Levend Tafelvoetbalspel

Omschrijving

Levend Tafelvoetbal Huren

✓Uren speelplezier

✓Makkelijk & snel te bestellen

✓Uitstekende kwaliteit attractie

✓Altijd schoon en droog

Een echte Top Attractie! Nu direct online dit Levend Tafelvoetbal spel huren, met 2 teams van 6 spelers zal het zeker spannend worden in dit levend tafelvoetbal spel. Dit levend taflevoetbalspel is tevens extra uitdagend door de opblaasbare bodem! De deelnemers zitten met touwen in tuigjes vast waardoor ze als echte speel poppetjes in het veld bewegen. De afmeting van dit levend voetbalspel met opblaasbare bodem is 6*15 Meter en wordt geleverd inclusief voetbal, blower en toebehoren. Een echte aanrader voor iedere (voetbal) vereniging, elk teamuitstapje en zeker tijdens het EK of WK een echte top attractie om te huren. 

Levend Tafelvoetbal zelf ophalen

Het levend tafelvoetbal spel kun je huren en zelf ophalen in Heerlen, Zuid-Limburg. De attractie weegt 400 KG, houd hier dus wel rekening mee. De Attractie is het eenvoudigste te verhuren op een aanhangwagen of in een busje. Het levende tafelvoetbal spel dient altijd schoon, droog en goed opgerold retour gebracht te worden, hier heb je 3-6 personen voor nodig. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Levend Tafelvoetbal Geleverd en Opgehaald. 

Happy Rent Verhuur kan dit Levend Tafelvoetbal ook leveren en ophalen. Dit kan door heel Nederland. Ook kunnen we helpen bij op- en afbouw van dit levend tafelvoetbal spel we hebben hierbij wel minimaal 2-4 personen hulp nodig. De attractie dient schoon, droog en goed opgerold retour. Indien je dit wenst kan het personeel van Happy Rent ook zorg dragen voor de begeleiding tijdens dit leuke spel. Door de opblaasbare bodem is dit levend tafelvoetbal spel een van de leukste om te huren. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Extra dag = 50% Korting!

Borg: 100 EURO (per order)

Annuleringsverzekering: optioneel

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Leuk om bij deze attractie te huren is bijvoorbeeld een popcornmachine

Wij adviseren je om voor het huren van dit springkussen ons desbetreffende informatieblad door te nemen.


Veelgestelde vragen (FAQ's)

Is levend tafelvoetbal met bodem geschikt voor alle leeftijden?

Ja, levend tafelvoetbal met bodem kan gespeeld worden door zowel kinderen als volwassenen. Het is belangrijk om de grootte en het gewicht van de spelers in overweging te nemen bij het bepalen van de geschikte leeftijdsgroep.

Wat zijn de regels voor het spelen van levend tafelvoetbal met bodem?

De regels kunnen variëren, maar over het algemeen volgt levend tafelvoetbal met bodem dezelfde basisregels als traditioneel tafelvoetbal.

Hoe werkt levend tafelvoetbal met bodem?

Spelers worden vastgebonden aan touwen en kunnen alleen horizontaal over het speelveld bewegen. Ze proberen de bal te passen en te scoren in het doel van de tegenstander, net als bij traditioneel tafelvoetbal.

Worden er blowers meegeleverd?

Ja, wij leveren al onze kussens inclusief blower.

Beschikbare bestanden


Beoordeling:

Holger Marzian
maandag 5 september 2022

Reibungsloser Ablauf, von ner Buchung, Personal bis Rechnung! Super!

Super! Von der Buchung bis Rechnung alles top!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Michael Osmialowski
maandag 15 augustus 2022

Der Menschenkicker hat den Kids Freude bereitet

Der Menschenkicker wurde auf unserem Vereinsfest von allen gut angenommen und das Turnier mit Mixed-Teams hat allen Spass gemacht. Die Abwicklung über HappyRent war ebenfalls freundlich.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jelle Min
dinsdag 26 juli 2022

Product was van top kwaliteit

Voor een postenspel 1 bubble voetbal voor een dag gehuurd vanaf de locatie in Heino. De bal is van topkwaliteit en we kregen er een pomp bij waarmee de bal in de kortste keren is opgepompt. De bleef ongeveer 5 uur lang goed opgeblazen en hebben niet 1 keer lucht erbij hoeven doen. Voor het inleveren kregen we een locatie aangewezen zodat we het nog na sluitingstijd terug konden brengen. Dat was heel fijn aangezien we een drukke planning hadden die dag. Afhalen is echter pas mogelijk vanaf 9 uur. Had gereserveerd voor tussen 7 en 8 en stond dus even te wachten voor de afhaallocatie. Ze hadden wel een mail gestuurd de dag van te voren dat het pas vanaf 9 uur kan, maar die mail had ik gemist.
Pluspunten:Kwaliteit product,Service,Meedenkend
Verbeterpunten:Eerder communiceren