STORMBAAN VOLWASSENEN HUREN

STORMBAAN VOLWASSENEN HUREN

Een opblaasbare stormbaan is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook leuk voor volwassenen! Een stormbaan kan uw volwassen gasten op een leuke, actieve en competitieve manier vermaken. Onze stormbanen zijn geschikt voor feesten, evenementen, festivals en nog veel meer! Happy Rent heeft een groot aanbod aan verschillende stormbanen die allemaal kunnen bijdragen om uw evenement onvergetelijk te maken, ook voor volwassen settings. Of het nou een personeelsfeest of een groot muziekfestival is, wij hebben de stormbaan voor de gelegenheid. Klik op de onderstaande afbeelding om al onze stormbanen te bekijken. 

 

STORMBAAN HUREN

Een stormbaan huren bij Happy Rent is makkelijk, betrouwbaar en vooral A Lot of Fun! Ook voor volwassenen! Bij Happy Rent staat het plezier voor uw gasten (en uzelf) centraal, of dit nou jongeren of volwassenen zijn. Wij zorgen ervoor dat uw stormbaan veilig en verzorgd klaar staat om er met volle teugen van te kunnen genieten. Zoals u boven deze alinea in de afbeelding al kunt lezen, heeft u een aantal voordelen wanneer u een stormbaan bij Happy Rent huurt. Ik zal deze hieronder even verder uitleggen:

Makkelijk
Vanaf het moment dat u op onze website komt, kunt u al binnen 5 minuten een stormbaan gehuurd hebben. Alles wat u moet weten over de stormbanen en het huren hiervan staat op de productpagina’s van de stormbanen. Betaling kan online via iDEAL of voor zakelijke klanten per factuur. Beschikbaarheid en prijs zijn te zien wanneer u een stormbaan in uw winkelwagen plaatst.  

✔ Veilig
Zowel onze website als onze stormbanen zijn extra veilig. Al onze stormbanen zijn gekeurd door het TÜV Nederland en worden door ons goed onderhouden. Online bent u veilig voor dieven die uw gegevens proberen te bemachtigen, ook tijdens het betalingsproces. 

✔ Leuk
Misschien wel het belangrijkste punt, het is vooral leuk! Met een groot aanbod aan stormbanen hebben we voor elke gelegenheid wel een stormbaan dus kunnen we van elk feestje een top feestje maken. Welk feest wordt nou niet leuker met een stormbaan of een van onze andere geweldige attracties

STORMBAAN VOOR VOLWASSENEN HUREN

Bij Happy Rent hebben we stormbanen die geschikt zijn voor zowel volwassenen als voor kinderen, maar een aantal stormbanen kunt u beter niet huren voor een kinderfeest. Wanneer u wel een kinderfeest organiseert, bent u met een kleine Klim / Glijbaan of een Minions Stormbaan al klaar. Maar wanneer u een evenement organiseert waarbij u uw volwassen gasten wilt uitdagen, hebben we dé perfecte stormbaan voor u. Namelijk onze leger stormbaan. De onderdelen van deze stormbaan zijn gebaseerd op obstakels die in hindernisbanen voorkomen waarop het leger traint. Laat twee volwassen deelnemers tegelijk starten op deze stormbaan en ze zullen elkaar racen naar het einde. Ook leuk om bijvoorbeeld een estafette op te doen! 

 

VOLWASSEN STORMBAAN HUREN

Is onze stormbaan leger nog niet uitdagend genoeg voor uw volwassen gasten? Dan hebben we nóg grotere stormbanen voor u! Want al onze stormbanen kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Dus zo kunt u bijvoorbeeld onze stormbaan leger met onze Swipe Off stormbaan combineren om een super lange stormbaan van 70 meter te maken! Deze combinatie noemen wij de Swipe Off XXL baan. Maar zelfs dat kan langer. Kijk eens rond op onze stormbaan categoriepagina (om hier te komen, kunt u klikken op de grote afbeelding bovenaan dit artikel). Ziet u wat stormbanen die u aan elkaar wilt koppelen? Dan kunt u ons een Whatsapp berichtje sturen met uw verzoek of andere vragen.

STORMBAAN HUREN LIMBURG

Happy Rent is een attractie- en stormbaan verhuur bedrijf gevestigd in Limburg. Hier kunt u zelf uw stormbanen komen ophalen en weer retourneren. U kunt er ook voor kiezen om de stormbanen door ons te laten leveren, op te zetten en weer af te breken. Handig voor wanneer u bijvoorbeeld van plan bent om zelf ook een paar drankjes te drinken op uw eigen evenement, zodat u weer een zorg minder heeft. 

STORMBAAN HUREN BRABANT

In Brabant hebben we meerdere partners wiens stormbanen voor volwassenen u gewoon via onze website kunt bestellen. Wilt u het evenement in Brabant organiseren en ziet u een stormbaan op onze website die u graag wilt huren waarvan de locatie dicht bij u in de buurt is? Dan hoeft u minder ver te rijden of, wanneer u heeft gekozen voor transport door Happy Rent, bespaart u flink op de transport kosten! Wel zo goedkoop.