Buikschuifbaan 23 meter

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH 23.0 x 1.5 x 2.5 M
Stroom 1100 watt
Stroombehoefte 220 volt

Omschrijving

Buikschuifbaan Overijssel

Voeg een buikschuifbaan toe aan jouw evenement en je hebt gegarandeerd lachende gezichten! Met deze buikschuifbaan is het lachen, gieren en brullen.  Gewoon om de kids er op te laten spelen óf om er een competitie van te maken. Leuk om zelf over deze baan te schuiven óf om van de zijkant te bekijken. Deze baan is geschikt voor jong & oud en in te zetten voor bijvoorbeeld een zeskamp, buurtfeest, sportdag of een ander evenement.

Neem een grote aanloop, ren zo hard als je kunt, neem een snoekduik op de buikschuifbaan en glij zo ver mogelijk door. Hoe langer jij je uitstrekt, hoe verder je zult komen. 💪 Het doel is natuurlijk om zo ver mogelijk op de buikschuifbaan te komen, maar iedere poging is een applausje waard. De baan is volledig gevuld met lucht, dus de ondergrond is lekker zacht. Wie komt het verste?

Een attractie huren bij Happy Rent? Lees hier waarom je dat juist bij óns moet doen:

✅ Geen borg

✅ Geleverd in heel Overijssel

✅ Direct online reserveren

✅ Gegarandeerd plezier

✅ Direct antwoord via Whatsapp💬

Buikschuifbaan huren Twente

Een buikschuifbaan is dé perfecte attractie voor op een warme zomerdag 🌞 of tijdens een wedstrijd. Het schuiven is een leuk wedstrijdelement en het water zorgt voor een lekkere verkoeling. 

Hoe maak je een reservering voor deze leuke buikschuifbaan?

  1. Bekijk de beschikbaarheid (groene knop)
  2. Selecteer de gewenste lever- en ophaaldagen
  3. Kies de gewenste tijden
  4. Vul jouw product aan met eventuele extra's
  5. Voer jouw bestelgegevens in
  6. Maak de betaling gereed middels de betaling
  7. Gefeliciteerd, jij hebt deze leuke buikschuifbaan gereserveerd voor jouw evenement

Goedkoop buikglijbaan huren

Er is geen betere plek om jouw favoriete buikschuifbaan te huren dan bij Happy Rent. Je profiteert bij ons namelijk van veel voordelen. Zoals bijvoorbeeld:

Levering door heel Nederland & België

Wij leveren deze stormbaan áltijd. Het maakt niet uit hoe ver je van ons vandaan woont. Of je nu in Zwolle, Deventer, Almelo of Hoogeveen woont. Vul jouw postcode in tijdens het bestelproces en je ziet direct de transportkosten.

Water buikschuifbaan verhuur

Maar toch zijn er een aantal punten waar je zeker rekening mee moet houden wanneer je een buikschuifbaan gaat huren:

👍 Genoeg ruimte: Het is belangrijk dat er rondom de buikschuifbaan voldoende ruimte beschikbaar is. Dit is zodat de baan zonder beschadigingen geplaatst kan worden, voor het verankeren van de buikschuifbaan, maar ook zodat de deelnemers een flinke aanloop kunnen nemen alvorens een duik te nemen op de baan. Neem dus van te voren de ruimte op waar de baan komt te staan om er zeker van te zijn dat er voldoende ruimte is.

👍 Stroompunt: De blower, waar de buikschuifbaan mee wordt opgeblazen, dient aangesloten te worden op een stroompunt. Dit kan op het stroompunt zelf óf middels een stroomhaspel worden gedaan. Beschik je zelf niet over (genoeg) stroomhaspels dan kun je deze gemakkelijk toevoegen bij het bestelproces. 

👍 Verankeren: Deze buikschuifbaan dient altijd verankerd te worden in de grond. Dit wordt gedaan met meegeleverde ijzeren haringen. Het verankeren wordt gedaan om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen en zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Ben je van plan om de baan op een harde ondergrond te plaatsen? Dan ben je verplicht om zandzakken toe te voegen aan jouw bestelling. Deze dienen dan ter vervanging van de haringen (een klinkerstraat is echter geen probleem, hier hebben wij speciale ankers voor).

👍 Begeleiding: Het is belangrijk dat er tijdens het gebruik van de buikschuifbaan altijd een volwassen persoon toezicht houdt op de baan. Ook dit is om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en die willen wij kosten wat kost voorkomen. Heb je liever dat ervaren personeel van Happy Rent de begeleiding van jou overneemt, neem dan contact met ons op en dan kunnen wij dat voor jou regelen.

Buikschuif baan huren Overijssel

Wij zullen Happy Rent niet zijn als wij niet beschikken over interessante extra's om bij jouw favoriete water buikschuifbaan te huren. Wij hebben veiligheidsmatten ter beschikking welke rondom de buikschuifbaan gelegd kunnen worden om de val van de deelnemers te breken wanneer ze uit de baan vallen. Plaats je de baan op een harde ondergrond dan is dit zeker aan te raden!

Leuk om bij deze buikschuifbaan een van onze andere attracties te bestellen zoals het Springkussen Cowboy 🤠 of de Klimtoren. Ben je opzoek naar een stormbaan in Overijssel? check dan zeker ook even de hindernisbaan of de Stormbaan Webbingrun die we in Twente verhuren. 

Belangrijk ❗

Het is zeer belangrijk dat het luchtkussen: altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst wanneer het kussen op een harde ondergrond geplaatst wordt en je de veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Op deze buikschuifbaan is het NIET toegestaan om groene zeep te gebruiken.


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: