Snowglobe Standaard [4.5 x 4.5m]

Omschrijving

Snowglobe ® Kopen

Een unieke blikvanger voor elk evenement!

De originele en gepatenteerde Snowglobe is in Nederland exclusief te koop bij Happy Rent. Een mega grote levende sneeuwbol die overal op de wereld enthousiast ontvangen wordt. Hierbij een kleine impressie van deze geweldige blikvanger:

Elke snowglobe wordt geleverd met een inklapbaar lichtgewicht stalen frame, trapjes en is inclusief een keuze achtergrond. De achtergrond kan eenvoudig vervangen worden. Net als de snowglobe® zijn ook de achtergronden en de ritsen gepatenteerd. Door dit systeem kan de achterwand moeiteloos vervangen worden en hoef jij je geen zorgen te maken over een kapotte rits. Alle snowglobes worden geleverd met complete gebruikersinstructie.

De officiele JBL Snowglobe staat bekend om de hoogste kwaliteit en wordt in Groot Britannïe geproduceerd. Ze worden zelfs aan Disney en bekende film en tv series geleverd. En staan daarnaast in meer dan 1.000 winkelcentrums wereldwijd. De mega opblaasbare sneeuwbal wordt gewaardeerd over de hele wereld en zien er geweldig uit als ze opgeblazen zijn.

Voor zowel verhuurbedrijven als fotografen alsook winkelcentra en marketing bedrijven is een snowglobe een geweldig product om een hoge winst mee te maken. Happy Rent kan jou tevens ondersteunen bij de verkoop of verhuur activiteiten. Onze voordelen:

✓ Originele Gepatenteerde Snowglobe®

✓ Snel en eenvoudig te installeren

✓ Custom achterwand mogelijk

✓ Top Service

✓ Veilig

Snow Globe

Toebehoren

Uiteraard zijn we je ook graag van dienst met alle toebehoren die je voor jouw mega sneeuwbal kunt gebruiken. Zo kunt je bij ons de volgende producten bestellen

- Custom Achterwand

- 5 KG Snowglobe Sneeuw

- Zwarte / Rode Sneeuw

- Sneeuwballen

Voor eventuele andere toebehoren of vragen met betrekking tot de snowglobe staan we je graag te woord.

 

Prijzen zijn op aanvraag en exclusief 21% btw. en exclusief transport.

Patent Informatie: UK Patent No. GB2457100,  European Community Design Registration No. 000925078 and International Patent application PCT/EP2009/051060 meer informatie kunt u ook vinden op de website: www.giant-snowglobe.com

Voor meer informatie over de snow globe neem je contact op met onze klantenservice: info@happyrent.eu

 

 

Merken

Merken


Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: