Springkussen Twente

Producteigenschappen

Aantal gebruikers 8
Lengte 500 cm
Breedte 500 cm
Hoogte 500 cm
Stroom 1100 watt
Voltage 220 volt
Transportmaat 0,8 x 1 M
Vervoer Aanhangwagen, Busje of Grote auto
Overdekt Ja
Gewicht 120 KG

Omschrijving

Springkussen Twente

Daar staat dit circus springkussen het liefst, ergens in Twente op een grasveld wachtend op jonge acrobaten en kleine clowntjes die de hele dag vrolijk komen springen op dit mooie kleurrijke springkussen met dak. Je kunt dit springkussen nu reserveren bij Happy Rent.

βœ… Levering in heel Twente

βœ… Mét of zonder begeleiding

βœ… Geen Borg

βœ… Veilig

Springkussen ophalen of laten bezorgen

Alle springkussens kunnen worden afgehaald of je kunt deze laten bezorgen. De keuze kun je hiervoor direct in de winkelwagen maken. Voor bezorging wordt een kilometervergoeding berekend, onze website berekend dit automatisch zodra je de postcode invult:

Onze slimme website houdt ook automatisch rekening met de huurperiode en berekend direct de juiste prijs, huur je het springkussen langer dan 24 uur, dan wordt een staffel toegepast zodat je niet direct dubbel hoeft te betalen en huren goedkoop bijft. 

Springkussen

Dit springkussen is geschikt voor 8 kinderen van 4 tot 14 jaar, weegt 120 kg en is binnen 10 minuten opgezet. Het stroomverbruik is 1100 Watt, Afmetingen zijn 5 x 5 x 5 M. Je hebt 1 vrijwilliger nodig om dit luchtkussen op te zetten

Je kunt dit kleurrijke springkussen bij Happy Rent Verhuur huren, maar waarom voor ons kiezen? 

Onze voordelen: 

βœ… Laagste-Prijs-Garantie

βœ… Het grootste assortiment

βœ… Geleverd in heel Overijssel

βœ…  Direct antwoord via WhatsappπŸ’¬

βœ… Geen Borg

βœ… Direct online reserveren

Wil je niet alleen een springkussen, maar ook een bungee run of rodeostier huren in Overijsel? Dan kan dit ook direct bij Happy Rent, zo betaal je maar een keer transportkosten en ben je goedkoop uit.  

Overdekt Springkussen
Door het grote dak zijn kinderen beschut tegen zowel lichte regen als warme zonnestralen. Als je opzoek bent om een overdekt springkussen te huren in Overijssel dan is dit luchtkussen wellicht precies wat je zoekt. Met zijn vrolijke kleuren spreekt dit springkasteel alle kinderen aan, van jong tot oud. 

Begeleiding en toezicht bij een luchtkussen
Wanneer je een springkussen huurt, dan ben jezelf verantwoordelijk voor toezicht door een volwassene persoon. Wil je geen omkijken hebben naar het luchtkussen? Dan kun je er ook begeleiding bij huren. 

Veiligheid & kwaliteit
Al onze springkussens voldoen aan NEN-14960 Norm en zijn in Nederland door erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland B.V., TUV en het Liftinstituut heriop gekeurd. Wij werken enkel met kwalitatief hoogwaarde springkussen,daarnaast onderscheiden wij ons op het gebied van onderhoud en inspectie. Bij ons wordt elk springkussen grondig gecontroleerd en gecheckt op mogelijke gebreken en risico’s. Bij ons staat de hoogste kwaliteit en de veiligheid van de gebruikers bovenaan. 

Belangrijk β—

Zorg dat het springkussen; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als het springkussen op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Attractieverhuur in Overijssel

Je kunt bij ons een springkussen huren in: Enschede, Hengelo, Almelo, Albergen, Beckum, Boekelo, Borne, Delden, Deurningen, Enschede, Fleringen, Glanerbrug, Geesteren, Hengelo, Lonneker, Langeveen, Losser, Nutter, Reutum, Saasveld, Tubbergen, Vriezenveen, Weerselo, Wierden, Zenderen, Reutum, Tilligte, Lattrop, Hertme, Oldenzaal, Denekamp, De Lutte, Beuningen, Rossum, Harbrinkhoek, Vasse, Hezingen, Ootmarsum, Ambt Delden, Bentelo, Haaksbergen, Goor, Rijssen, Nutter, Almelo, Hoge Hexel en veel meer plaatsen!


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan ik het springkussen zelf afhalen?

Ja, u kunt op de website selecteren dat u het springkussen zelf wilt afhalen.

Past het springkussen in de achtertuin?

Meestal wel, op de website staan alle afmetingen van de springkussens. Check dit even voordat u het springkussen huurt zodat u zeker weet dat het ook wel past.

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Violetta Selmani
donderdag 27 juni 2024

Goed geregeld

De eigenaar is gemakkelijk in de omgang en het bedrijf is top. De communicatie is helder en duidelijk :)
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Hannie van den Eijnden
dinsdag 11 juni 2024

Springkussen gehuurd, heel tevreden over alles!

Multiplay springkussen gehuurd, zag er netjes uit!
Brengen en ophalen was allemaal op tijd en goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Marielle Speets
zaterdag 18 mei 2024

Perfect geregeld

Super tevreden, op tijd opgebouwd en helemaal naar wens. De kleine mensen hebben het enorm naar de zin gehad. Voor herhaling vatbaar en om iedereen aan te raden. Bedankt Ruud voor de service!
Pluspunten:
Verbeterpunten: