Stormbaan Jungle Run leuk voor kinderen

Producteigenschappen

Opzetten, afbreken: 2 personen
Opzettijd: ca. 20 minuten
Aantal gebruikers 2
Afmetingen DxBxH 9,0 x 3,8 x 4,0 m
Stroombehoefte 2x 1100watt
Transportmaat 1 rol á 1,5m²
Gewicht 200 KG

Omschrijving

Stormbaan kinderen huren Amsterdam

Zoek je een stormbaan voor het aankomend verjaardagsfeest van je kroost? Dit is een match made in heaven 👼 Deze hindernisbaan is ideaal voor jonge kids en zal voor uren vermaak en plezier zorgen. Kruipen, tijgeren, klimmen, springen, klimmen en glijden. Deze kleurrijke stormbaan is een gegarandeerd succes! Huur nu bij Happy Rent:

💰Geen borg

💳 Betaal veilig met Ideal 

🚛 Laat op ieder gewenst adres leveren in Nederland

💬 Stel je vraag direct via Whatsapp

😁 Uitgebreid assortiment bij Happy Rent

Hindernisbaan verhuur kids 

Bestellen gaat heel makkelijk en direct online bij Happy Rent. Klik op de groene knop en vul de gewenste data in. De bestelling wordt helemaal afgesteld op jouw wensen! 

- Begeleiding 👉 Toezicht van een meerderjarige is ten alle tijden verplicht

- Transport 👉 Vul de postcode in van de locatie en je ziet direct hoeveel het kost

- Extra's 👉 Bestel deze makkelijk bij indien je deze niet in je bezit hebt, denk aan een kabelhaspel of valmatten

Veiligheid 

Veiligheid gaat boven alles! Indien je de stormbaan kinderen in Amsterdam op een harde ondergrond plaatst dan ben je verplicht om bij de open delen van de hindernisbaan kids valmatten te plaatsen (denk aan plaatsing op beton, tegels, asfalt). Zorg daarnaast dat er een stroompunt in de buurt is. De bijgeleverde blowers dienen altijd aan te blijven staan.

Stormbaan Kleuters huren Noord Holland🎉

Woon je in Hellevoetsluis, Naaldwijk, Zoetermeer, Gouda, Gorinchem of Waddinxveen? Bekijk ons hele aanbod in Noord Holland 👉 klik rechts op locatie Enkuizenb en al onze attracties worden zichtbaar. Misschien is de Rodeostier of de Stormbaan Colour run mini 13,5 M ook iets voor jou!

locatie enkhuizen

Er zijn een aantal zaken waar je aan dient te denken als je een stormbaan voor kinderen huurt:

🔌 Zorg voor een stroompunt in de buurt. Huur er een stroomhaspel bij als je deze zelf niet hebt want de bijgeleverde blowers dienen ten alle tijden aan te staan. Anders zakt de baan in elkaar.

⚠️ Veiligheid: de baan dient op de correcte manier opgebouwd te worden en altijd vast gezet te worden met haringen. Indien de stormbaan op een harde ondergrond (beton, asfalt of tegels) geplaatst wordt dan moet de baan verzwaard worden met extra ballast of vastgebonden worden aan bomen of dergelijke. Bij een harde ondergrond dien je ook valmatten bij de open delen van de hindernisbaan te leggen.

👀 De stormbaan mag door kinderen alleen gebruikt worden onder toezicht van een 18+ jarige.

Hindernisparcour Kinderen verhuur Amsterdam

Je kunt er zelf voor kiezen hoe deze kleurrijke stormbaan Jungle Run op de plaats van bestemming terecht komt. Je kunt de baan zelf ophalen in Bovenkarspel 📍 Wellicht een ideale optie als je in Ridderkerk, Cappelle aan den IJsel, Delft of Zwijndrecht woont. Let op: je hebt in dit geval een grotere auto zoals een busje nodig want deze kinder magneet weegt 200 KG en transportafmeting is 1,2 x 1,5 M 🚗.

 Uiteraard kun je deze stormbaan ook laten leveren op ieder gewenste locatie. Vul in het bestelmenu de postcode in en onze website tovert direct de kosten tevoorschijn. Je ziet direct waar je aan toe bent.

Genoemde prijzen zijn excl. BTW.

 


Beoordeling:

Mp Ooijen
donderdag 28 september 2023

Super fijne springkussen

Goed geholpen fijne service. Een hele mooie springkussen. Was helemaal top
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Lieke van Grootel
dinsdag 27 juni 2023

Tolles Highlight!

Wir haben den Hindernisparcour für unser Sommerfest in unserer WfbM genutzt. Die Attraktion fand bei unseren Beschäftigten einen tollen Anklang. Der Service von Happy Rent ist ausgezeichnet. Auf und Abbau verliefen problemlos und die Lieferung war zuverlässig.
Pluspunten:Die Mitarbeiter haben uns noch Hinweise zur Vorbereitung gegeben.
Verbeterpunten:

David Krehl
woensdag 21 juni 2023

Super Hindernisbahn beim Schulfest

Pünktliche und zuverlässige Lieferung und Abholung. Schneller und unkomplizierter Auf- und Abbau. Wir hatten eine Hindernis Bahn auf dem Schulfest und es war ein voller Erfolg.
Pluspunten:
Verbeterpunten: