Vier op een rij basketball XXL kopen

3.333,00

Omschrijving

Vier op een Rij Basketbal kopen 

Wie kent het leuke spel vier op 'n rij niet? Bij Happy Rent hebben we als eerste in Europa dit spel opgeblazen naar een XXL versie van maar liefst 4 meter breed en 3,5 meter hoog! In plaats van rode en gele schijfjes gooi je hier met echte basketballen in de korven, om zo uiteindelijk als eerste vier dezelfde kleur basketballen op een rij te krijgen. Dit spel combineert de sport basketbal met het spel vier op een rij en is exclusief te koop bij Happy Rent. 

Hierbij een kleine video van dit leuke nieuwe spel:

Basketball 4 op 1 rij is in Europa exclusief te koop bij Happy Rent 

Vier op een Rij XXL kopen

Dit grote opblaasbare vier op een rij spel heeft een afmeting van 4 x 1,60 x 3,50 Meter en biedt als groot basketball spel de nodige uitdaging bij elk evenement, bedrijfsfeest of elke zeskamp. Je kunt de competitie aangaan met je vrienden, collega's of familie en kunt vier op een rij Basketball XL vrijwel overal spelen waar voldoende ruimte is. Dit spel kunnen we in heel Nederland en België leveren en wordt standaard voorzien van voldoende basketball ballen en een blower. Naast de benodigde ruimte heb je dus ook een stroompunt nodig (220 Volt).

Vier op een rij basketball kopen

Het kopen van het spel vier op een rij basketball is super eenvoudig, klik op de groene knop "in winkelwagen", vervolgens kun je direct online reserveren en veilig betalen met Ideal, Mister Cash, Credit Card, PayPal of vooraf overmaken. Wij zorgen er vervolgens voor dat het opblaasbare vier op een rij XXL klaar ligt!

Dit spel is nieuw te bestellen (levertijd min 90 dagen) Nieuwprijs: € 3.333 excl. btw. 

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

 

Beoordeling:

Ton van Doremalen
maandag 12 juni 2017

Service was zeer goed.

Zeer goede service van het personeel in Best. Super bedankt
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Eylish Verbraak
maandag 25 april 2016

Alles is naar wens verlopen.

Alles was in juiste staat en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het verhuur is dus zonder problemen verlopen en we hebben genoten van het springkussen!
Pluspunten:Service was uitstekend
Verbeterpunten:

A B
woensdag 9 december 2015

Kinderen hebben ervan genoten, goede service

Voor de tweede keer hebben we dit springkussen besteld om ons evenement op te luisteren. Probleemloos via email kunnen regelen. Het opzetten en afbreken gebeurde snel en op tijd, zelf niks aan hoeven doen.
Pluspunten:Service
Verbeterpunten: