Stormbaan Take Out

Producteigenschappen

Aantal ankers 20
Lengte 2000 cm
Breedte 450 cm
Hoogte 500 cm
Voltage 220 volt
Aantal valmatten 16

Omschrijving

Stormbaan verhuur Overijssel

Deze stoere stormbaan is uitgerust met heel veel leuke obstakels zoals Bouncing Balls, Mouse trap, klimmuur en een gave glijbaan 🤟 Als je een bootcamp organiseert is dit een zeer unieke baan. Maar ook voor leuke sportdagen of zeskampen is deze baan uitermate geschikt. 👌 

Deze stormbaan is een echte verhuurtopper en wordt veel verhuurd in de regio. Mede door de unieke hindernissen is deze stormbaan erg populair, voor zowel jeugd als volwassenen.

Hieronder enkele voordelen waarom je juist bij Happy Rent een stormbaan moet huren:

✅ Geen borg

✅ Geleverd in heel Overijssel

✅ Direct antwoord via Whatsapp💬

✅ Direct online reserveren

✅ Gegarandeerd plezier

Dus, plezier gegarandeerd en geschikt voor iedere leeftijd en evenement. Je kunt deze baan ook gemakkelijk koppelen aan een van onze andere banen om zo een super lange stormbaan te creëren. 

Hindernisbaan huren Twente

Een hindernisbaan huren, hoe doe je dat? Bij Happy Rent is dat heel gemakkelijk 😄. Volg onderstaande stappen en jouw favoriete stormbaan wordt klaargemaakt voor jouw boeking:

  • Klik op de groene knop om de beschikbaarheid te bekijken
  • Vul de gewenste dag en tijdstippen in
  • Vul de boeking aan met jouw gegevens
  • Maak de boeking compleet met de betaling
  • Wacht op een bevestigingsmail
  • Maak je klaar voor het leukste event van het jaar!

Stormbaan huren 

Een stormbaan huren bij Happy Rent kent vele voordelen waaronder de levering. Wij willen jou graag ontzorgen van die zware en grote pakketten en daarom leveren wij deze stormbaan op jouw gewenste locatie. Vul jouw postcode in en onze website berekend direct de transportkosten. Mocht je het liever zelf ophalen, wij doen niet moeilijk! Let er wel op dat je met een busje of een aanhanger komt. 🚛

Wat is belangrijk om te weten? ❗

Er zijn een aantal belangrijke punten die je moet weten wanneer je een stormbaan huurt. Dit is allemaal voor de veiligheid van de deelnemers en voor het gebruik van de stormbaan. Hou hier dus rekening mee en zorg dat dit niet vergeten wordt:

Stroompunt 

De blower waarmee de stormbaan wordt opgeblazen dient aangesloten te worden op een stroompunt. Het is dus belangrijk dat er redelijk in de buurt een stroompunt aanwezig is. Met een stroomhaspel is de afstand tussen het punt en de stormbaan te overbruggen. Heb je zelf helaas geen haspel ter beschikking dan kun je deze gemakkelijk meebestellen bij het bestelproces.

Begeleiding

Het is belangrijk dat er te allen tijde een volwassen persoon toezicht houdt wanneer de stormbaan in gebruik is. Dit is voor de veiligheid van de deelnemers een absolute must. Wil je dit liever niet zelf doen? Dan kunnen wij dit voor jou overnemen. Wanneer je dit wenst te hebben kun je even contact met ons opnemen om deze mogelijkheid te bespreken. Personeel van Happy Rent heeft namelijk jaren ervaring en weten precies waar op gelet moet worden.

Verankeren

Het is belangrijk dat de stormbaan altijd verankerd staat tijdens het gebruik hiervan. Het verankeren gaat middels haringen in de grond en daarvoor moet er ook voldoende ruimte rondom de stormbaan zijn. Wanneer je van plan bent om de stormbaan niet op het gras te plaatsen maar op de straat of op beton, dan ben je verplicht om gebruik te maken van zandzakken. Dit zijn zakken die de stormbaan verzwaren en ter vervanging dienen van de haringen. Je kunt zelf voor dit soort zandzakken zorgen of gemakkelijk aan de bestelling toevoegen. 

Grote stormbaan huren Overijssel

Wij beschikken ook over veiligheidsmatten. Dit zijn dikke matten van 3 cm, welke de val breken wanneer een deelnemer uit de stormbaan valt. Hierdoor komt de deelnemer gelukkig op een zachte mat terecht. Vooral wanneer de stormbaan op een stenen of betonnen ondergrond wordt geplaats is het voor de veiligheid belangrijk om deze in het winkelwagentje toe te voegen.

Leuk om deze stormbaan te koppelen aan onze stormbaan Adventure Track óf op een evenement te combineren met de leuke stormbaan Challenge Run 🤩

Belangrijk ❗

Het is zeer belangrijk dat het luchtkussen: altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst wanneer het kussen op een harde ondergrond geplaatst wordt en je de veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

 


Beoordeling:

Mp Ooijen
donderdag 28 september 2023

Super fijne springkussen

Goed geholpen fijne service. Een hele mooie springkussen. Was helemaal top
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Lieke van Grootel
dinsdag 27 juni 2023

Tolles Highlight!

Wir haben den Hindernisparcour für unser Sommerfest in unserer WfbM genutzt. Die Attraktion fand bei unseren Beschäftigten einen tollen Anklang. Der Service von Happy Rent ist ausgezeichnet. Auf und Abbau verliefen problemlos und die Lieferung war zuverlässig.
Pluspunten:Die Mitarbeiter haben uns noch Hinweise zur Vorbereitung gegeben.
Verbeterpunten:

David Krehl
woensdag 21 juni 2023

Super Hindernisbahn beim Schulfest

Pünktliche und zuverlässige Lieferung und Abholung. Schneller und unkomplizierter Auf- und Abbau. Wir hatten eine Hindernis Bahn auf dem Schulfest und es war ein voller Erfolg.
Pluspunten:
Verbeterpunten: