Stormbaan Adventure Track

Producteigenschappen

Lengte 3000 cm
Breedte 450 cm
Hoogte 500 cm
Voltage 220 volt
Aantal valmatten 10

Omschrijving

Stormbaan Adventure Track huren Overijssel 

Ben jij ook zo lekker avontuurlijk ingesteld? Dan past deze mooie stormbaan daar perfect bij 😎 Deze 30 meter lange stormbaan heeft voor ieder wat wils. Baan je een weg door allerlei obstakels, klim door een spinnenweb, ontwijk zo snel mogelijk de Mega Balls en, als kers op de taart, klim over de extra grote helling en glij heerlijk naar beneden. Huur 'hm nu op jouw evenement of sportdag en maak je dag compleet! 

✅ Leverbaar vanuit Overijssel op ieder gewenste locatie in heel Nederland

✅ Betaal veilig met IDeal

✅ Betaal geen borg

✅ Stel je vraag via WhatsApp💬

Bekijk snel of 'ie nog beschikbaar is en klik op de groene knop ➡️ "bekijk beschikbaarheid"

Hindernisbaan huren Zwolle

Je bent op zoek naar een hindernisbaan? Dan zeggen wij bij Happy Rent: goed bezig 😎 Een stormbaan op jouw evenement is een echte blikvanger en groot én klein wilt erop tekeer gaan. Misschien zoek je wel een mooi element in je zeskamp of teambuildingdag en dan is dit parcour een fantastische optie. Wil je een langer parcours? Dan kun je er ook meerdere stormbanen huren met ieder verschillende elementen. Wat dacht je van  de Challenge Run of de LINK? 

Huren gaat heel simpel bij Happy Rent en slechts in een paar stappen:

😀 Klik op "bekijk beschikbaarheid'

😀 Voer de gewenste data en tijd in

😀 Kies de transportkeuze en boek eventueel extra's naar wens

😀 Vul jouw gegevens in en kies de betaalwijze

Gefeliciteerd, je bent officieel klant van Happy Rent 😌 De boeking staat en het is wachten op de grote dag!

Stormbaan huren Twente

Het organiseren van een evenement of feest kan best stressvol zijn. Wij willen je graag zoveel mogelijk ontzorgen! We bieden diverse extra opties aan zodat het net allemaal wat makkelijker wordt:

🚛 Laat de stormbaan leveren op ieder gewenste locatie in Nederland. Voer je postcode in en zie direct de transportkosten. Deze stormbaan ligt in Heino, Overijssel. Mocht je de hindernisbaan zelf willen ophalen kan dat ook maar zorg dan voor busje of een aanhanger.

👷🏻 Laat de stormbaan op- en afbouwen. Wij zorgen dat deze obstacle baan op de gewenste plek, op tijd én veilig voor gebruik klaar staat.

👀 Boek begeleiding van een van onze ervaren medewerkers. We zien erop toe dat iedereen veilig gebruik maakt van deze mooie hindernisbaan.

🔌 Boek stroomhaspels bij de bestelling. Niemand wilt zich op de grote dag zorgen maken dat de stormbaan niet goed kan worden opgeblazen en in elkaar zakt. Zorg voor een stroompunt in de buurt en sluit nooit meerdere haspels op elkaar aan want dan verzwakt de stroom toevoer.

🦺 Boek valmatten bij de bestelling. Dit is alleen noodzakelijk als je de stormbaan op een harde ondergrond (zoals tegels of asfalt) plaatst. Je dient dan valmatten te leggen bij de open delen van de stormbaan. Plaats je de stormbaan op een zachte ondergrond, dan is dit niet nodig.

⚠️ Boek zandzakken bij de bestelling. Dit is ook alleen noodzakelijk als de stormbaan op een harde ondergrond geplaatst wordt. We kunnen dan geen ankers in de grond slaan om te zorgen dat de stormbaan ten alle tijden op z'n plek blijft. Met zandzakken verzwaren we de baan en gaat 'ie nergens naar toe!

Hindernisparcour huren Deventer

De afmetingen van deze hindernisparcour is 30 x 4,5 x 5,0 M. Check dus altijd even of je voldoende plek hebt op jouw evenement in Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Almelo of Hoogeveen. Woon je verder weg bijvoorbeeld in Brabant, Limburg of Zuid Holland en zoek je een stormbaan dichterbij huis? Ons assortiment is groot! Voer rechts in het menu jouw locatie in en de dichtsbijzijnde stormbanen komen te voorschijn.  

Heb je vragen over het huren van een stormbaan wacht niet langer en stuur ons direct een WhatsApp💬. We helpen je graag! Lees voor gebruik altijd ons Informatieblad door.


Beoordeling:

Mp Ooijen
donderdag 28 september 2023

Super fijne springkussen

Goed geholpen fijne service. Een hele mooie springkussen. Was helemaal top
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Lieke van Grootel
dinsdag 27 juni 2023

Tolles Highlight!

Wir haben den Hindernisparcour für unser Sommerfest in unserer WfbM genutzt. Die Attraktion fand bei unseren Beschäftigten einen tollen Anklang. Der Service von Happy Rent ist ausgezeichnet. Auf und Abbau verliefen problemlos und die Lieferung war zuverlässig.
Pluspunten:Die Mitarbeiter haben uns noch Hinweise zur Vorbereitung gegeben.
Verbeterpunten:

David Krehl
woensdag 21 juni 2023

Super Hindernisbahn beim Schulfest

Pünktliche und zuverlässige Lieferung und Abholung. Schneller und unkomplizierter Auf- und Abbau. Wir hatten eine Hindernis Bahn auf dem Schulfest und es war ein voller Erfolg.
Pluspunten:
Verbeterpunten: