Kabelhaspel 25 M

7,95
Bekijk beschikbaarheid >
Gemert 🇳🇱

Producteigenschappen

Stroom 2500 watt

Omschrijving

Huur eenvoudig deze haspel van 25 meter bij je gehuurde materialen. Maximaal 2500 watt, of twee blowers.

Hoeveel stroomhaspels heb ik nodig bij de attractie?

Dit ligt aan het stroomverbruik en de attracties of apparaten waar u deze voor wilt gebruiken. Bij elke attractie staat het wattage vermeld. Elke blower/blazer gebruikt 1100 watt stroom. Wanneer er dus 3300 watt staat vermeld, heeft de attractie 3 blazers. Er zijn hiervoor 2 tot 3 haspels of kabels nodig. Het is niet mogelijk om 3 blowers op 1 haspel aan te sluiten! 

We hebben dit voor het gemak ook vaak per artikel vermeld.

Het aantal meter dat nodig is van de stroomkabel kunnen we niet zelf inschatten. Ruim genomen is een normale stap 1 meter. Loop dus de afstand van de kabel tot het achterste punt waar de attractie moet komen te staan. Mocht de blazer dan aan de achterkant van de attractie staan dan is de stroomhaspel niet te kort. Houd er rekening mee dat je niet zo maar 75 meter kunt overbruggen door 3 haspels met elkaar te verbinden dan kan er te veel spanningsverlies optreden. 

Groot evenement of sportdag?

Een evenement organiseren met veel attracties zoals een sportdag? Geen idee welke stroombehoefte er nodig is? Is er een aggregaat nodig? Geen probleem hier willen we je graag bij helpen! Neem hiervoor even contact op via whatsapp

Focus op ontzorgen

Wij voeren ons werk zodanig uit zodat u zich op uw eigen taken en/of gasten kunt concentreren. We hebben meestal alleen een stroompunt nodig bij de attractie. Wij regelen het verder. Geen zorgen, Wij ontzorgen je helemaal. 

Bezorgen

We brengen springkussens en grote attracties ook zelf, bouwen het op en breken het weer af. Daarbij laten we alles netjes achter.

Alle springkussens en attracties worden geleverd. We rekenen een bezorgtarief per kilometer. Dit wordt automatisch berekend bij het afronden van de bestelling.

Leuk om bij ons in Brabant te huren: 

 

 

Beoordeling:

M.J. den Besten
donderdag 4 augustus 2022

Hele leuke springkussen

Gewoon een ontzettende leuke springkussen.
Pluspunten:Geen
Verbeterpunten:Geen

Brigitte Arts-Robeerts
dinsdag 15 maart 2022

Super service qua begeleiding en ook apparatuur

Wij als SP Brunssum hebben een super, superzaterdag gehad en mede door Guido van Happy Rent. We hebben suikerspinnen en popcorn gratis uitgedeeld en hadden super veel plezier mede het super goede humeur van Guido.
Pluspunten:Professionele begeleiding en apperatuur.
Verbeterpunten:

G Janssen
dinsdag 28 december 2021

Lekker Slush Puppy Mix

We hebben de Slush Puppy Machine gehuurd bij Happy Rent en deze Cassis Slush Puppy Mix was het snelste op de kids vonden het geweldig
Pluspunten:
Verbeterpunten: