Begeleiding Overijssel (Start - Einde)

65,00 /
Bekijk beschikbaarheid >
Raalte 🇳🇱

Omschrijving

Begeleiding attracties, springkussens en stormbanen Overijssel

Bij het huren van onze attracties, luchtkussens en stormbanen is het van uiterst belang dat deze veilig gebruikt worden. Toezicht van een volwassenen is dan ook altijd verplicht. Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om dit te verzorgen dan doen wij dat graag voor je! Onze ervaren medewerkers weten waar ze op moeten letten en welke spelregels er zijn om veilig gebruik te maken van onze atracties.

Attracties en stormbanen waarbij je begeleiding kunt boeken is bijvoorbeeld de rodeostier huren Overijssel, stormbaan challenge run of buikschuifbaan 23 M.

Begeleiding is te boeken per uur. Let wel; dit is alleen mogelijk in combinatie met transport en op- en afbouw. Wij nemen alle zorgen uit handen zodat je optimaal kunt genieten van jouw evenement of feest 😀

 

Beoordeling:

M.J. den Besten
donderdag 4 augustus 2022

Hele leuke springkussen

Gewoon een ontzettende leuke springkussen.
Pluspunten:Geen
Verbeterpunten:Geen

Brigitte Arts-Robeerts
dinsdag 15 maart 2022

Super service qua begeleiding en ook apparatuur

Wij als SP Brunssum hebben een super, superzaterdag gehad en mede door Guido van Happy Rent. We hebben suikerspinnen en popcorn gratis uitgedeeld en hadden super veel plezier mede het super goede humeur van Guido.
Pluspunten:Professionele begeleiding en apperatuur.
Verbeterpunten:

G Janssen
dinsdag 28 december 2021

Lekker Slush Puppy Mix

We hebben de Slush Puppy Machine gehuurd bij Happy Rent en deze Cassis Slush Puppy Mix was het snelste op de kids vonden het geweldig
Pluspunten:
Verbeterpunten: