Bumperbal Huren voor Bubble Voetbal

Omschrijving

Bumperbal Verhuur Limburg

Nieuw bij Happy Rent Verhuur: Bubbel Voetbal! Nu goedkoop bubbelvoetbal huren, direct online reserveren. 

✓ Tot 24 bumperballs los online huren

✓ Levering in heel Nederland

✓ Zelf afhalen en terug brengen in Heerlen, Limburg!

✓ 15% Afhaalkorting

Let op! Je kunt de losse bubble ballen enkel inzetten op een ondergrond waar de ballen geen schade op kunnen lopen. Zorg dus voor een geschikte locatie. Dit kan bijvoorbeeld en een gymzaal of op gras zijn. Je dient er zeker van te zijn dat er geen scherpe voorwerpen als steentjes liggen. Optioneel hebben we het bubbel voetbal ook met boarding te huur van 20 * 10 Meter met grondzeil zodat het risico op schade minimaal is. Alleen bij Happy Rent kun je goedkoop deze bubbel voetbal huren.

Bubble Voetbal Huren

Bubble Voetbal is de Hit! Speel nu zelf dit ludieke spel en waag je met bijvoorbeeld 6 tegen 6 deelnemers in onze doorzichtige bubble ballen. "Bumper" jij jouw vriend, nicht, collega of baas omver? Bekijk deze video en overtuig jezelf van deze hilarische activiteit:

Bubble Voetbal Huren Nederland | Bubbelvoetbal huren

Verhuur bumperballs

De bumperball beschermt de deelnemers op een dusdanig manier dat je met deze bumperballen hard tegen elkaar aan kunt lopen en de andere deelnemer hiermee om "bumpert". Bubbel voetbal is een hilarische activiteit dat niet alleen leuk is om te spelen maar ook om naar te kijken. Je kunt deze bumperball direct online bij Happy Rent Huren, gewoon per stuk tot maximaal 30 bumperballen. Onze bubble ballen zijn 1,50 M en hiermee geschikt voor personen met een lengte vanaf 1,50 M. Het hoofd moet in de bubbel voetbal zitten en er niet boven uit steken. Het gebruik van de bumper ballen is op eigen risico. De bubble ballen mogen gebruikt worden op ondergronden van gras, sneeuw en (fijn) zand en indoor vloeren mits hier geen scherpe voorwerpen liggen. 

Bubbel voetbal huren in Limburg

De bubble ballen zijn super leuk om bumper voetbal mee te spelen maar op zich zelf al leuk genoeg om vrij mee te spelen en andere deelnemers omver te botsen. Het spelen van bumper voetbal is welliswaar vermoeiend maar ook super leuk voor de deelnemers en de toeschouwers. Bumper voetbal is de ideale groepsactiviteit voor een sportvereniging, jouw evenement, vrijgezellenfeest, familiedag, personeelsfeest of bedrijfsuitje. Je kunt deze bumper ballen nu direct online huren bij Happy Rent Verhuur. 

Zelf Ophalen

Je kunt de bumperballen ophalen in een van onze verhuurpunten in:

- Heerlen (bij Landgraaf en Kerkrade)

De bubble ballen worden geleverd met een elektrische pomp waarmee je de ballen binnen enkele minuten gevuld hebt. Je hebt hiervoor enkel een stroomaansluiting nodig (220 Volt). Met deze elektrische pomp kun je de bubble ballen na gebruik ook weer leeg trekken. Je kunt Bubble Voetbal dus gewoon op jouw eigen locatie spelen. 

Geleverd en Opgehaald

Vind je het fijner dat alles compleet verzorgd is? Dan kan Happy Rent deze bubble ballen in heel Nederland leveren, dit gebeurt de werkdag voor de huur en deze worden de werkdag na de huur weer opgehaald in een handige rolcontainer. Binnen Limburg kunnen we de ballen ook de dag zelf leveren en ophalen en eventueel begeleiden. Indien je kiest voor begeleiding van Happy Rent zorgen we gratis voor de op- en afbouw. Vul in het winkelwagentje de postcode van de gewenste locatie in en wij komen het ook op die gewenste locatie brengen én weer ophalen. De website berekent dan automatisch de transportkosten.


Borg: 100 EURO (per order)

Genoemde prijzen zijn excl. 21% Btw. 

Nog meer leuke attracties als bubbelvoetbal huren? Bij Happy Rent kun je ook een uitdagende stormbaan huren of een leuk springkussen huren, kijk bijvoorbeeld eens ons springkussen voetbal

Springkussen lease
Het is vanaf nu ook mogelijk om deze bumperball te leasen bij Happy Rent. Ideaal wanneer je het hele jaar door (jonge) bezoekers verwelkomt. Met het lease concept van Happy Rent heb je heel voordelig een uitstekend bumperball voor de deur staan voor een vaste lage prijs per maand. Zo lease je deze bubbel voetbal al vanaf €2,22 per dag! Ook de opblaasbare obstakels voor archery tag of professioneel lasergame kun je leasen!

Voor meer informatie bezoek je onze lease pagina:
klik hier

 

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Merken

Merken

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kan ik bumperballen huren voor een speciale gelegenheid of evenement, zoals een verjaardagsfeestje of bedrijfsuitje?

Zeker, de bumperballen zijn voor alle gelegenheden te huur.

Kan ik bumpervoetbal binnen en buiten spelen?

Ja, Bumbervoetbal kan in principe overal gespeeld worden zolang er genoeg ruimte is.

Is bumpervoetbal veilig om te spelen?

Ja, De bumperballen zijn netjes gekeurd en volledig veilig.

Zijn er leeftijdsbeperkingen voor het spelen van bumpervoetbal?

Wij adviseren dat alleen mensen boven 1,40m gebruik maken van de bumperballen. hier zit geen specifieke leeftijdsbeperking aan verbonden.

Beoordeling:

Eef Leerschool
maandag 22 januari 2018

Geweldige spellen te spelen voor een mooie prijs

Bumperballen zijn echt hilarisch! We hebben met 'de neven en nichtjes' gespeeld alsof we weer kleine kinderen waren (We zijn allemaal 25+). Service van HappyRent helemaal top en voor een leuke prijs.
Pluspunten:Hilariteit,Service,Prijs,Plezier,Kosten
Verbeterpunten:

Richard Vondevoort
maandag 4 september 2017

Veel plezier gehad voor een goede prijs, kortom dik tevreden

Zie regel 1
Pluspunten:Fijn dat happy rent meedenkt met het ophalen van de bumperballen i.v.m. het gebruik op zondag
Verbeterpunten:Een duidelijk naambord op de locatie waar de ballen dienen te worden teruggebracht

Luc Vahsen
zaterdag 10 oktober 2015

Super vet intensief spel

Geweldig spel voor jong tot oud. Vooral veel plezier en lachen met het bumpen. Wel erg intensief.
Pluspunten:Prettig zaken gedaan met Happy Rent en zeer coulant in het maken van afspraken.
Verbeterpunten:Even aangeven hoeveel bagageruimte nodig is bij het vervoer van de lege bumperballen