Stroomhaspel 25 meter

5,00
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte 🇳🇱

Producteigenschappen

Stroom 2500 watt

Omschrijving

Stroomhaspel 25 meter

Huur eenvoudig deze haspel van 25 meter bij je gehuurde materialen. Maximaal 2500 watt.

Hoeveel stroomhaspels heb ik nodig bij de attractie?

Dit ligt aan het stroomverbruik en de attracties of apparaten waar u deze voor wilt gebruiken. Bij elke attractie staat het wattage vermeld. Elke blower/blazer gebruikt 1100 watt stroom. Wanneer er dus 3300 watt staat vermeld, heeft de attractie 3 blazers. Er zijn hiervoor 2 tot 3 haspels of kabels nodig. Het is niet mogelijk om 3 blowers op 1 haspel aan te sluiten! 

We hebben dit voor het gemak ook per artikel vermeld.

Het aantal meter dat nodig is van de stroomkabel kunnen we niet zelf inschatten. Ruim genomen is een normale stap 1 meter. Loop dus de afstand van de kabel tot het achterste punt waar de attractie moet komen te staan. Mocht de blazer dan aan de achterkant van de attractie staan dan is de stroomhaspel niet te kort. Houd er rekening mee dat je niet zo maar 75 meter kunt overbruggen door 3 haspels met elkaar te verbinden dan kan er te veel spanningsverlies optreden. 

Groot evenement of sportdag?

Een evenement organiseren met veel attracties zoals een sportdag? Geen idee welke stroombehoefte er nodig is? Is er een aggregaat nodig? Geen probleem hier willen we je graag bij helpen! Neem hiervoor even contact op via whatsapp

We hebben voor grote sportevenementen een aggregaat in de verhuur. We kunnen hiermee al onze attracties opblazen op bijvoorbeeld recreatieparken of in een weiland. 

Focus op ontzorgen

Wij voeren ons werk zodanig uit zodat u zich op uw eigen taken en/of gasten kunt concentreren. We hebben meestal alleen een stroompunt nodig bij de attractie. Wij regelen het verder. Geen zorgen, Wij ontzorgen je helemaal. 

Bezorgen

We brengen alle springkussens en grote attracties zelf, bouwen het op en breken het weer af. Daarbij laten we alles netjes achter.

Alle springkussens en attracties worden geleverd. We rekenen we een bezorgtarief per kilometer. Dit wordt automatisch berekend bij het afronden van de bestelling.

Leuk om bij ons in Overijssel te huren: 

Stormbaan Huren Overijssel

Springkussen Overijssel

Rodeostier Overijssel 

 

Beoordeling:

Silke Barthel
dinsdag 12 juli 2016

So much fun!!!

Wir hatten den Surfsimulator bei unserer SOPTIM-Hawaii-Party und es hat alles prima geklappt. Service war auch top.
Pluspunten:
Verbeterpunten: