Formule 1 Springkussen Te Huur

Producteigenschappen

Stroom
1100 watt
Aantal zandzakken
6
Aantal personen
8
Lengte
500 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
350 cm
Vervoer
Bus of aanhanger
Overdekt
Ja
Gewicht
95 KG
Aantal valmatten
5

Omschrijving

Max Verstappen's Turbo Slide Combo - Formule 1 Springkussen Te Huur

Gegroet, snelheidsfanaten en Max Verstappen bewonderaars! Maak je klaar om een geweldige tijd te beleven met onze nieuwste toevoeging aan de racewereld: het Max Verstappen's Turbo Slide Combo Springkussen! Dit springkussen met Formule 1 thema is niet zomaar een luchtkussen - het is een heus snelheidswonder waar je zelfs Max Verstappen jaloers mee maakt!

Met een indrukwekkende lengte van 500 cm, een breedte van 400 cm en een hoogte van 350 cm, is dit springkussen het ultieme raceavontuur. Dit is niet alleen een springkussen, maar een complete Formule 1-ervaring! En weet je wat nog cooler is? Het totaalgewicht van dit krachtpakket is slechts 95 kg - dat is nog lichter dan Max's racewagen!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en jezelf in de wereld van Formule 1 te storten? Dit springkussen biedt niet alleen het ultieme springplezier, maar heeft ook vele speelobjecten op het springvlak waar je overheen, omheen en doorheen kunt racen. Het is perfect voor buurtfeesten, kinderfeestjes, bedrijfsevenementen en alles daartussenin.

En laten we niet vergeten, dit springkussen is dé plek waar je de snelheid van Max Verstappen kunt benaderen - zonder het risico van een echte racebaan! Voel je als een echte coureur terwijl je van de slide glijdt en met vrienden de race om de snelste tijd aangaat.

We leveren deze race-ervaring rechtstreeks vanuit Raalte in Overijssel, en als je in Twente bent, ben je in voor een extra traktatie, want we brengen het springkussen ook graag naar je toe! De transportkosten worden op magische wijze berekend op basis van je postcode, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Wil je reserveren? We juichen je toe om direct online te boeken en te betalen! Laat de Max Verstappen in jou los en race naar een onvergetelijke ervaring met ons Max Verstappen's Turbo Slide Combo Springkussen. Maar wees gewaarschuwd: dit springkussen kan leiden tot competitief racegedrag - de keuze is aan jou!

 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

 

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe groot is het Formule 1 Springkussen en heeft het een glijbaan?

Het Formule 1 Springkussen heeft een indrukwekkende lengte van 500 cm, breedte van 400 cm en hoogte van 350 cm. Ja, het heeft ook een spannende glijbaan voor extra sensatie!

Is het Formule 1 Springkussen geschikt voor verschillende leeftijden?

Zeker weten! Het Formule 1 Springkussen is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, inclusief grote kinderen en volwassenen. Het is een geweldige toevoeging aan feestjes, evenementen en bedrijfsbijeenkomsten.

Hoe kan ik het Formule 1 Springkussen reserveren voor mijn evenement?

Het reserveren is eenvoudig! klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid", selecteer de gewenste datum en tijden en voeg het Formule 1 Springkussen toe aan je winkelwagen en volg de stappen om de betaling te voltooien. We bezorgen het springkussen rechtstreeks naar jouw locatie (tot 60 km vanaf Raalte, Overijssel).

Beoordeling:

V Lentzen
zaterdag 11 november 2023

Goede service!! En vriendelijk

Springkussen was zoals op de foto's beschreven stond. Kinderen hebben zich super geamuseerd. Tevens kon ik het springkussen uurtje eerder ophalen omdat dit voor hen beter uitkwam, helemaal prima. Communicatie is dus goed.
Ook
Pluspunten:
Verbeterpunten:-

C Etienne-Galliotte
woensdag 18 oktober 2023

On time, Good service and communication

For our Open Day/Family day at work, we rented this bouncy castle and other games to entertain the our participants. They came on time to install everything, the children really enjoyed the bouncy castle and sure enough, they came exactly on the agreed time to pickup everything.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Carla Huisman
dinsdag 17 oktober 2023

Snel geplaatst en helemaal volgens afspraak!!

Snel geplaatst en helemaal volgens afspraak! Succes bij kinderen was groot!
Pluspunten:
Verbeterpunten: