Doelzeil met Keeper Print – Perfect voor Voetbalfeestjes – Ophalen in Heerlen

Omschrijving

Op zoek naar een unieke toevoeging voor je voetbalevenement of feestje in Heerlen? Ontdek ons veelzijdige doelzeil met een levendige full-color print van een keeper, nu beschikbaar bij Happy Rent! Dit PVC doek, voorzien van handige ophangringen, biedt een spannende uitdaging voor zowel jong als oud. Ideaal voor tuinfeestjes, sportevenementen of teambuildingactiviteiten. Het enige wat je nodig hebt, is een plek om het zeil op te hangen en je bent klaar om de scores te verbeteren! Reserveer gemakkelijk online en haal je doelzeil op bij onze locatie in Heerlen. Ontdek ook onze andere attracties op Happy Rent en maak je evenement onvergetelijk. Let op: directe levering van het doelzeil is niet mogelijk, tenzij gecombineerd met onze grotere attracties

Afmetingen: ca 3,10 * 3,30 m


Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten: