BILJART VOETBAL

BILJART VOETBAL

Bij Happy Rent attractieverhuur kan je nu direct online biljart voetbal huren. Wij hebben twee van de leukste sporten met elkaar gecombineerd. Speel biljart voetbal via de biljart pool regels, maar dan met je voeten. Zien wij jou dit uitdagende spel binnenkort huren?

Biljart voetbal is een kunst en is echt niet zo makkelijk als het eruit ziet. Met de bekende hele en halve ballen probeer je je tegenstander te verslaan door (de juiste) ballen in de openingen te schieten. Degene die als eerst al zijn ballen en hierna de zwarte bal erin schiet heeft gewonnen. 

Dit unieke en uitdagende biljart voetbal spel van Happy Rent attractieverhuur is een must have op elk sportevenement of personeelsfeest. Een echte eyecatcher waarvan jong en oud kan genieten. 

Hoe speel ik dit spel?  Bij dit unieke biljart voetbal spel van Happy Rent attractieverhuur hanteren we de biljart pool regels. Met de witte bal moeten tegen de gekleurde ballen geschoten worden om de ballen te verplaatsen en in de openingen te krijgen. Je voet dient hierbij als keu en mag dus alleen tegen de witte bal trappen. 

Het spel bestaat uit twee teams van beide één persoon die om de beurt de ballen in de hoeken proberen te krijgen. Wanneer een bal raak geschoten is mag deze persoon nogmaals schieten. Een team speelt de halve ballen en de ander speelt de helen. Wie welke ballen krijgt wordt bepaald aan de hand van de eerste 'goal'. De eerste soort bal die raak geschoten wordt, wordt toegewezen aan de persoon die het schot nam. Het andere team krijgt de overige ballen toegewezen.

Verder is er één bal die beide teams erin mogen schieten, namelijk de zwarte bal. Let op want deze zwarte bal mag pas op het laatst erin geschoten worden. Zodra een team al zijn / haar soort ballen erin geschoten heeft mag dit team de zwarte bal erin schieten. 

Dit biljart voetbal spel van Happy Rent is afgelopen wanneer een team al zijn / haar ballen in de hoeken geschoten heeft incl. de zwarte bal of wanneer een team vroegtijdig de zwarte bal in een hoek schiet. Wanneer een team vroegtijdig de zwarte bal in een hoek schiet heeft de winnaar gewonnen. 

Het spel kent veel verschillende situaties en uitzonderingen, maar de spelregels komen in principe overeen met die van normaal biljart. Voor de volledige spelregels kunt u het beste terecht op de website van de Koninklijke Nederlandse Biljartbond. Hier staan de spelregels  voor biljart uitgebreid uitgelegd. 

Afmetingen biljart voetbal Dit unieke biljart voetbal spel van Happy Rent Simpelveld, Limburg is iets groter tegenover het originele biljart spel. De afmetingen van dit biljart voetbal spel zijn 7,5 x 4,5m. Zorg er dus voor dat dit biljart voetbal spel genoeg plaats heeft om opgezet te worden. Wanneer er te weinig plaats is voor de opzet hiervan kan dit nadelige gevolgen hebben voor de spelbeleving. 

De transport grootte is gelukkig een stuk kleiner. Wanneer u zelf de attractie zou komen halen is het raadzaam dit te komen doen met een auto met 1,5 x 1,5 x 1,5 m laadruimte. Ophalen met de fiets of bolderkar wordt afgeraden.