Disc Golf

Omschrijving

Disc Golf ⛳ Huren Brabant

Disc Golf is een hele nieuwe ervaring op het gebied van buitenspelen dat je kunt huren bij Happy Rent Attractieverhuur. Sportief of niet, iedereen kan lekker meespelen met dit leuke spel! Disc golf wordt ook wel frisbee 🥏 golf genoemd en is een leuke variant op het orginele spel golf. Het doel blijft hetzelfde, een voorwerp zo snel mogelijk in de hole laten komen.

Aangezien er nu met een frisbee gespeeld wordt in plaats van een balletje🏐 zijn de spelregels ook een klein beetje aangepast. Frisbees kunnen niet over de grond rollen maar zweven door de lucht, vandaar dat de holes zijn verhoogd en de frisbees makkelijker in de soort korf (de polehole) terecht kunnen komen. Na een korte kennismaking met het materiaal en het oefenen met verschillende werptechnieken is het tijd om het parcours af te leggen. De persoon die dit het minst aantal worpen doet, mag zichzelf de winnaar 🏆 van dit potje disc golf noemen!

✓ Zelf ophalen en retourneren in Brabant

✓ Direct online te bestellen

✓ Leverbaar in Heel Nederland

✓ Gratis annuleren

Frisbee Golfen ⛳ huren in Eindhoven

Disc golf huur je met in totaal 9 pole holes. Deze poles kun je op iedere vlakke ondergrond plaatsen. Hoe verder je de poles uit elkaar zet, hoe moeilijker het spel natuurlijk wordt. Je kunt er voor kiezen om een parkours te maken met verschillende obstakels zoals bomen ðŸŒ³ of attributen. Op deze manier breng je extra spanning in het spel! Dit té gekke spel speel je solo of in teamverband. Wie wordt de winnaar van de dag 🥇??

Zelf ophalen

Dit leuke spel disc golf staat te huur in Gemert, te Brabant. Dus woon je in de buurt van Eindhoven, Veldhoven of s'Hertogenbosch dan is het lekker dichtbij om dit spel zelf op te komen halen. Bekijk de beschikbaarheid op de website en boek dit spel nu direct online bij Happy Rent. Selecteer in het winkelwagentje eenvoudig de dag dat je het spel wilt huren. Wil je het spel een dag van te voren ophalen of een dag later terugbrengen, klik dan ook de extra dag aan. Je krijgt tijdelijk 50% korting op de extra dag die je huurt. Goedkoper kan bijna niet!! Het spel dient schoon en droog weer geretourneerd te worden.

Geleverd en Opgehaald

Indien gewenst zal Happy Rent zorg dragen voor de levering en opbouw van de disc golf. Wij kunnen het spel in heel Nederland en België leveren op de tijden dat voor u het beste uitkomt. Natuurlijk zullen we van te voren samen de geschikte tijdstippen van leveren en ophalen afstemmen. Dit kan namelijk ook gewoon op zaterdag en zondag! 

Disc Golf Onine Huren

Bij Happy Rent kun je niet alleen de leukste attracties en spellen huren voor je evenement, sportdag of laatste schooldag maar wij vinden het heel belangrijk dat jij blij 😀 wordt in elk opzicht. Zo reageren we super snel op je vragen via E-Mail en Whatsapp💬, kun je alleen bij ons 24 uur 🕚 per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt vertrouwen op onze geweldige service👌en wordt door onze vrolijke medewerkers 👷‍♀️graag verder geholpen. 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Leuk om erbij te huren is bijvoorbeeld een springkussen of een stormbaan


Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten: