Opblaasbaar dartspel huren

Omschrijving

Opblaasbaar Dartspel Huren

✓ XXL Dartspel van 3 Meter

✓ Laagste Prijs Garantie

Dartspel Opblaasbaar

Darten is al jarenlang een leuk spel voor jong en oud en nu als mega opblaasbaar dartbord te huur bij Happy Rent Verhuur. Met ons gloednieuwe opblaasbare dartspel huur je niet alleen en leuk spel om te spelen met vrienden, collega's of familie maar haal je met zijn 3 Meter hoogte ook een echte blikvanger in huis! 

Altijd leuk voor een vriendenavond, personeelsfeest of straatspeeldag. Je kunt het originele dart spel spelen en hopen op een 180, of gewoon zo dicht mogelijk bij de bullseye gooien. Met dit mega dartbord hoeft niet iedereen zo goed te zijn als Raymond van Barneveld en kan jong en oud het tegen elkaar opnemen. 

XXL Dartspel Huren

Bij dit levensgrote, opblaasbaar dartspel wordt gedart met pijlen met klittenband. Ideaal op feesten. Je kunt dit opblaasbare dartspel direct online huren door op bestellen te klikken. Vul jouw gegevens en voorkeuren in en het dartspel wordt direct online voor jou geresreveerd. Het dartspel kun je zelf op halen bij onze vestiging in Heerlen, het spel is zo een klein pakket dat het makkelijk in elke auto past. 

Je kunt het dartspel binnen 24 uur gratis de dag voor gebruik afhalen en dient het na gebruik schoon terug te brengen.

Klik op de groene knop bestellen en je ontvangt direct een gratis offerte in jouw winkelwagentje en kunt eenvoudig alle mogelijkheden bekijken en indien gewenst direct reserveren. 

Dartspel

Het Dartspel is 3,0 x 1,5 x 2,9 Meter en wordt geleverd inclusief dartpijlen en blower (1.100 Watt). Het opzetten en afbreken is heel eenvoudig, het spel weegt +/- 15 KG 

Het grote opblaasbare dartbord is van klittenband en te gebruiken met de bijgeleverde klittenband pijlen. Een spel voor jong en oud voor uren spelplezier. Gooi jij een bulls-eye?

Bestel Direct! weg = weg! 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Dit spel kunt u alleen zelf ophalen, levering is niet mogelijk dit spel past makkelijk in elke auto. 

Borg: 0 EURO

Ook leuk om te huren is bijvoorbeeld ons Springkussen Western in Heerlen

Happy lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om dit opblaasbaar dartspel te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekend opblaasbaar dartspel  voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je dit opblaasbaar dartspel  al vanaf €2,71 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier


Beoordeling:

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Isis tZ
vrijdag 7 juli 2023

Veel plezier dankzij de diensten van Happy Rent!

Afgelopen maandag voor ons personeelsfeest de Beerpong XXL en het Letterspel gehuurd. Al mijn vragen omtrent het huren werden snel beantwoord via WhatsApp en tijdens het feestje hebben we lang lol gehad van de spellen.

Zou het zeker aanbevelen om bij HappyRent te huren!
Pluspunten:Goede service en snelle reacties
Verbeterpunten: