Springkussen Kinderfeest Overijssel

€ 65,00 /
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte πŸ‡³πŸ‡±

Producteigenschappen

Aantal zandzakken
6
Aantal ankers
6
Aantal personen
10
Breedte
450 cm
Hoogte
400 cm
Diepte
400 cm
Stroom
1100 watt
Benodigde haspels
1 haspel
Vervoer
Bus of aanhanger
Overdekt
ja
Gewicht
75 KG
Aantal valmatten
6

Omschrijving

Springkussen Drakennest voor elk Kinderfeest in Overijssel

Dit mooie springkussen circus is direct online te huur bij Happy Rent in de provincie πŸ“ Overijssel. Onze voordelen: 

βœ… Geen borg

βœ… Geleverd in heel Overijssel of zelf ophalen

βœ…  Direct antwoord via WhatsappπŸ’¬

βœ… Direct online reserveren

Dit goedkope luchtkussen is overdekt dus biedt bescherming tegen lichte neerslag of felle zonnestralen. Dit springkussen is heel leuk voor de wat jongere kinderen en is uitermate geschikt voor een familie- of buurtfeest. 

Springkussen huren

In 3 eenvoudige stappen:

  1. Klik op de groene knop "Bekijk Beschikbaarheid" βœ…
  2. Vul de gewenste Datum en tijdstippen in. πŸ“…
  3. Vul je adres gegevens in en betaal veilig met Ideal πŸ’³

Springkussen verhuur Overijssel

Happy Rent is al jaren gespecialiseerd in de verhuur van springkussens, je kunt dit springkussen huren in de omgeving van Raalte Overijssel. Het huren van een springkussen was nog nooit zo eenvoudig. Een aantal redenen om dit springkussen te huren:

🦺 Extra veilig

Dit kussen is overdekt en je kunt veiligheidsmatten bij dit springkussen huren. Dit is met name belangrijk als je het springkussen op een harde ondergrond plaatst (zoals asfalt, tegels etc.)

πŸš› Levering of zelf ophalen

Je kunt kiezen: Wij zorgen voor de levering en zorgen dat dit springkussen tijdig op plaats bestemming is. Onze website berekend automatisch de transportkosten zodat je direct weet waar je aan toe bent. Of je komt dit springkussen zelf ophalen en je bespaart deze transportkosten.

πŸ’ͺ Op- en afbouwen 

Liever lui dan moe? Indien gewenst zorgen wij er ook voor dat dit luchtkussen helemaal klaar staat voor gebruik. We hebben dan alleen een stroompunt nodig. Boek deze optie makkelijk bij in het bestelmenu.

Springkussen huren Overijssel

Naast dit mooie springkussen drakennest kun je ook andere springkussens huren in Overijssel, van Springkussen Multiplay Olifant  tot Formule 1 Springkussen en van het Springkussen Koe met dak tot het Springkussen Jungle. Kijk zeker even welke andere springkussens we nog aanbieden vanuit Raalte, handig: Vink de locatie "Raalte" in Overijssel aan om alle springkussens in deze locatie te zien. Je kunt ook je plaatsnaam invullen om de springkussens bij jou in de buurt te vinden. 

Attractie verhuur

Happy Rent heeft het grootste aanbod attracties, wij verhuren springkussens maar ook veel andere top attracties, van Rodeostier tot gekke fietsen en van Sumo Worstelen tot hollandse spellen je huurt ze direct online bij Happy Rent. Let hierbij wel op de locatie, het is natuurlijk niet zo goedkoop als je helium ballonnen besteld in onze locatie in Brabant en de base jump vanuit Overijssel. Wij bezorgen alle springkussens en grote attracties zelf, bouwen het op en breken het weer af. Daarbij laten we alles netjes achter.

Attractieverhuur in Overijssel

Uiteraard wil je graag goedkoop een springkussen huren in Overijssel, naast de juiste prijs zijn ook nog vele andere zaken heel belangrijk. Naast de keuring en de algemene voorwaarden lichten we graag de belangrijkste zaken even toe: 

πŸ“ Ruimte meten

Het springkussen moet niet alleen passen, maar er dient ook altijd voldoende ruimte rondom het springkussen te zijn. 

🌱Ondergrond

Een springkussen dient altijd verankerd te worden middels haringen in de grond, als het springkussen op een harde ondergrond staat kunnen we het niet verankeren. Je bent dan verplicht om zandzakken te huren, (klinkers zijn geen probleem, hier hebben we speciale ankers voor). Natuurlijk mag je zelf ook voor verankering zorgen. Tevens zijn valmatten dan verplicht! 

πŸ‘€ Toezicht 

Toezicht door een volwassen persoon in verplicht bij een springkussen, onze ervaren medewerkers kunnen dit natuurlijk van je overnemen. Bij windkracht 6 of hoger mag het springkussen niet meer gebruikt worden. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Belangrijk β—

Zorg dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Beschikbare bestanden

Beoordeling:

Ricardo Hendriks
dinsdag 9 april 2024

Gewoon super

Super springkussen voor een mooie prijsπŸ‘πŸ»
Duidelijke communicatie en prima afspraken m.b.t. ophalen en terug brengen
Pluspunten:
Verbeterpunten:Geen

Pim Hendrix
dinsdag 2 april 2024

Prima verzorgd weer

In overleg kun je een kussen huren op maat. Er wordt meegedacht en naar oplossingen gezocht πŸ‘
Pluspunten:Op maat,stipt,fijne service
Verbeterpunten:Geen

V Lentzen
zaterdag 11 november 2023

Goede service!! En vriendelijk

Springkussen was zoals op de foto's beschreven stond. Kinderen hebben zich super geamuseerd. Tevens kon ik het springkussen uurtje eerder ophalen omdat dit voor hen beter uitkwam, helemaal prima. Communicatie is dus goed.
Ook
Pluspunten:
Verbeterpunten:-