GOEDKOOP STORMBAAN HUREN LIMBURG

GOEDKOOP STORMBAAN HUREN LIMBURG

Een stormbaan goedkoop huren kan direct online bij Happy Rent Attractieverhuur uit Limburg, zo huurt u al een stormbaan vanaf € 177! Klik hier voor alle modellen:

We zijn u graag van dienst met een van de vele verschillende modellen stormbanen, van hindernisbaan in de lengte van 8 meter tot een XXL stormbaan van 70 meter bij Happy Rent Limburg huurt u altijd een stormbaan die bij uw wensen past.

Indien u de stormbaan zelf komt ophalen is dit ook direct de goedkoopste manier om een stormbaan te huren, uiteraard kunnen we elke stormbaan ook in heel Limburg leveren, opzetten afbreken en ophalen. Naar wens kan Happy Rent Attractieverhuur ook voor de begeleiding bij de stormbaan zorgen. 

STORMBAAN VERHUUR LIMBURG

Voor zowel het huren van een vette stormbaan als een mooi springkussen bent u bij Happy Rent Attractieverhuur uit Limburg aan het juiste adres. Door een ruim assortiment heeft u de keuze uit verschillende hindernisbanen en springkussens. Vanuit de hoofdvestiging in Heerlen, Parkstad Limburg hebben we veel klanten die een springkussen huren en dit direct bij ons in zuid Limburg afhalen maar ook in de regio Roermond hebben we een afhaalpunt waardoor u ook goedkoop een stormbaan of springkussen kunt huren en dit zelf kunt komen ophalen ook als u bijvoorbeeld in Helden of Venlo woont.

STORMBAAN HUREN LIMBURG

Voor het goedkoop huren van stormbanen van hoge kwaliteit bent u bij Happy Rent Attractie Verhuur aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keus aan stormbanen in Limburg voor jong en oud! Zo hebben we voor de allerkleinste een unieke minions stormbaan in ons assortiment en voor de echte waaghalzen bieden we een unieke wipe out stormbaan van maar liefst 60 meter aan! Deze mega stormbaan bestaat onder andere uit een base jump en de bekende rode bouncing balls. Indien je opzoek bent naar een mooie stomrbaan van 17,5 meter die goedkoop te huur is dan is onze stormbaan jungle run de beste keuze.

Al onze klanten zijn zeer tevreden over deze prachtige stormbaan in jungle thema. Enkele voordelen:

  • Te huur in heel Limburg

Of je deze stormbaan nu wilt afhalen in ons afhaalpunt in Limburg of wilt laten leveren van Maastricht tot Venlo en van de Parkstad tot Sittard Happy Rent levert deze prachtige stormbaan overal!

  • Super Veilig

Doordat de stormbaan rondom geheel gesloten is met fijn gaasnet kan er nooit iemand van de stormbaan vallen, tevens is deze stormbaan goedgekeurd aan de hoogste Europese norm op verzoek kunnen wij u het keuringscertificaat doen toekomen. Zeker aan te raden voor een evenementen verzekering bijvoorbeeld.

  • Altijd Schoon

Bij Happy Rent vinden we het belangrijk dat u niet te maken krijgt met een stormbaan die onder de modder zit, vandaar dat wij systematisch al onze materialen controleren en voorzien van een label. Zo weten we altijd zeker dat de stormbaan schoon en in orde is. Mocht een stormbaan vies retour komen, dan wordt deze direct door ons gereinigd.

  • Mega Actie van € 344 nu voor maar € 275!

Deze prachtige stormbaan in Jungle Thema is nu extra goedkoop, u kunt deze stormbaan nu in Limburg afhalen voor maar € 275 excl. btw. per dag. Op elke extra dag ontvangt u tevens 50% korting!

Reserveer deze stormbaan direct op onze website want weg = weg!

Merken

Merken