Dubbele Bouncing Balls huren

Omschrijving

Wipeout Baan Huren

Huur nu deze unieke attractie, de Bouncing Balls. Deze attractie met 4 rode ballen om overheen te springen is uniek in Nederland en is te huur bij Happy Rent. Wie gaat er het snelste over de rode ballen heen, en wie moet het afleggen en valt naar beneden?

Je kunt de Base Jump nu direct online huren bij Happy Rent Verhuur, onze voordelen:

✓ Veilig online bestellen

✓ Top Service

✓ Levering in heel Nederland 

De Bouncing Balls is onderdeel van de enorme stormbaan van 60 meter, de Swipe Off. Dit betekent dat de Bouncing Balls gekoppeld kan worden aan verschillende andere attracties, zoals de Base Jump met een vrije val van 3,5 meter, de Punch Battle Muur, de Stormbaan Jungle Run van 17,5 meter en de Super Stormbaan van 27 meter, allen te huur bij Happy Rent Verhuur. 

Bouncing Balls

De Bouncing Balls zijn, net zoals de andere onderdelen van de Swipe Off, geproduceerd door de beste Europese producenten op het gebied van opblaasbare attracties. De attracties die te huur zijn, zijn daarom altijd gekeurd volgens de hoogste Europese norm. De huur bij Happy Rent Verhuur is daarom veilig en de attracties zijn tevens erg duurzaam. 

Het is mogelijk de Bouncing Balls met haar grote rode ballen in heel Nederland te laten leveren. Of je nu op zoek bent naar de Bouncing Balls in Amsterdam, Rotterdam of Maastricht, Happy Rent verhuur heeft altijd mogelijkheden deze unieke attractie in heel Nederland te leveren. Tevens is het mogelijk om de gehuurde attractie te laten begeleiden door het personeel van Happy Rent Verhuur. Hiermee blijft de veiligheid gewaarborgd. 

Happy Rent Verhuur levert gratis een blower van 1.100 Watt bij deze unieke attractie. Tevens wordt deze goed vastgezet in de grond met hiervoor bedoelde haringen, zodat verschuiven of omvallen van de attractie onmogelijk is. Reserveren is zeer eenvoudig. Je klikt simpel op de groene knop 'Bestellen' en de rest wijst zich vanzelf. Online reserveren is zeer veilig en er wordt zorgvuldig met jouw gegevens omgegaan. 

Borg: 100 EURO (per order)

Afmetingen: 17 x 7 x 4 (LxBxH)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om deze attractie te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekende attractie voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je deze attractie al vanaf €19,68 per dag!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier


Beoordeling:

Mp Ooijen
donderdag 28 september 2023

Super fijne springkussen

Goed geholpen fijne service. Een hele mooie springkussen. Was helemaal top
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Lieke van Grootel
dinsdag 27 juni 2023

Tolles Highlight!

Wir haben den Hindernisparcour für unser Sommerfest in unserer WfbM genutzt. Die Attraktion fand bei unseren Beschäftigten einen tollen Anklang. Der Service von Happy Rent ist ausgezeichnet. Auf und Abbau verliefen problemlos und die Lieferung war zuverlässig.
Pluspunten:Die Mitarbeiter haben uns noch Hinweise zur Vorbereitung gegeben.
Verbeterpunten:

David Krehl
woensdag 21 juni 2023

Super Hindernisbahn beim Schulfest

Pünktliche und zuverlässige Lieferung und Abholung. Schneller und unkomplizierter Auf- und Abbau. Wir hatten eine Hindernis Bahn auf dem Schulfest und es war ein voller Erfolg.
Pluspunten:
Verbeterpunten: