Koe Melken Spel

Producteigenschappen

Lengte 300 cm
Breedte 150 cm
Hoogte 230 cm
Vervoer Auto

Omschrijving

Koe Melken Spel

Het spel "Koe Melken" is een gewild spel en leuk voor jong en oud. Melk de koe aan de twee spenen, wie melkt deze vrolijke koe het snelst? 

Het is mogelijk om in de emmer aan de achterkant van het koe melken spel water, melk of bijvoorbeeld ranja te doen zodat u deze koe bijvoorbeeld ook als "ranja koe" kunt huren.  Dit spel ziet er super leuk uit en kunt u huren bij Happy Rent Verhuur. Het koe-melken is compact van formaat waardoor deze eenvoudig in elke auto te vervoeren is waar de bank van afgeklapt kan worden.  U kunt het koe melken zelf ophalen in een van onze afhaalpunten of laten bezorgen in heel Overijssel. Dit spel wordt geleverd inclusief emmer met 4 spenen. Bekers en ranja dien je zelf te verzorgen

U kunt dit spel los huren bij Happy Rent Verhuur in Raalte Overijssel (u kunt dit artikel niet op een andere locatie ophalen). 

Ranja Koe Verhuur: Een Unieke Ervaring voor Alle Leeftijden

Beleef het plezier van het 'melken' van een Ranja Koe, een unieke attractie die zowel jong als oud zal verbazen! Onze kleurrijke en vriendelijke Ranja Koe, met een indrukwekkende hoogte van 2 meter, is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een geweldige eyecatcher voor elk evenement.

Wat Maakt Onze Ranja Koe Speciaal?

  • Interactief Vermaak: In plaats van melk, verrast onze Ranja Koe je gasten met heerlijke ranja. Dit zorgt voor een onvergetelijke en speelse ervaring.
  • Ideaal voor Elk Feest: Of het nu gaat om een kinderfeestje, familiedag, schoolactiviteit of een bedrijfsevenement, onze Ranja Koe past perfect bij elke gelegenheid.
  • Grote Capaciteit: De bijgeleverde emmer, uitgerust met 4 spenen, kan tot 15 liter ranja bevatten, genoeg voor iedereen om van te genieten.
  • Flexibel in Gebruik: Naast een attractie kan de Ranja Koe ook dienen als een opvallende decoratie.

Wat is Inbegrepen bij de Verhuur? Bij de verhuur van onze Ranja Koe is standaard een emmer met 4 spenen inbegrepen. Voor de ranja en bekers zorg je zelf, waardoor je de vrijheid hebt om je favoriete smaken te kiezen.

Reserveer Nu Jouw Ranja Koe! Mis deze unieke kans niet en voeg een origineel element toe aan je evenement. Reserveer vandaag nog onze Ranja Koe en zorg voor een onvergetelijke dag voor al je gasten. Bezoek onze website voor meer informatie en om direct te reserveren.

We raden u aan dit koe melken spel tijdig te reserveren aangezien de voorraad beperkt is. Dit kan eenvoudig online. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf!

 

Let op! Levering alleen mogelijk tot 60 km van Raalte, Overijssel. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.


Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten: