Vier op een rij basketball XXL

Omschrijving

Vier op een Rij Basketball XXL

Wie kent het leuke spel vier op 'n rij niet? Bij Happy Rent hebben we als eerste in Europa dit spel opgeblazen naar een XXL versie van maar liefst 4 meter breed en 3,5 meter hoog! In plaats van rode en gele schijfjes gooi je hier met echte basketballen in de korven, om zo uiteindelijk als eerste vier dezelfde kleur basketballen op een rij te krijgen. Dit spel combineert de sport basketbal met het spel vier op een rij en is exclusief te huur bij Happy Rent Verhuur. 

Hierbij een kleine video van dit leuke nieuwe spel:

Basketball 4 op 1 rij is in Europa exclusief te huur bij Happy Rent 

Vier op een Rij XXL Verhuur

Dit grote opblaasbare vier op een rij spel heeft een afmeting van 4 x 1,60 x 3,50 Meter en biedt als groot basketball spel de nodige uitdaging bij elk evenement, bedrijfsfeest of zeskamp. Je kunt de competitie aan gaan met je vrienden, collega's of familie en kunt vier op een rij Basketball XL vrijwel overal spelen waar voldoende ruimte is. Dit spel kunnen we in heel Nederland en België leveren en wordt standaard voorzien van voldoende basketball ballen en een blower. Naast de benodigde ruimte heb je dus ook een stroompunt nodig (220 Volt).

Basketball 4 op 1 rij XL

Happy Rent Attractieverhuur kan dit basketbal vier op 'n rij XL in heel Nederland en België leveren en ophalen, tevens kun je dit opblaasbaar vier op een rij spel ook afhalen in Heerlen.

Je kunt dit unieke spel al de dag voor de huur ophalen en de dag na de huur terug brengen, zonder extra kosten! Dus of je nu basketball vier een rij in Nederland of België wilt spelen, Happy Rent Attractieverhuur is je graag van dienst met dit gloednieuwe spel! Dit spel is ook een leuk nieuw element voor je zeskamp, teambuilding of bedrijfsfeest. 

Vier op een rij basketball huren

Het huren van het spel vier op een rij basketball is super eenvoudig, klik op de groene knop "in winkelwagen", selecteer de gewenste periode en onze intelligente website geeft automatisch aan of dit spel nog beschikbaar is. Vervolgens kun je direct online reserveren en veilig betalen met Ideal, Mister Cash, Credit Card, PayPal of vooraf overmaken. Wij zorgen er vervolgens voor dat het opblaasbare vier op een rij XXL klaar ligt of geleverd wordt op de door jou gewenste locatie.

Reserveer dit nieuwe spel snel, want weg = weg! Slechts 1 keer beschikbaar! 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Borg: € 0

We hebben bij Happy Rent ook nog veel andere leuke spellen te huur zoals ons Voetbal Darten dubbelzijdig, Biljart Voetbal of een heel pakket aan attracties zoals onze Voetbal Zeskamp. Heb je vragen over het vier op een rij basketbal spel dan neem zeker even contact met ons op! We zijn zowel telefonisch (085-002-0026), per Mail (info@happyrent.eu), Skype en Whatsapp (0628551290te bereiken.

Epic Giant Basketball Connect 4 Game

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om deze attractie te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekende attractie voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je deze attractie al vanaf €13,56 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier


Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten: