrijving

Sumoworstelen Huren?

Als u opzoek bent een ludiek spel dan is het Sumo Worstelen zeker een Attractie die je moet huren! Wellicht wel het leukste spel dat je bij ons kunt huren. Het prachtige sumo worstel pak in Japans design is exclusief te huur bij Happy Rent. Bij dit sumo spel is het de bedoeling dat de deelnemers in het sumo pak elkaar buiten de cirkel moeten zien te krijgen. Dit zal zeker voor lachwekkende momenten zorgen samen met vrienden, collega’s of familie. Je kunt het sumo worstelaar pak direct online huren. 

✓ Zelf ophalen en retourneren

✓ Geleverd en Opgehaald in heel Nederland

✓ Uniek Japans Design

Het sumo worstelen bestaat uit 2 sumo pakken, een mat van 4,5 Meter, twee sumo mutsen en 4 handschoenen. Het sumoworstelen is niet voor niets een van de meest geliefde attracties, ervaar de Fun zelf!

Zelf Afhalen

Je kunt het sumo worstelen huren en zelf komen afhalen. Houd wel rekening met een groot pakket.
Het totale pakket is groter als een pallet (zie foto).
De totale afmetingen van het pakket zijn: L 300 * B 120 * H 60 cm.
Het Sumo Worstelen is te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Naast de huur betaal je € 100 borg (per order).

Geleverd en Opgehaald

Het sumoworstelen kan in heel Limburg geleverd worden, we richten ons naar jouw wensen met betrekking tot lever- en ophaaltijden.
Levering in de rest van Nederland is mogelijk op aanvraag. Informeer snel naar de mogelijkheden om het sumo worstelaar pak te huren

Zelf Opzetten & Afbreken

Het opzetten van het sumo worstel spel is zeer eenvoudig en binnen 10 minuten gebeurd. Je hoeft de mat alleen aan elkaar vast te maken en dan kunnen de eerste deelnemers zich al in de sumo pakken hijsen.

Laten Opzetten & Afbreken

Je kunt er (binnen de provincie Limburg) ook voor kiezen om het sumo worstelen door personeel van Happy Rent op te laten zetten en af te laten breken. We installeren het sumo worstelen op het door jou gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door jou gewenste tijdstip af (de attractie dient dan wel droog & schoon te zijn). Ook gewoon op zaterdag en zondag.

Laten Begeleiden

Indien je deze attractie wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk. (Deze optie is alleen mogelijk in Limburg).

Veiligheid

Bij het verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Vandaar ook dat wij onze pakken extra hebben laten vullen met nóg meer schuim. Dit betekent niet alleen nog meer veiligheid maar ook dikkere sumo pakken voor nog meer Fun! Ook hebben wij een speciale mat laten produceren die de veiligheid waarborgt. Deze sumo worstelaars worden tevens geleverd met leuke mutsen en handschoenen zodat de deelnemers helemaal ingepakt zijn.

Reserveren

Indien je het sumo worstelen wilt huren dan kun je dit online reserveren, geef in het winkelwagentje eenvoudig de datum aan en kies voor zelf ophalen in Limburg of laten leveren. De rest gaat vanzelf! 

Extra dag = 50% Korting

Omdat wij jou graag zo lang mogelijk laten genieten van ons sumo worstelen bieden wij je een extra korting aan. Indien u het sumoworstelen voor meerdere dagen huurt ontvang je maar liefst 50% korting op de huurprijs. 2 dagen huren is dus slechts 1,5 betalen, en 3 dagen huur je voor de prijs van 2!

Nu dit sumo worstelen direct online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf. 

Leuk om erbij te huren is bijvoorbeeld een stormbaan of suikerspin machine

Merken

Merken

Merken


Beoordeling:

Martijn Adams
donderdag 25 mei 2023

Leuk vermaak voor zowel jong en oud

Een hindernisbaan die je niet vaak ziet en daardoor juist heel leuk was! echt een aanrader voor iedereen. Een hele leuke dag mee gehad!
Pluspunten:Een hele uitdagende linkerbaan die maar een enkeling kon doen
Verbeterpunten:De bijgeleverde haspels werden snel warm en schakelde zich daardoor regelmatig uit

Katja Feldhoff
woensdag 28 augustus 2019

Einfach toll

Einfach nur klasse,
Total unkompliziert, schnell und suuuuper nette Mitarbeiter vor Ort.
Wie immer vielen Dank für alles!
Pluspunten:Mega felxibel,hilfsbereit,schnell,einfach
Verbeterpunten:Nichts

Leo Emonts
dinsdag 29 augustus 2017

Prima verzorgd dagje, inclusief opbouw en afbouw. Geen omkijken naar en leuke activiteit.

Prima verzorgd dagje, inclusief opbouw en afbouw. Geen omkijken naar en leuke activiteit.
Pluspunten:
Verbeterpunten: