Spellen Verhuur

Spellen Verhuur, in deze categorie vind je alle spellen om te huren van opblaasbaar dartspel tot biljart voetbal en van volksspelen tot zeskamp spellen:

>> Nu met 15 % afhaalkorting in Heerlen<<


Kop van Jut Kop van Jut
Heerlen 🇳🇱
222,00
Kop van Jut met Bel zowel voor Volwassenen 5,2 Meter hoog! Als voor Kinderen 3,2 Meter hoog. Nu direct online huren high striker...
Geen risico: u kunt later annuleren, dus pak vandaag nog deze geweldige prijs.
Bekijk beschikbaarheid >
Beer Pong XXL Beer Pong XXL
Heerlen 🇳🇱
98,00
Beer Pong XXL is het bekende bier Pong spel als XXL variant met grote rode tonnen. Ook bekend als Beer Pong Voetbal of Volleyball
Nieuw!
Bekijk beschikbaarheid >
Disc Golf Disc Golf
Gemert 🇳🇱
89,00
Wie legt het parcours in zo min mogelijk worpen af? Een leuke variant op het gewone golf! Leverbaar vanuit Gemert, Brabant.
Geen risico: je kunt later annuleren, dus pak vandaag nog deze geweldige prijs.
Bekijk beschikbaarheid >

Ken je dat gevoel van verbazing als je een onvergetelijke avond hebt met vrienden? Dan zijn onze spellen een must als je een onvergetelijke avond of spellen dag wilt met je vrienden! Van het opblaasbare dartspel tot het Whack a Mole spel, onze spellen gaan er voor zorgen. 

Happy Rent Spellen Verhuur biedt een fantastische selectie spellen die je kunt huren, van opblaasbare dartspellen tot biljartvoetbal en van volksspelen tot zeskamp spellen. Vermaak je vrienden, vriendinnen, familie en collega's met Whack a Mole, de Kop van Jut, Escape Game, Spijkerbroek hangen en meer. 

Met een uitgebreid assortiment aan spellen, variërend van Letterpakken Spel tot Kop van Jut, VR Simulator tot Beer Pong XXL, is er voor ieder wat wils. Bij Happy Rent Verhuur kan je de spellen huren voor een dag, weekend of langer. Als je een evenement organiseert, is het een geweldige manier om je gasten te entertainen. 

De spellen worden geleverd met alle benodigde accessoires en gebruikshandleidingen. 

Een Spel Huren bij Happy Rent Verhuur is een geweldige manier om je volgende feest of evenement te verrijken. Of je nu een schoolfeest, een kinderfeest, een bruiloft of een verjaardagsfeest organiseert, onze spellen zullen je gasten vermaken en plezier bezorgen. Elk spel is gemakkelijk te leren, zelfs voor degenen die geen ervaring hebben met spellen. Happy Rent Verhuur heeft een grote selectie van verschillende spellen te huur voor jong en oud.