Dubbele Base Jump huren

Omschrijving

Base Jump huren

Huur nu deze unieke attractie, de Base Jump. Deze attractie met een 3,5 meter hoge vrije val is uniek in Nederland en is te huur bij Happy Rent.

Je kunt de Base Jump nu direct online huren bij Happy Rent Verhuur, onze voordelen:

✓ Veilig online bestellen

✓ Top Service

✓ Levering in heel Nederland 

Wie is het snelste bovenaan de Base Jump en wie springt het snelste naar beneden? De Base Jump is een onderdeel van de Swipe Off stormbaan, dus het is ook mogelijk om deze te huren in combinatie met de Bouncing Balls, de Punch Battle en de Stormbaan Jungle. Happy Rent verhuurt deze attractie in heel Nederland en is alleen mogelijk deze te laten leveren. Ook is het mogelijk de Base Jump te laten begeleiden door het personeel van Happy Rent als je deze huurt. Onze dubbele Base-Jump is 14 Meter lang, 4,6 Meter breed en 6,5 Meter hoog. Happy Rent attractie verhuur biedt jou hulp bij de op- en afbouw van de Base Jump, hier zijn ongeveer 3-4 personen voor nodig. Huur de vrije val nu snel bij Happy Rent attractie verhuur. Klik eenvoudig op het groene knopje 'Bestellen' en de rest wijst zich vanzelf. 

Vrije val van 3,5 meter huren

Happy Rent verhuur kan de gehuurde Base Jump in heel Nederland leveren. Of je de Base Jump nu huurt in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht of Den Haag, Happy Rent attractie verhuur zorgt ervoor dat de Base Jump op elk gewenst adres geleverd kan worden. Je krijgt van ons gratis een blower van 1.100 Watt bij de Base Jump om deze op te blazen. En elke dag extra dat je de Base Jump huurt, krijg je van Happy Rent attractie verhuur 50% korting op de huurprijs! Dan zou je de Base Jump 3 dagen huren en maar voor 2 dagen betalen. De Base Jump is gekeurd volgens de strengste Europese normen, bij Happy Rent attractie verhuur staat veiligheid voorop. De Base Jump is, net zoals al onze andere producten, geproduceerd door Europese professionals. De huur van de Base Jump is dus altijd veilig en het kussen is ook zeer duurzaam.

Borg: 100 EURO(per order)

Afmetingen: 14 x 4,6 x 6,5 (LxBxH)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om deze attractie te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekende attractie voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je deze attractie al vanaf €21,90 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier

 

 


Beoordeling:

Trude Koof
woensdag 28 september 2022

Das Kistenklettern war eine tolle Attraktion und weithin sichtbar

Das Kistenklettern hat viele Kinder begeistert.
Pluspunten:Auf- und Abbau haben gut geklappt,auch die Betreuung war gut.
Verbeterpunten:Wie kann man die langen Wartezeiten verbessern? Manche Kinder haben über eine Stun de angestanden. Haben Sie eine Idee?

Buurtvereniging Lindeveld
maandag 4 september 2017

Veel plezier voor jong en oud

Prima verzorging. Keurig gebracht en opgehaald. 12.00 uur opgebouwd. na 10 minuten al in gebruik. Continu veel speelplezier tot 22.00 uur 's avonds. Kinderen vonden het jammer dat we moesten opruimen.
Pluspunten:Goede service. Veilig speelplezier.
Verbeterpunten:

Silke Barthel
dinsdag 12 juli 2016

Sehr lustig...

Bei unserer Hawaii-Party durfte eine Palme nicht fehlen - und sowohl Kletterfüchse (jeder Körpergröße) als auch Hüpfwillige waren begeistert!
Pluspunten:
Verbeterpunten: