Letterpakken Spel Huren

Omschrijving

Letterpakkenspel

✓ Levering in heel Nederland

✓ 15% Afhaalkorting

✓ Bekend van TV

✓ Géén Borg

✓ Inclusief Gratis Vragenlijsten

De letterpakken zijn bekend van het rtl4 programma "De jongens tegen de meisjes" Elk team van 4 personen kan eenvoudig de letterpakken aantrekken. De "quizmaster" stelt de bijgeleverde vragen en wil zo snel mogelijk het juiste antwoord lezen.  De Deelnemers moeten zo snel mogelijk het antwoord op de vraag geven door in de goede volgorde te gaan staan. Ter Illustratie een fragment uit het TV programma "De jongens tegen de meisjes":

Happy Rent Attractieverhuur kan de letterpakken in heel Nederland leveren en ophalen! Het letterpakken spel wordt geleverd inclusief 6 verschillende vragen lijsten en de 21 bijbehorende letters. Een ideaal en ludiek spel voor iedere familieavond, vriendengroep, of zeskamp maar ook prima te huren voor een vrijgezellenfeest of een school activiteit. 

4 deelnemer proberen zo snel mogelijk de Letterpakken in de juiste volgorde te krijgen:

Met verschillende letters op het letterpak, zullen de deelnemers zo snel en zo veel mogelijk verschillende combinaties moeten maken. De quizmaster is de leider van het letterspel en stelt de megeleverde vragen. De antwoorden zijn ook inbegrepen ;)

Letterpakken Huren

Je kunt de letterpakken nu goedkoop bij Happy Rent Verhuur huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Je kunt de letterpakken afhalen in Heerlen, Zuid-Limburg, levering is los niet mogelijk enkel in combinatie met andere grote attracties. Het spel is opgevouwen zo klein dat het makkelijk in elke auto past. 

Op en afbouw van het letterpakken spel

Het opbouwen en afbouwen van het letterpakken spel is echt super eenvoudig en in een mum van tijd gebeurd. We leveren de letterpakken tevens met een handige foto handleiding zodat je heel snel kunt beginnen met dit leuke spel: 90 seconden, 8 letters, 4 pakken en 4 personen. Beantwoord de vragen zo snel mogelijk en maak de juiste lettercombinatie!

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Merken

Merken

Merken

Beschikbare bestanden

Beoordeling:

Judith Leunissen
maandag 17 december 2018

Leuk Spel

Snel geregeld, snel antwoord, top! Heel leuk spel. We hebben de vragen gepersonaliseerd. Dankjewel!
Enige minpuntje, tijden mbt ophalen en terugbrengen zijn niet flexibel.
Pluspunten:
Verbeterpunten:ophalen en retrourneren

Bianca Vollema
maandag 16 juli 2018

Super tof spel

Een super tof spel, wat zorgt voor sfeer en lol. Echt een aanrader.
Pluspunten:Degelijke pakken. Netjes,Goed verpakt,Makkelijk mee te nemen
Verbeterpunten:Als tip zou ik willen meegeven meer letters aan te leveren (echter je kunt zelf ook altijd letter uitprinten en erop plakken). De vragen had ik zelf bedacht, dat maakt het spel persoonlijker.

Victoria Boukens
donderdag 13 juli 2017

Erg goed

De producten kwamen netjes op tijd. Wij hebben er goed gebruik van kunnen maken en iedereen was zeer tevreden over het spel. Er waren duidelijke afspraken gemaakt en de communicatie was erg goed verlopen.
Pluspunten:De aangeleverde producten zagen er netjes uit en waren makkelijk in elkaar- en uit elkaar te zetten.
Verbeterpunten:Wij hadden Engelse collega's. Om het internationaal leuk te maken is het misschien leuk om ook Engelse vragen en antwoorden erbij toe te voegen voor het Letterpackspel!