Spijkerbroek Hangen

Omschrijving

Spijkerbroek Hangen

Nu het spel spijkerbroek hangen huren bij Happy Rent Verhuur, een top spel bij zeskamp spellen, sportdagen en kampactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Het doel van het spel spijkerbroek hangen is om zo lang mogelijk aan de spijkerbroek te blijven hangen. Wie heeft het meeste kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen?

Het spijkerbroekhangen is leuk om naar te kijken en een absolute uitdaging voor de deelnemers. Bij Happy Rent Verhuur wordt het spijkerbroek hangen verhuurd inclusief gratis spijkerbroeken! Ons spijkerbroekhangen 2.0 is een vaste stalen constructie die in verhouding tot veel opblaasbare varianten een stuk betrouwbaarder, sterker en duurzamer is. Je loopt nooit het risico dat de constructie langzaam leeg loopt en dus constant bij gepompt moet worden. Vandaar dat wij dit spel vernieuwd hebben.

Afmeting spijkerbroek hangen: 2,10 x 1,20 x 2,35 Meter (hoogte is instelbaar van 2- 3 meter)

Houd bij het instellen van de hoogte rekening met een maximale valhoogte van 49 centimeter afhankelijk van de lengte van de gebruiker. Draai tevens alle bouten stevig vast, je kunt er binnen Limburg ook voor kiezen om de op- en afbouw door Happy Rent te laten verzorgen.

Geleverd en Opgehaald in heel Limburg 

Happy Rent kan dit leuke spel in heel Limburg leveren en ophalen aan hand van jouw postcode vanaf 25 euro. 

Je kunt het spijkerbroek hangen in elke plaats in Limburg huren van Maastricht tot Venlo en van Roermond tot Heerlen. 

Ophalen in een van onze afhaalpunten

Je kunt het spel spijkerbroek hangen ook afhalen in onze vestiging in Heerlen.

Borg: 100 EURO (per order)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 

Naast dit spijkerbroek hangen kun je bij Happy Rent terecht voor spellen verhuur maar ook om jouw springkussen te huren of voor een stoere stormbaan voor jouw zeskamp of (kinder) evenement. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze verhuur klantenservice door te bellen naar ons telefoonnummer: 085-002-0026 of per E-mail: info@happyrent.eu 


Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Isis tZ
vrijdag 7 juli 2023

Veel plezier dankzij de diensten van Happy Rent!

Afgelopen maandag voor ons personeelsfeest de Beerpong XXL en het Letterspel gehuurd. Al mijn vragen omtrent het huren werden snel beantwoord via WhatsApp en tijdens het feestje hebben we lang lol gehad van de spellen.

Zou het zeker aanbevelen om bij HappyRent te huren!
Pluspunten:Goede service en snelle reacties
Verbeterpunten: