Stormbaan Jungle Bouncing Balls in Enkhuizen en Noord-Holland

275,00
Bekijk beschikbaarheid >
Enkhuizen đŸ‡ŗ🇱
Opties bekijken

Producteigenschappen

Opzetten, afbreken: 3 personen
Opzettijd: 20 minuten
Aantal gebruikers 2
Afmetingen DxBxH 15,0 x 3,8 x 4,0 m
Op-/ afbouwadvies Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte 2x 1100watt (230v)
Transportmaat 1,5 x 1,5 m 2x
Vervoer Grote bus / aanhanger
Overdekt Nee, niet overdekt.
Gewicht 300 kg
Begeleidingsadvies U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht).

Omschrijving

Stormbaan Noord-Holland

Je kunt deze mooie stormbaan in jungle thema in Enkhuizen nu direct online bij Happy Rent reserveren in 3 eenvoudige stappen:

  1. Klik op de groene knop "Bekijk Beschikbaarheid" âœ…
  2. Vul de gewenste Datum en tijdstippen in. đŸ“…
  3. Vul je adres gegevens in en betaal veilig met Ideal đŸ’ŗ

Je kunt deze stormbaan zelf ophalen in Bovenkarspel, Noord-Holland maar uiteraard is het ook mogelijk om deze Stormbaan in heel Nederland te laten leveren, vul je postcode eenvoudig in het winkelwagentje in, en je ziet direct de transportkosten. 🚛 Easy!

Je kunt ook je plaatsnaam invullen om de attracties bij jou in de buurt te vinden. Wil je een mega stormbaan huren, dan is onze Swipe Off XXL 70 Meter Stormbaan wellicht iets voor jou. 

Stormbaan Jungle Bouncing Balls

Stap in de avontuurlijke wereld van onze nieuwste attractie, de Stormbaan Jungle Bouncing Balls, nu beschikbaar voor verhuur vanuit Enkhuizen door heel Noord-Holland! 🌴🏐 Deze spectaculaire stormbaan daagt je uit om je evenwicht te bewaren terwijl je over grote rode ballen sprint, waarbij elke sprong telt. Perfect voor zeskampen, teambuildingsactiviteiten, of als een spannende toevoeging aan elk evenement.

Met een imposante grootte van 15,0x3,8x4.0 meter biedt deze stormbaan plaats aan twee deelnemers tegelijk, waardoor het een ideale attractie is voor wedstrijden of gewoon voor de lol. Het opzetten neemt slechts 20 minuten in beslag met drie personen, wat zorgt voor een efficiënte installatie. Vereist zijn twee blowers (2x 1100W) die aansluiten op een standaard 220-240V stroomvoorziening, waarbij elke blower slechts 17 kg weegt. Voor transport is een grote bus of aanhanger nodig gezien het gewicht van het object rond de 300 kg ligt.

Deze Jungle Stormbaan met Bouncing Balls is niet alleen een test van snelheid en behendigheid, maar ook van moed en doorzettingsvermogen. Zorg dat je voetwerk snel en zeker is, anders vind je jezelf terug in de zachte landing van het veiligheidsnet! Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een spannende uitdaging. Boek nu en breng de jungle naar je evenement in Noord-Holland! 🍃🐒

Stormbaan Verhuur

Uiteraard wil je graag goedkoop een stormbaan huren in Noord-Holland, naast de prijs zijn ook nog vele andere zaken heel belangrijk. Naast de keuring en de algemene voorwaarden lichten we graag de belangrijkste zaken even toe: 

📏 Meten is weten

De survivalbaan moet niet alleen passen, maar er dient ook altijd voldoende ruimte rondom het springkussen te zijn. Check dit!

🌱Ondergrond

Stormbanen dienen altijd verankerd te worden middels haringen in de grond, Wanneer de stormbaan op een harde ondergrond staat kunnen we het niet verankeren. Je bent dan verplicht om voor een goed verankering te zorgen, dit kan bijvoorbeeld aan bomen of hekwerk je kunt bij ons ook water ballast zakken huren. Tevens zijn valmatten langs de open delen dan verplicht! 

👀 Toezicht 

Toezicht door een volwassen persoon in verplicht bij een stormbaan, onze ervaren medewerkers kunnen dit natuurlijk van je overnemen. Bij windkracht 6 of hoger mag de stormbaan niet meer gebruikt worden. 

⚡ Stroom

De stormbaan wordt altijd geleverd inclusief 2 blowers van 1.100 Watt per stuk, er dient een stroomaansluiting van 230 Volt in de buurt te zijn. Je kunt eventueel een haspel erbij huren, een lengte van 25 meter is zo makkelijk te overbruggen, we raden niet aan om meerdere haspels achter elkaar aan te sluiten omdat je dan te veel spanning zou kunnen verliezen. 

Alleen bij ons kun je: 

😀 24 uur per dag, 7 dagen per week online reserveren.

😀 veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur.

😀 De stormbaan direct blokkeren.

😀 Een echte medewerker altijd bereiken via E-Mail en WhatsApp 

😀 vertrouwen op onze geweldige service👌

Klik op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en boek razendsnel deze mooie stormbaan in Holland.

Tip

Leuk om bij deze stormbaan te huren is onze Bungee Trampoline of de Rodeostier

Belangrijk â—

Zorg dat de stormbaan; altijd staat verankerd, er valmatten zijn geplaatst als de stormbaan op een harde ondergrond staat en je deze: veiligheidsinstructies hebt begrepen. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.


Beoordeling:

Mp Ooijen
donderdag 28 september 2023

Super fijne springkussen

Goed geholpen fijne service. Een hele mooie springkussen. Was helemaal top
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Lieke van Grootel
dinsdag 27 juni 2023

Tolles Highlight!

Wir haben den Hindernisparcour für unser Sommerfest in unserer WfbM genutzt. Die Attraktion fand bei unseren Beschäftigten einen tollen Anklang. Der Service von Happy Rent ist ausgezeichnet. Auf und Abbau verliefen problemlos und die Lieferung war zuverlässig.
Pluspunten:Die Mitarbeiter haben uns noch Hinweise zur Vorbereitung gegeben.
Verbeterpunten:

David Krehl
woensdag 21 juni 2023

Super Hindernisbahn beim Schulfest

Pünktliche und zuverlässige Lieferung und Abholung. Schneller und unkomplizierter Auf- und Abbau. Wir hatten eine Hindernis Bahn auf dem Schulfest und es war ein voller Erfolg.
Pluspunten:
Verbeterpunten: