Climb Swing Slide

Producten in pakket

1x
Climb toren
Climb toren
1x
Swing
Swing
1x
Mega Slide
Mega Slide

Omschrijving

Grote Stormbaan Huren

Deze unieke attractie is nu te huur bij Happy Rent Attractieverhuur. Klim eerst via de touwladder maarliefst 4 meter omhoog, daarna kun je via de loopbrug naar de andere kant, of ga jij voor nog meer avontuur en slinger je naar de overkant? Hierna glij je met hoge vaart van de glijbaan naar beneden naar het einde van deze stormbaan. Deze attractie is geschikt voor jong en oud. Overwin je angst en huur deze gigantische attractie nu.

🛒 Zelf ophalen en retourneren

🚛 Levering in heel Nederland mogelijk

📲 Direct online boeken

💶 Gratis annuleren

Deze Climb Swing Slide Huren in Brabant bij Happy Rent Attractie Verhuur. Deze stormbaan is met zijn 25 meter lengte de perfecte hindernisbaan voor iedere zeskamp of evenement en is geschikt voor jong en oud! Deze uitdagende stormbaan van 25 meter met fantastische elementen kun je nu direct online huren. Klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! 

Deze stormbaan is 25 meter lang, 6 meter breed en 12 meter hoog. Het heeft een gewicht van 700 kg.

Zelf ophalen

Je kunt deze mega hindernisbaan afhalen Gemert, NB. Indien je de stormbaan zelf komt ophalen dien je wel rekening te houden met 3 zware pakketten. De stormbaan is het beste te vervoeren op een grote aanhangwagen of in een busje. Bij het opzetten van deze attractie zijn 8 vrijwilligers gewenst.

Wanneer je de postcode van de gewenste locatie ingeeft bij het winkelwagentje🛒, worden de transportkosten automatisch berekend. Vul op de website eenvoudig je plaatsnaam in en de slimme website vindt automatisch alle spellen die bij jou in de buurt te huur zijn. Hoe dichterbij je woont, hoe lager de transportkosten zullen zijn😉!

Laten leveren

Deze hindernisbaan kun je in heel Brabant en de rest van Nederland huren bij Happy Rent Attractie Verhuur, wij leveren deze stormbaan binnen en buiten Brabant tegen een vast kilometer tarief. Dit kunt je eenvoudig in de webshop berekenen door de postcode in te vullen.

We leveren deze stormbaan in heel Brabant Van Eindhoven tot Breda en van Helmond tot s'Hertogenbosch. Je kunt de stormbaan ook met hulp van personeel van Happy Rent opzetten en afbreken, tevens kunnen we de stormbaan ook begeleiden, ideaal indien je toezicht bij de stormbaan wilt hebben van professionals. 

Let op! Mocht u deze attractie huren dan dient u als organisatie voor een heftruck/loader (met hefmast) te zorgen.

Blower

De stormbaan wordt geleverd met drie Europees goedgekeurde blowers die uiterst veilig en waterdicht zijn. Deze blowers hebben een gezamenlijk vermogen van 3.300 Watt en dienen constant aan te staan tijdens gebruik.

Veiligheid

Bij het verhuur van attracties staat veiligheid bij Happy Rent voorop. Deze attractie is dan ook gekeurd door AIB-Vincotte Nederland B.V. Je dient een luchtkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen. Tijdens het gebruik van een luchtkussen is toezicht door een volwassen persoon verplicht. 

Stormbaan Huren

Of je de stormbaan nu zelf wilt ophalen of wilt laten leveren, je kunt deze super stormbaan nu direct online huren. Klik op bestellen en geef in het keuzemenu eenvoudig jouw voorkeur aan. Betalen kan veilig via Ideal en wij zorgen dat de stormbaan op tijd bij jou geleverd wordt of dat deze klaar staat in de vestiging van jouw keuze. 

Extra dag = 50% Korting

Omdat wij jou graag zo lang mogelijk laten genieten van onze Climb Swing Slide bieden wij een extra korting aan. Indien je deze stormbaan voor meerdere dagen huurt ontvang je maar liefst 50% korting op de huurprijs. 2 dagen huren is dus slechts 1,5 betalen, en 3 dagen huur je voor de prijs van 2! Dat is pas goedkoop een stormbaan huren!

Nu jouw stormbaan huren bij Happy Rent Attractie Verhuur, grijp je kans!

Bij Happy Rent kun je niet alleen de leukste attracties en spellen huren voor je evenement, sportdag of laatste schooldag maar wij vinden het heel belangrijk dat jij blij 😀 wordt in elk opzicht:

✅ We reageren super snel op je vragen via E-Mail en Whatsapp💬,

✅ Kun je alleen bij ons 24 uur 🕚 per dag, 7 dagen per week online reserveren.

✅ Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur.

✅ Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd.

✅ Je kunt vertrouwen op onze geweldige service👌je wordt door onze medewerkers 👷‍♀️goed geholpen. 

✅  Je kunt je attractie tot wel 48 uur van te voren GRATIS annuleren. We doen niet moeilijk. ☺️

 

Leuk om erbij te huren bijvoorbeeld een slushpuppy machine of popcorn machine

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Wij adviseren je om voor het huren van deze stormbaan ons desbetreffende informatieblad door te nemen.

Climb-Swing-Slide L: 25.0 x B: 6.0 x H: 12.0 m
Gewicht 720 KG

Beoordeling:

Mp Ooijen
donderdag 28 september 2023

Super fijne springkussen

Goed geholpen fijne service. Een hele mooie springkussen. Was helemaal top
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Lieke van Grootel
dinsdag 27 juni 2023

Tolles Highlight!

Wir haben den Hindernisparcour für unser Sommerfest in unserer WfbM genutzt. Die Attraktion fand bei unseren Beschäftigten einen tollen Anklang. Der Service von Happy Rent ist ausgezeichnet. Auf und Abbau verliefen problemlos und die Lieferung war zuverlässig.
Pluspunten:Die Mitarbeiter haben uns noch Hinweise zur Vorbereitung gegeben.
Verbeterpunten:

David Krehl
woensdag 21 juni 2023

Super Hindernisbahn beim Schulfest

Pünktliche und zuverlässige Lieferung und Abholung. Schneller und unkomplizierter Auf- und Abbau. Wir hatten eine Hindernis Bahn auf dem Schulfest und es war ein voller Erfolg.
Pluspunten:
Verbeterpunten: