TOP 10 ACTIVITEITEN VOOR EEN PERSONEELSFEEST

TOP 10 ACTIVITEITEN VOOR EEN PERSONEELSFEEST

Wilt u een personeelsfeest organiseren op eigen locatie en zoekt u inspiratie? Dan hebben wij een aantal leuke artikelen in ons assortiment die u kunt huren die van een feestje een heus evenement maken! Maar waarom zou u voor happy rent kiezen? Nou namelijk vanwege de volgende redenen:

✓ Professionele begeleiding 

✓ Gekeurde attracties

✓ Online, telefonisch of via mail bestellen voor zakelijke klanten

✓ Betrouwbare Partner

✓ Op locatie mogelijk

TOP 10 ACTIVITEITEN VOOR EEN PERSONEELSFEEST OP EIGEN LOCATIE

Wanneer u op zoekt bent naar leuke activiteiten die u gewoon in de vertrouwde omgeving van uw eigen bedrijven terein kan doen, dan bent u aan het juiste adres. Alle artikelen in deze lijst kunnen wij voor u leveren en opzetten op locatie. Voor enkele attracties is het nodig dat een medewerker van Happy Rent erbij blijft om de veiligheid van de deelnemers te kunnen garanderen. De lijst is opgesteld uit ervaring van ons personeel die talloze keren producten hebben moeten leveren aan personeelsfeesten. 

#1 De voetbal Rodeo

 

Entertainment waarde: ★★★★★
Teambuilding waarde: ★★

De voetbal rodeo is een van de nieuwste attracties in ons assortiment maar is nu al een enorme hit! In plaats van een mechanische stier, kunnen de deelnemers plaats nemen op een enorme voetbal die draait en bokt alsof Ronaldo ermee aan het spelen is. Een echte aandachtstrekker dus. Om de veiligheid te kunnen waarborgen van de deelnemers en ook om schade te voorkomen aan de attractie zelf, verhuren wij deze attractie alleen met onze eigen begeleiding. Deze attractie heeft een hoge entertainment waarde, maar zal niet veel meerwaarde bieden aan de verbetering in de samenwerking tussen het personeel, al zal men samen nog lang kunnen lachen om de leuke taferelen die zich hebben afgespeeld. 

Tip: de achterwand van het rodeovoetbal is vervangbaar en kan dus op maat gemaakt worden om uw bedrijfsnaam en logo te laten zien. Vraag de klantenservice naar de prijs en mogelijkheden.

 

#2 Bubblevoetbal

 

Entertainment waarde: ★★★★★
Teambuilding waarde: ★★★

Bubblevoetbal is een waar spektakel. Het principe is simpel, de deelnemers krijgen een beschermende bubbel aan en moeten vervolgens een potje voetbal spelen. Door het beschermende pak kan er niks gebeuren wanneer je omvalt en dus mogen de deelnemers elkaar beuken. Er is een grote kans dat de deelnemers door de lucht vliegen en salto's over de grond maken waardoor het spel een ware entertainment knaller is om te aanschouwen. Dit spel kan gehuurd worden zonder begeleiding van ons eigen personeel, maar pas wel op met de locatie. De ballen zijn redelijk vatbaar voor scheurtjes en gaatjes. Ook is het spel redelijk goed voor de teambuilding want net als bij echt voetbal moeten de teams samenwerken om te kunnen scoren.

 

#3 Levend tafelvoetbalspel

Entertainmentwaarde: ★★★★
Teambuidling waarde: ★★★★

Een klassieker van Happy Rent, het levend tafelvoetbalspel. Hierbij worden de deelnemers vastgemaakt aan een touw waardoor ze alleen nog maar van links naar rechts over het speel veld kunnen bewegen. Net als een echte tafelvoetbal tafel moeten de spelers proberen om de bal in de goal van de ander zien te krijgen. Het spel is geschikt voor twee teams van 6 man en het team dat het beste kan samenwerken zal uiteindelijk de wedstrijd winnen! Leuk bij deze attractie is om iemand van uw eigen organisatie te laten spelen als scheidsrechter en de scores te laten bijhouden. Wellicht ook leuk om er een toernooi van te maken met een hoofdprijs? De bal zal vaak buiten het spel terrecht komen dus ook een of twee ballenjongens regelen is geen slecht idee. Een hoog entertainment waarde en een hoog teambuilding waarde dus. 

 

#4 Swipe Off, dé 70 meter Stormbaan

 

Entertainment waarde: ★★★★★
Teambuiding waarde: ★★

Imposerend en onvergetelijk! Deze stormbaan zal hét middelpunt van het personeelsfeest worden. Dit komt vooral door zijn enorme lengte. De baan is intensief en uitdagend en is niet geschikt voor de aller jongsten en aller oudsten onder ons. Deze stormbaan is maarliefst 70 (!) meter en is een leuke en vooral actieve hindernisbaan waarbij twee deelnemers het tegen elkaar kunnen opnemen om de snelste tijd neer te zetten. Door zijn immense grootte en felle kleuren, zal de stormbaan een onvergetelijke herinnering ervaring worden voor al zijn deelnemers. De baan heeft een hoog entertainment gehalte en is vooral leuk wanneer hier een wedstrijd of toernooi aan vast zit. De baan kan alleen gehuurd worden in combinatie met eigen begeleiding en transport, dit om de veiligheid te kunnen waarborgen van de deelnemers. De begeleiders zijn er alleen voor de veiligheid en zullen zich niet bezig kunnen houden met het bijhouden van de tijd of een score. 

 

#5 Sumo worstelen

Entertainmentwaarde: ★★★★★
Teambuidling waarde: ★★

We kennen het allemaal, frustraties op de werkvloer. Het vervelende hieraan is dat we er niet altijd uit kunnen komen door woorden en blijven frustraties vaak plakken, wat de werksfeer kan beïnvloeden. Nou hebben wij dé perfecte oplossing voor dit probleem, namelijk onze sumo worstel spel! Dit spel is vrij simpel en klein, dus geschikt voor elke locatie. Twee deelnemers stappen samen in beschermende kleding en waarna de spelmeester het startsignaal geeft, mogen de twee deelnemers al hun gewicht en kracht inzetten om de ander van de mat af te krijgen. Dus daag die vervelende collega uit voor een potje sumo worstelen en wellicht komen jullie als vrienden uit de ring gestapt. 

 

#6 Snowglobe 

Entertainment waarde: ★★★★
Teambuilding waarde: ★★★

Bezig met de organisatie van een personeelsfeest in de winter periode? Wat dacht u dan van onze Snowglobe. Als enigste in de Benelux verhuren wij de gepatenteerde Snowglobe van het Britse bedrijf JBL. Deze attractie zal niet alleen een onvergetelijke indruk geven op de deelnemers en toeschouwers, maar draait ook om branding en PR. De achtergrond en de 'rok' van de snowglobe zijn namelijk vervangbaar en kunnen dus geheel worden aangepast aan uw wensen. Hier kan dus uw logo en merknaam op gedrukt worden. Wanneer u onze foto service erbij huurt kunt u ook foto's ter plekke laten uitprinten van alle deelnemers waar ook uw logo nog eens extra op of onder als watermerk gedrukt kan worden. Denk hierbij ook eens aan de meerwaarde dat dit heeft wanneer u een productpresentatie organiseert. Voordat u zelf deze attractie huurt, kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice over de mogelijkheden. 

 

#7 Boerengolf

Entertainment waarde: ★★★
Teambuidling waarde: ★★ 

Het boerengolf is een heel leuk en actief spel met uren speelplezier. Wie krijgt het snelste allen ballen in de hole, met de minste slagen? Deze mag zich dan de winnaar van het boeren golf spel huren. Zeer makkelijk te verplaatsen en uren speelplezier gegarandeerd. Het boerengolf setje is gemaakt voor 4 spelers dus is juist handig voor kleinere bedrijven. Ook is dit product verstuurbaar per pakketpost en heeft het dus een vaste transportprijs voor heel nederland.

 

#8 Colosseum

Entertainment waarde: ★★★★★
Teambuilding waarde: ★★

Als echte strijders  uit het oude Rome kunnen de deelnemers in dit prachtige opblaasbare Colosseum luchtkussen met veel plezier strijden om de zege. Dit gladiatorenspel in Colosseum thema is uitgerust met een wiebelplateau dat om extra balanceringsvermogen vraagt. Dit gladiatorenkussen wordt geleverd inclusief 2 mutsen en 4 mega bokshandschoenen voor een uitdagend gladiatorengevecht. Dit spel heeft een hoog entertainment waarde en is ook nog eens te huren zonder begeleiding.

 

#9 Letterpakken

Entertainment waarde: ★★★★★
Teambuilding waarde: ★★★★

De letterpakken zijn bekend van het rtl4 programma "De jongens tegen de meisjes" Elk team van 4 personen kan eenvoudig de letterpakken aantrekken. De "quizmaster" stelt de bijgeleverde vragen en wil zo snel mogelijk het juiste antwoord lezen.  De Deelnemers moeten zo snel mogelijk het antwoord op de vraag geven door in de goede volgorde te gaan staan. U kunt de letter pakken nugoedkoop bij Happy Rent Verhuur huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf! Happy Rent kan het letterpakkenspel voor maar €25in heel Nederland leveren en ophalen! U kunt de letterpakken ook afhalen in Simpelveld, Zuid-Limburg.

 

#10: 4 op een rij

Entertainment waarde: ★★★★★
Teambuilding waarde: ★★★★

Wie kent het leuke spel vier op 'n rij niet? Bij Happy Rent hebben we als eerste in Europa dit spel opgeblazen naar een XXL versie van maar liefst 4 meter breed en 3,5 meter hoog! In plaats van rode en gele schijfjes gooi je hier met echte basketballen in de korven, om zo uiteindelijk als eerste vier dezelfde kleur basketballen op een rij te krijgen. Dit spel combineert de sport basketbal met het spel vier op een rij en is exclusief te huur bij Happy Rent Verhuur.