Funslang 6 Personen

Omschrijving

Spellenverhuur Limburg

Een funslang of looptapijt is één van de onderdelen van de zeskamp. Je kunt deze funslang voor 6 personen nu online huren bij Happy Rent Verhuur, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! De funslang is een looprups waarin een team zo snel mogelijk een bepaalde afstand probeert af te leggen. Je kunt deze funslang bij Happy Rent huren voor maar 19 EURO!

Een funslang, ook wel een levende rupsband genoemd, is een leuk spel waarbij je aan samenwerking en teambuilding werkt. Je gaat met een groepje mensen in de funslang staan en probeert, door tegelijk te lopen, zo snel mogelijk vooruit te komen. 

Funslang zelf afhalen

Je kunt de funslang en eventueel andere zeskamp spellen in een onze vestiging Heerlen, Zuid Limburg! Het ophalen kan meestal al de dag voor de huur en de dag na de huur kan de levende rupsband weer retour. 

Funslang geleverd en opgehaald

Happy Rent kan deze funslang in heel Limburg leveren en ophalen in combinatie met andere grote zeskamp spellen. Los kunnen we dit niet leveren. 

Prijs:  19 EURO

 

Borg: 100 EURO (per order) 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

 

Happy Rent is specialist in de verhuur van sport en spelattracties zoals zeskamp spellen. Bekijk ook eens de andere spellen in ons assortiment!

Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten: