Voetbal Boarding

Omschrijving

Voetbal Boarding Huren

Ben je sportief of heb je sportieve kinderen? Dan is de Soccer Boarding iets voor jullie! Dit te huren voetbalspel biedt de mogelijkheid om vrijuit te kunnen voetballen! Durf jij deze sportieve uitdaging aan te gaan?

Soccer boarding

Dit voetbalspel is een opblaasbaar voetbalveld van maar liefst 20 meter lang en 10 meter breed. Door de hoge opstaande rand is het buiten het speelveld raken van de bal een stuk moeilijker geworden en zijn grensrechters overbodig. Je speelt wel een uitdagend spelletje want de goal is twee meter hoog! Het speelveld biedt voldoende speelruimte voor twee teams van maximaal ieder zes personen. Zo heeft iedereen nog ruim voldoende bewegingsvrijheid en pass je niet direct tegen een andere speler aan!

Kleinere spelers kunnen natuurlijk in grotere teams spelen. Vanwege het formaat van de goals is er ook handbal te spelen op dit grote speelveld! Dus kies eens een andere sportieve uitdaging en zorg dat jij de topscoorder wordt van je team! Huur deze voetbalboarding direct online bij Happy Rent Attractieverhuur, hieronder zijn enkele van onze voordelen:

✓ Laagste Prijsgarantie

✓ Levering in heel Nederland en België

✓ Gratis annuleren

✓ Uitstekende service

✓ Direct online te bestellen

Onze voetbal boarding van 20 * 10 Meter kun je nu direct online huren bij Happy Rent Attractieverhuur. Happy Rent kan deze voetal boarding in heel Nederland leveren en ophalen, je kunt dit opblaasbare voetbalveld echter ook ophalen in Gemert te Brabant. De voetbal boarding wordt geleverd inclusief voetbal en toebehoren, deze opblaasbare boarding is populair bij elk voetbal evenement of sportdag, wacht dus niet te lang met het huren van de voetbal boarding want verhuurd = verhuurd. 

Voetbalboarding Huren en laten leveren

Als je deze voetbalboarding bij Happy Rent Attractie Verhuur gaat huren dan kunnen we deze in heel Nederland leveren en ophalen. Dus of je nu een voetbalboarding wilt huren in Amsterdam Noord Holland, in Breda Noord Brabant of in Rotterdam Zuid Holland, Happy Rent levert deze voetbal boarding overal! Zeker binnen Brabant is het ook mogelijk om de voetbalboarding te laten opzetten en afbreken door personeel van Happy Rent Verhuur. 

Voetbalboarding Huren en zelf ophalen

Je kunt deze voetbalboarding direct online huren en afhalen in Gemert. Dus woon je in de buurt van Eindhoven, s'Hertogenbosch of Helmond, het is lekker dichtbij om zelf op en neer te rijden. De opblaas boarding weegt +/- 140 kg en kan in een grote auto of aanhangwagen vervoerd worden. De boarding dient na de huur droog, schoon en goed opgerold retour bij Happy Rent Verhuur.

Wanneer je de postcode van de gewenste locatie ingeeft bij het winkelwagentje🛒, worden de transportkosten automatisch berekend. Vul op de website eenvoudig je plaatsnaam in en de slimme website vindt automatisch alle spellen die bij jou in de buurt te huur zijn. Hoe dichterbij je woont, hoe lager de transportkosten zullen zijn😉!

Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen deze stormbaan in heel Brabant bezorgen, we richten ons naar jouw wensen met betrekking tot lever- en ophaaltijden.
Levering in de rest van Nederland is mogelijk op aanvraag.
De stormbaan wordt opgerold op een pallet aangeleverd en dient na gebruik weer droog, schoon en goed opgerold geretourneerd te worden.

Zelf Opzetten & Afbreken

Je heeft 2 vrijwilligers nodig voor de op- en afbouw. Het opzetten is relatief eenvoudig en binnen 15 minuten gebeurd. Je kunt de stormbaan eenvoudig aan elkaar koppelen en opblazen.
De stormbaan dient schoon, droog en goed opgerold geretourneerd te worden. Hiervan ontvang je een duidelijke instructie.

Hulp bij Opzetten & Afbreken

Je kunt er ook voor kiezen om de hindernisbaan samen met personeel van Happy Rent op te zetten en af te breken. We installeren de survivalbaan op het door jou gewenste tijdstip op en breken het ook weer op het door jou gewenste tijdstip af (de baan dient dan wel droog & schoon te zijn). Ook gewoon op zaterdag en zondag. Hierbij hebben we van 1 persoon hulp nodig.

Laten Begeleiden

Indien je deze attractie wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk. (Deze optie is alleen mogelijk in combinatie met leveren en is per uur te boeken)

Blower

De voetbal boarding wordt geleverd met een Europees goedgekeurde blower die uiterst veilig en waterdicht is. Deze heeft een vermogen van 1.100 Watt en dient constant aan te staan tijdens gebruik.

Veiligheid

Je dient een luchtkussen altijd te verankeren en de blower en stroomtoevoer goed af te schermen.

Reserveren

Je kunt deze voetbal boarding nu eenvoudig online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Je kunt in het keuzemenu de datum selecteren en eenvoudig aangeven of je de voetbalboarding zelf wilt ophalen of dat deze geleverd moet worden. Betalen kan veilig via Ideal. Reserveer deze voetbal boarding op tijd want weg = weg! 

Happy Rent = A lot of Fun! 

Bij Happy Rent kun je niet alleen de leukste attracties en spellen huren voor je evenement, sportdag of laatste schooldag maar wij vinden het heel belangrijk dat jij blij 😀 wordt in elk opzicht. Zo reageren we super snel op je vragen via E-Mail en Whatsapp💬, kun je alleen bij ons 24 uur 🕚 per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. Je bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt vertrouwen op onze geweldige service👌en wordt door onze vrolijke medewerkers 👷‍♀️graag verder geholpen. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Wist je dat je deze attractie tot wel 48 uur van te voren GRATIS kunt annuleren? 

Wij zien je boeking graag tegemoet!

Beoordeling:

Holger Marzian
maandag 5 september 2022

Reibungsloser Ablauf, von ner Buchung, Personal bis Rechnung! Super!

Super! Von der Buchung bis Rechnung alles top!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Michael Osmialowski
maandag 15 augustus 2022

Der Menschenkicker hat den Kids Freude bereitet

Der Menschenkicker wurde auf unserem Vereinsfest von allen gut angenommen und das Turnier mit Mixed-Teams hat allen Spass gemacht. Die Abwicklung über HappyRent war ebenfalls freundlich.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Jelle Min
dinsdag 26 juli 2022

Product was van top kwaliteit

Voor een postenspel 1 bubble voetbal voor een dag gehuurd vanaf de locatie in Heino. De bal is van topkwaliteit en we kregen er een pomp bij waarmee de bal in de kortste keren is opgepompt. De bleef ongeveer 5 uur lang goed opgeblazen en hebben niet 1 keer lucht erbij hoeven doen. Voor het inleveren kregen we een locatie aangewezen zodat we het nog na sluitingstijd terug konden brengen. Dat was heel fijn aangezien we een drukke planning hadden die dag. Afhalen is echter pas mogelijk vanaf 9 uur. Had gereserveerd voor tussen 7 en 8 en stond dus even te wachten voor de afhaallocatie. Ze hadden wel een mail gestuurd de dag van te voren dat het pas vanaf 9 uur kan, maar die mail had ik gemist.
Pluspunten:Kwaliteit product,Service,Meedenkend
Verbeterpunten:Eerder communiceren