Swipe Off XL 60 Meter

Producten in pakket

Omschrijving

De Swipe Off XXL is de langste race in ons assortiment, kom jij als eerste aan het einde van deze 60 meter lange baan?

✓ Uniek in heel Europa ✓ Top Service ✓ Levering in heel Nederland ✓ Veilig

wipe out stormbaan XL 60 Meter

Als eerste wacht jou en je tegenstander de wand met bokshandschoenen, red je het door de hindernissen en verkoop je je tegenstander alvast een flinke punch? Of zag jij die rode bokshandschoen net te laat? Dan moet je ongehinderd over de dubbele rode ballen, maar pas op dat je tegenstander niet op dezelfde bal springt, want dan wordt je de lucht in gekatapulteerd! Als je dit overwonnen hebt wacht er na een flinke klim nog een vrije val van 3,5 Meter op je! Hierna kom je terecht in onze jungle stormbaan waar je door verschillende hindernissen moet om bij de klim wand aan te komen. Eenmaal boven glij je langs de palmbomen naar de finish. Durf jij het aan?

 

Swipe Off XL

Deze unieke dubbele baan bestaat uit de volgende onderdelen

Dubbele Punch Battle 

Wand met bokshandschoenen

Dubbele Bouncing Balls 

De Bekende Rode Ballen van het tv programma wipeout® 

Dubbele Base Jump

Vrije val van 3,5 Meter, pure adrenaline!

Stormbaan Jungle Run

17,5 Meter aan stormbaan inclusief klim/glij baan

Bezorgen

Happy Rent levert deze attractie in heel Nederland voor een transport vergoeding van € 25 + 0,50 euro per gereden kilometer, dit is dus 4 keer de afstand zonder begeleiding en 2 keer de afstand met begeleiding. Het is niet mogelijk om deze attractie zelf te komen ophalen.

Opbouwen

Wij helpen mee met de opbouw, er zijn daarnaast 4-6 personen hulp bij op- en afbouw nodig.

Begeleiden

Wij stellen het verplicht om minimaal 1 personeelslid van Happy Rent voor de begeleiding in te huren, zodat de attractie op een verantwoorde en veilige manier gebruikt wordt. Een persoon is verplicht, meerdere is raadzaam, zeker gezien de vrije val van 3 meter. Ons personeel kent deze attractie als geen ander en weet precies waar op te letten zodat elke deelnemer op een veilige manier veel plezier beleeft aan deze top attractie! Om een goed toezicht te kunnen waarborgen zijn minimaal 4-6 begeleiders noodzakelijk. Dit dienen volwassen personen te zijn. U kunt zelf voor de extra begeleiders zorgen of ze eenvoudig inhuren bij Happy Rent. 

Veiligheid

Happy Rent heeft voor deze unieke baan gekozen voor Nederlandse Top Kwaliteit. Deze attractie is gekeurd door het Liftinstituut aan de hoogste Europesche norm en naast de uitmuntende kwaliteit dus ook heel erg veilig!

Kwaliteit

Onze baan is van Nederlandse makelij, omdat veiligheid en kwaliteit bij ons voorop staat hebben wij gekozen voor hoogstaande Nederlandse kwaliteit. Deze baan is door professionals ontworpen, vervaardigt uit het beste materiaal, en hoogfrequent aan elkaar gelast. Hierdoor is onze baan niet alleen zeer veilig maar ook heel erg duurzaam. 

Blower

Deze attractie wordt geleverd met Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Deze hebben een vermogen van 1.100 Watt per stuk en dienen constant aan te staan tijdens gebruik. Per blower ligt het vermorgen op 1.100-1.500 Watt, wij raden u aan om maximaal 2 blowers per vrije stroomgroep aan te sluiten. Voor de Swipe Off XL baan heeft u 3 vrije stroomgroepen / 9.000 Watt nodig. 

Reserveren

 U kunt deze unieke top attractie nu online bij Happy Rent reserveren, klik eenvoudig op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Prijs

Huur Swipe Off XL 60,5 Meter

Op elke extra dag krijgt u 50% korting! 

Afmetingen: 60,5 x 7 x 6,5 (LxBxH)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Wij adviseren u om voor het huren van dit springkussen ons desbetreffende informatieblad door te nemen.

Merken

Merken


Beoordeling:

Mp Ooijen
donderdag 28 september 2023

Super fijne springkussen

Goed geholpen fijne service. Een hele mooie springkussen. Was helemaal top
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Lieke van Grootel
dinsdag 27 juni 2023

Tolles Highlight!

Wir haben den Hindernisparcour für unser Sommerfest in unserer WfbM genutzt. Die Attraktion fand bei unseren Beschäftigten einen tollen Anklang. Der Service von Happy Rent ist ausgezeichnet. Auf und Abbau verliefen problemlos und die Lieferung war zuverlässig.
Pluspunten:Die Mitarbeiter haben uns noch Hinweise zur Vorbereitung gegeben.
Verbeterpunten:

David Krehl
woensdag 21 juni 2023

Super Hindernisbahn beim Schulfest

Pünktliche und zuverlässige Lieferung und Abholung. Schneller und unkomplizierter Auf- und Abbau. Wir hatten eine Hindernis Bahn auf dem Schulfest und es war ein voller Erfolg.
Pluspunten:
Verbeterpunten: