Kop van Jut

Omschrijving

Kop van Jut Huren

Nieuw! Kop van Jut direct online te huur bij Happy Rent Attractieverhuur. Je kent deze kermisattractie vast en zeker, wie slaat hard genoeg met de grote hamer en laat de bel luiden? We bieden deze attractie zowel voor volwassenen als voor kinderen aan. Onze Kop van Jut is uitgevoerd met een dame in Dirndl zoals hij ook traditioneel gebruikt wordt op de oktoberfeesten en jaarmarkten. Deze attractie heeft een traditie van meer dan 200 jaar en is nog steeds een populaire attractie voor jong en oud.

Kop van Jut

  • 📐 Afmetingen: 1,61m x 1,3m x 5,2m!
  • ⚖ Gewicht: 100 kg
  • 🔨 Inclusief grote Hamer
  • 🔔 Inclusief Aloisius thema met Bel
  • ⚙ Inclusief Verstelbare moeilijkheidsgraad.

Happy Rent Attractieverhuur

  • ✅ Levering in heel Nederland
  • ✅ Direct online reserveren
  • ✅ Top Service

Kop van Jut volwassenen

De kop van jut is origineel een kermis attractie voor volwassenen, met zijn hoogte van 5,2 meter is het ook niet eenvoudig om de bel te raken. Tevens kan de moeilijkheidsgraad van onze Kop van Jut ingesteld worden waardoor je zelf kunt bepalen hoe moeilijk of makkelijk het is om tot aan de bel te komen. De attractie wordt standaard inclusief grote hamer geleverd.

Aloisius

Boven op onze Kop van Jut zat oorspronkelijk de engel Aloisius, een figuur die in 1911 vanuit satire ontstaan is en een typische persoon uit München in de hemel voorstelt. Aloisius begint vanaf zijn wolk te vloeken omdat er in de hemel geen bier en snuiftabak te krijgen zijn. Volgens het gezegde zal Aloisius een typische vloek uit Beiern uitspreken indien iemand erin slaagt hard genoeg te slaan. Bij de Kop van Jut kunnen mannen dus bewijzen dat ze échte mannen zijn!

Kinder Kop van Jut

Onze Kop van Jut kunnen we ook 2 meter kleiner maken waardoor hij ook uitermate geschikt is voor kinderen. Doordat we de moeilijkheidsgraad ook kunnen instellen, is het zelfs voor kinderen mogelijk om de bel te raken. Wie slaat het hardst op de ‘Kop van Jut’? Een ideale attractie voor de kinderen op elk evenement, oktoberfeest of jaarmarkt. Met 3,2 meter is onze kinder Kop van Jut nog steeds een mooie blikvanger. Bij levering nemen we altijd standaard de hele hoogte mee, indien gewenst zullen we deze dus als kinder versie opbouwen.

Kop van Jut Huren Limburg

De Kop van Jut, ook wel high striker genoemd kunnen we zowel binnen als buiten Limburg leveren. Binnen Limburg berekenen we een vast tarief voor het transport en kun je de Kop van Jut ook zelf ophalen bij onze vestiging in Heerlen, Zuid-Limburg.

Kop van Jut Huren buiten Limburg

Buiten Limburg kunnen we de Kop van Jut attractie leveren tegen een kilometervergoeding, je kunt de Kop van Jut dus ook huren in bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht.

Of je de Kop van Jut nu zelf komt afhalen of dat we deze moeten komen leveren dien je met een aantal zaken rekening te houden:

Aandachtspunten

De Afmetingen:

De Kop van Jut moet liggend in elkaar gezet worden, er is achter de plek waar de Kop van Jut moet komen te staan 5,2 Meter plaats nodig. De Kop van Jut wordt vervolgens rechtop gezet en is dan ook niet meer eenvoudig te verplaatsen. Je dient er dus rekening mee te houden dat de Kop van Jut niet direct tegen een gevel of muur gezet wordt. Indien je de Kop van Jut wilt komen ophalen heb je een lengte van iets meer dan 2 meter nodig om alle delen te kunnen vervoeren. Een busje of aanhangwagen is hierbij aan te raden.

Het Gewicht:

De Kop van Jut is een zware stalen constructie die 100 KG weegt, deze kun je dus niet alleen tillen en dien je met 2 personen op te zetten. Indien je de Kop van Jut zelf komt ophalen, heb je 2 personen nodig om deze in en uit te laden.

Attractieverhuur

Bij Happy Rent Attractieverhuur uit Limburg kun je deze mooie kermisattractie direct online huren, plaats de Kop van Jut in het winkelwagentje en de website geeft automatisch de mogelijkheden aan. Zodra je de datum invult wordt ook realtime de beschikbaarheid gecontroleerd en kun je deze kermisattractie direct online reserveren. Voor eventuele vragen staan we je graag te woord, dit kan per E-mail (info@happyrent.eu) per 💬 Whatsapp: 0628551290 of gratis via Skype.

 


Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten: