Spijkerbroek Hangen

Omschrijving

Spijkerbroek Hangen

Nu het spel spijkerbroek hangen huren bij Happy Rent Verhuur, een top spel bij zeskamp spellen, sportdagen en kampactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Het doel van het spel spijkerbroek hangen is om zo lang mogelijk aan de spijkerbroek te blijven hangen. Wie heeft het meeste kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen?

Het spijkerbroekhangen is leuk om naar te kijken en een absolute uitdaging voor de deelnemers. Bij Happy Rent Verhuur wordt het spijkerbroek hangen verhuurd inclusief gratis spijkerbroeken! Ons spijkerbroekhangen 2.0 is een vaste stalen constructie die in verhouding tot veel opblaasbare varianten een stuk betrouwbaarder, sterker en duurzamer is. Je loopt nooit het risico dat de constructie langzaam leeg loopt en dus constant bij gepompt moet worden. Vandaar dat wij dit spel vernieuwd hebben.

Afmeting spijkerbroek hangen: 2,10 x 1,20 x 2,35 Meter (hoogte is instelbaar van 2- 3 meter)

Houd bij het instellen van de hoogte rekening met een maximale valhoogte van 49 centimeter afhankelijk van de lengte van de gebruiker. Draai tevens alle bouten stevig vast, je kunt er binnen Limburg ook voor kiezen om de op- en afbouw door Happy Rent te laten verzorgen.

Geleverd en Opgehaald in heel Limburg 

Happy Rent kan dit leuke spel in heel Limburg leveren en ophalen aan hand van jouw postcode vanaf 25 euro. 

Je kunt het spijkerbroek hangen in elke plaats in Limburg huren van Maastricht tot Venlo en van Roermond tot Heerlen. 

Ophalen in een van onze afhaalpunten

Je kunt het spel spijkerbroek hangen ook afhalen in onze vestiging in Heerlen.

Borg: 100 EURO (per order)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 

Naast dit spijkerbroek hangen kun je bij Happy Rent terecht voor spellen verhuur maar ook om jouw springkussen te huren of voor een stoere stormbaan voor jouw zeskamp of (kinder) evenement. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze verhuur klantenservice door te bellen naar ons telefoonnummer: 085-002-0026 of per E-mail: info@happyrent.eu 

Beoordeling:

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Suzan Louwers
maandag 4 april 2016

Voor herhaling vatbaar!

Superleuk spel, we hebben er erg veel plezier van gehad! Alle benodigdheden zaten er netjes bij en zelf ophalen en retour brengen ging prima. Ik ga volgend jaar hoogstwaarschijnlijk weer hetzelfde evenement organiseren en dan ziet Happy Rent mij weer terug :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

sam robberts
woensdag 16 maart 2016

heel leuk iedereen ging er naar toe

heel leuk
Pluspunten:het spel is mooi blauw van kleur en valt goed op waardoor het een grote aantrekkingskracht op de bezoekers had. 
Verbeterpunten: