Bezorg opties

Happy Rent Attractie Verhuur levert het grootste deel van het assortiment in heel Nederland. Afhankelijk van het product wordt dit Geleverd en Opgehaald op de volgende manier. In onze verhuur webshop zie je automatisch in het winkelwagentje welke transport optie voor jou van toepassing is. 

Geleverd en Opgehaald met Pakketdienst

Jouw product worden aangeboden met DPD een pakketdienst vergelijkbaar met bv. Post NL, UPS of DHL. Wij hebben goed contact en kunnen indien nodig snel reageren. Het is tevens mogelijk een SMS met tijdsindicatie te ontvangen zodat je weet in welk tijdsbestek jouw bestelling geleverd wordt. Jouw zending wordt aangeboden tussen 9-17u er dient op de dag van levering dus iemand aanwezig te zijn om het pakket aan te nemen. Je kunt het pakket ook op een ander adres laten leveren, bijvoorbeeld op jouw werk, bij de buren of bij een collega. We raden je aan om je huurproducten op tijd te bestellen zodat we deze op tijd kunnen verzenden, wij versturen je product bij voorkeur 2 dagen eerder zodat je geen last hebt van vertragingen bij de pakketdienst. 

Het pakket wordt na de huur dan ook weer bij je opgehaald tussen 9-17u en dient dan weer zo aangeboden te worden als ontvangen. We versturen de meeste producten in plastic transport bakken die je ook voor de retour zending kunt gebruiken. Je hoeft tevens geen etiket uit te printen, wij zorgen dat de chauffeur dit bij zich heeft die het pakket komt ophalen. Eenvoudige producten die wij zonder zorgen bij je leveren en weer laten ophalen. 

Deze service is beschikbaar voor de kleinere producten in ons assortiment zoals een abraham pop, sarah pop, rookmachine of bijvoorbeeld skydancer. 

Geleverd en Opgehaald in heel Nederland met transporteur.

Happy Rent Verhuur kan de meeste producten in heel Nederland leveren en ophalen voor een vast tarief. Dit gebeurt met een transporteur die bijvoorbeeld uw gehuurde springkussen of geluidsinstallatie de werkdag voor de huur levert in een handige kar met duidelijke gebruiksaanwijzing. Onze producten zijn zo ontworpen dat aansluiten en installeren zo makkelijk mogelijk is. 

Het is belangrijk dat iemand aanwezig is op het adres van levering. De zending zal op werkdagen tussen 9-17u aangeboden worden en de locatie dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen. Tevens dient deze direct bij levering te kunnen lossen, je dient het gehuurde product verder zelf te instaleren. 

Na gebruik dien je de materialen weer zoals ontvangen aan te bieden in de kar. Ook hiervan ontvang je een duidelijke instructie. Het is tevens belangrijk dat iemand aanwezig is om de zending aan te bieden en dat deze direct door de vrachtwagen geladen kan worden. Ophalen gebeurt ook op werkdagen tussen 9-17u.

Geleverd en Opgehaald door Happy Rent

Happy Rent heeft een eigen transport dienst, de attaracties kunnen hiermee geleverd en opgehaald worden door een of meerdere van onze medewerkers. We kunnen tevens rekening houden met jouw voorkeur m.b.t. de tijd van levering afhankelijk van onze planning. Ook leveren en ophalen op zaterdag en zondag is mogelijk. Tevens heb je de volgende opties:

Opgezet en Afgebroken

Kies je voor deze optie bij je bestelling dan zet het personeel van Happy Rent ook de gehuurde attracties voor jou op en breekt deze ook weer af zodat je nergens omkijken naar hebt. Deze optie is mogelijk bij bv. het huren van een springkussen in Limburg

Hulp bij op- en afbouw

Kies je voor deze optie dan zal Happy Rent assisteren bij op- en afbouw van de attractie. Hierbij hebben we meestal wel hulp nodig van 2-6 personen. Deze optie is mogelijk voor grotere attacties zoals bv. de Funslide of de Stormbaan. 

Hulp bij op- en afbouw

Kies je voor deze optie dan zal Happy Rent assisteren bij op- en afbouw van de attractie. Hierbij hebben we meestal wel hulp nodig van 2-6 personen. Deze optie is mogelijk voor grotere attacties zoals bv. de Bungee King Kong of de Stormbaan.