Springkussen Kinderfeest Overijssel

Producteigenschappen

Aantal zandzakken 6
Aantal ankers 6
Aantal personen 10
Breedte 450 cm
Hoogte 400 cm
Diepte 400 cm
Stroom 1100 watt
Benodigde haspels 1 haspel
Vervoer Bus of aanhanger
Overdekt ja
Gewicht 75 KG
Aantal valmatten 6

Omschrijving

Springkussen Drakennest voor elk Kinderfeest in Overijssel

Dit mooie springkussen circus is direct online te huur bij Happy Rent in de provincie 📍 Overijssel. Onze voordelen: 

✅ Geen borg

✅ Geleverd in heel Overijssel of zelf ophalen

✅  Direct antwoord via Whatsapp💬

✅ Direct online reserveren

Dit goedkope luchtkussen is overdekt dus biedt bescherming tegen lichte neerslag of felle zonnestralen. Dit springkussen is heel leuk voor de wat jongere kinderen en is uitermate geschikt voor een familie- of buurtfeest. 

Springkussen huren

In 3 eenvoudige stappen:

  1. Klik op de groene knop "Bekijk Beschikbaarheid" âœ…
  2. Vul de gewenste Datum en tijdstippen in. ðŸ“…
  3. Vul je adres gegevens in en betaal veilig met Ideal ðŸ’³

Springkussen verhuur Overijssel

Happy Rent is al jaren gespecialiseerd in de verhuur van springkussens, je kunt dit springkussen huren in de omgeving van Raalte Overijssel. Het huren van een springkussen was nog nooit zo eenvoudig. Een aantal redenen om dit springkussen te huren:

🦺 Extra veilig

Dit kussen is overdekt en je kunt veiligheidsmatten bij dit springkussen huren. Dit is met name belangrijk als je het springkussen op een harde ondergrond plaatst (zoals asfalt, tegels etc.)

🚛 Levering of zelf ophalen

Je kunt kiezen: Wij zorgen voor de levering en zorgen dat dit springkussen tijdig op plaats bestemming is. Onze website berekend automatisch de transportkosten zodat je direct weet waar je aan toe bent. Of je komt dit springkussen zelf ophalen en je bespaart deze transportkosten.

💪 Op- en afbouwen 

Liever lui dan moe? Indien gewenst zorgen wij er ook voor dat dit luchtkussen helemaal klaar staat voor gebruik. We hebben dan alleen een stroompunt nodig. Boek deze optie makkelijk bij in het bestelmenu.

Springkussen huren Overijssel

Naast dit mooie springkussen drakennest kun je ook andere springkussens huren in Overijssel, van Springkussen Multiplay Olifant  tot Formule 1 Springkussen en van het Springkussen Koe met dak tot het Springkussen Jungle. Kijk zeker even welke andere springkussens we nog aanbieden vanuit Raalte, handig: Vink de locatie "Raalte" in Overijssel aan om alle springkussens in deze locatie te zien. Je kunt ook je plaatsnaam invullen om de springkussens bij jou in de buurt te vinden. 

Attractie verhuur

Happy Rent heeft het grootste aanbod attracties, wij verhuren springkussens maar ook veel andere top attracties, van Rodeostier tot gekke fietsen en van Sumo Worstelen tot hollandse spellen je huurt ze direct online bij Happy Rent. Let hierbij wel op de locatie, het is natuurlijk niet zo goedkoop als je helium ballonnen besteld in onze locatie in Brabant en de base jump vanuit Overijssel. Wij bezorgen alle springkussens en grote attracties zelf, bouwen het op en breken het weer af. Daarbij laten we alles netjes achter.

Attractieverhuur in Overijssel

Uiteraard wil je graag goedkoop een springkussen huren in Overijssel, naast de juiste prijs zijn ook nog vele andere zaken heel belangrijk. Naast de keuring en de algemene voorwaarden lichten we graag de belangrijkste zaken even toe: 

📏 Ruimte meten

Het springkussen moet niet alleen passen, maar er dient ook altijd voldoende ruimte rondom het springkussen te zijn. 

🌱Ondergrond

Een springkussen dient altijd verankerd te worden middels haringen in de grond, als het springkussen op een harde ondergrond staat kunnen we het niet verankeren. Je bent dan verplicht om zandzakken te huren, (klinkers zijn geen probleem, hier hebben we speciale ankers voor). Natuurlijk mag je zelf ook voor verankering zorgen. Tevens zijn valmatten dan verplicht! 

👀 Toezicht 

Toezicht door een volwassen persoon in verplicht bij een springkussen, onze ervaren medewerkers kunnen dit natuurlijk van je overnemen. Bij windkracht 6 of hoger mag het springkussen niet meer gebruikt worden. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Belangrijk â—

Zorg dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: