Skippyslang Huren

Omschrijving

Competitie Spellen

Skippyslang Huren?

Bij Happy Rent Attractieverhuur kun je nu deze leuke skippyslangen huren die aan de zijkant voorzien zijn van een super leuk design! Bij elke deelnemer zijn de voeten namelijk anders ontworpen op deze skippy slang, zo een leuke skippy slangen huur je alleen bij Happy Rent Attractieverhuur. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

 

Skippy Slang

De Skippy Slang is een leuk spel element voor elke zeskamp, teambuilding of sportdag. Je kent wellicht de skippy bal, de skippyslang is in feite een skippybal voor 4-5 personen tegelijk. Al "hoppend" kom je vooruit, leuk is het om twee skippyslangen te huren zodat team tegen elkaar kunnen strijden om de winst. Je kunt een parcours met finish uitzetten en het team dat als snelste met de skippy slang over de finsh komt heeft gewonnen. De moeilijkheidsgraagd zit erin dat het team tegelijk moet "hoppen" om vooruit te komen, er is dus de nodige samenwerking vereist, ideaal ook te gebruiken voor teambuilding en bijvoorbeeld een communicatie training. 

De skippyslang is geschikt voor 5 personen maar kan natuurlijk ook door 4 personen gebruikt worden. Het skippy spel is altijd een leuke attractie die heel voordelig te huur is bij Happy Rent Verhuur. Voor de beste kwaliteit maar ook de beste service moet je bij Happy Rent zijn! Je kunt de skippyslang direct online huren en afhalen in Heerlen.

Ook kan Happy Rent deze Skippyslang niet los leveren en ophalen, dit kan enkel in combinatie met andere grote spellen en attracties. 

Bestel snel want weg = weg! 

 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Op elke extra dag huur ontvang je 50% korting! 

 

Naast deze skippyslang die je los of als set kunt huren bij Happy Rent Verhuur kun je bij Happy Rent ook terecht voor andere leuke zeskamp onderdelen. Wat dacht je van een grote stormbaan of buikschuifbaan? Leuke kleine spel onderdelen zijn bijvoorbeeld het Touwtrekken, Koe Melken of een funslang voor 6 personen. 

 

Merken

Merken

Beoordeling:

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Isis tZ
vrijdag 7 juli 2023

Veel plezier dankzij de diensten van Happy Rent!

Afgelopen maandag voor ons personeelsfeest de Beerpong XXL en het Letterspel gehuurd. Al mijn vragen omtrent het huren werden snel beantwoord via WhatsApp en tijdens het feestje hebben we lang lol gehad van de spellen.

Zou het zeker aanbevelen om bij HappyRent te huren!
Pluspunten:Goede service en snelle reacties
Verbeterpunten: