Boerengolf huren

55,00
Bekijk beschikbaarheid >
Gemert 🇳🇱

Omschrijving

Boerengolf spel huren

Te huur bij Happy Rent Verhuur, huur nu het leuke Boeren Golf spel. Inclusief voldoende ballen, 20 golf clubs, 9 holes en emmers om een heel leuke golfbaan te maken!

U kunt het boeren golf nu direct online huren bij Happy Rent Verhuur, onze voordelen zijn:

✓ Veilig online bestellen

✓ Top Service

Boeren golf

Het boerengolf is een heel leuk en actief spel met uren speelplezier. Wie krijgt het snelste allen ballen in de hole, met de minste slagen? Deze mag zich dan de winnaar van het boeren golf spel huren. Zeer makkelijk te verplaatsen en uren speelplezier gegarandeerd. U kunt het boeren golf zelf ophalen in Gemert bij Eindhoven. 

Wilt u het Boeren golf spel meerdere dagen huren? Geen probleem, u krijgt direct in de winkelwagen korting van Happy Rent Verhuur op elke extra dag huur! Ook de huur van het Boeren golf spel voor een langere periode, bijvoorbeeld een maand, is geen probleem. Daarnaast is reserveren via deze website zeer eenvoudig en vooral erg veilig. U klikt simpelweg op de groene knop 'Bestellen' en daarna vult u uw gegevens in. Daarna volgt u de stappen voor de afronding van de bestelling, en het boeren golf spel staat voor u gereserveerd.

Bij het pakket zitten 20 boerengolf clubs, voldoende ballen en 9 holes die u zelf kunt plaatsen. 

Bij Happy Rent verhuur huurt u ook de leukste andere zaken voor uw feest. Denk bijvoorbeeld aan een Rodeostier Huren in Brabant

Ook verschillende andere leuke spellen zijn beschikbaar bij Happy Rent Verhuur, zoals een Gladiatorenspel of Bubble Voetbal.

Borg: 0 EURO

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw. 

Beoordeling:

Karin Michel
dinsdag 25 juni 2024

Kort spel

Helaas was er maar 1 formulier met maar 4 vragenlijsten
Het spel was dus met 15 minuten helaas uitgespeeld en met de letters die we hadden konden we niet online ook nog vragenlijsten vinden. Erg jammer dat we maar 4 rondes hebben kunnen spelen.
Dus hoop gesleep voor 15 minuten spel.
Pluspunten:Goede service
Verbeterpunten:Meer opdrachten/vragen of meer letters zodat je zelf online wat kan vinden

Rob Rademakers
donderdag 14 december 2023

Spijkerbroekhangen was een succes

Prima afstemming met Happy Rent over het plaatsen van de stellage voor spijkerbroekhangen. Snel en zorgvuldig, tevens aandacht voor veiligheid door extra spanband te plaatsen.
Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten:Tijdig,Aandacht voor veiligheid,goede service,makkelijk bereikbaar
Verbeterpunten:

Sandra Raijmakers
donderdag 21 september 2023

Super leuk

Letterpakken gehuurd voor onze familie dag. Erg leuk, veel lol mee gehad. Iedereen kan meedoen met dit spel, van jong tot oud.
Zeker een Aanrader!
Pluspunten:
Verbeterpunten: