STORMBAAN

Stormbanen, survivalbanen en hindernisbanen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Deze kunnen variëren van vaste hindernisbanen die door het leger gebruikt worden om iemands snelheid en uithoudingsvermogen te testen tot opblaasbare banen die vooral voor het plezier bestemd zijn. Wanneer jij op zoek bent naar een of meerdere opblaasbare stormbanen voor uw evenement of feest, dan bent je hier bij Happy Rent aan het juiste adres. Bekijk snel ons complete assortiment door op de onderstaande afbeelding te klikken. Bij onze concurrenten moet je vaak wachten tot iemand reageert op uw mail totdat je weet wat het allemaal gaat kosten, bij Happy Rent gaat dat gelukkig anders. Alle prijzen staan namelijk al op onze website! Waar wacht je nog op? Kom een stormbaan huren bij Happy Rent!

* De hindernisbaan op de afbeelding is momenteel niet opgenomen in ons assortiment en wordt niet verhuurd door Happy Rent

LEGER STORMBAAN

Het leger maakt al sinds jaren gebruik van een aantal vaste onderdelen voor in hun stormbanen. Ik heb een mooi artikel gevonden waar deze in beschreven staan. Ik zal ze hier ook noemen.

 • Springsloten  Drie sloten waar men over heen moet springen. Wanneer je valt kom je in de sloot terecht
 • Tankgracht Wanneer je in deze gracht springt, moet je er aan de andere kant weer uit komen door jezelf op te trekken. 
 • Stormmuur Je rent op deze muur af, probeert omhoog te komen en moet er weer aan de andere kant ervan af springen. 
 • Ierse Tafel Je slingert jezelf om de tafel naar de andere kant en springt er weer af. 
 • Schuin Horizontaal rek of Muizenval Je klimt naar boven via de balken, bovenaan moet je over een dunne balk lopen en springt aan de achterzijde er weer af. 
 • Klimrek Simpelweg omhoog klimmen en eraf springen.
 • Springbord Voor het springbord ligt een sloot. Hier spring je overheen en pak je het touw vast waarin je omhoog moet klimmen.
 • Rioolbuizen of kruipgangen Lange tunnels waar men doorheen moet kruipen.
 • De doorwaadbare plaats Van paal naar paal springen terwijl je je evenwicht moet bewaren.
 • Dubbele balk De bedoeling bij de dubbele balk is dat je over de hoogste twee balken klimt en onder de laagste twee  doorgaat.
 • Ramen Je springt in het Raam en vervolgens spring je er ook weer uit.
 • Evenwichtsbalken  Over een dunne balk lopen terwijl je je evenwicht moet bewaren.
 • Kruipdraden Tijger onder de draden naar de andere kant. Bekend van TV.
 • Loopdraden Snel tussen de draden door springen om aan de andere kant te komen. 
 • kettingladder Op de touwladder naar boven klimmen en daar over de stalen balk aan de andere kant van de ladder weer naar beneden klimmen.

In het leger wordt bijgehouden hoe snel je aan de andere kant komt en dit wordt meegenomen in het proces om te beslissen of je wel of niet geschikt bent om als militair aan het werk te gaan. 

OPBLAASBARE STORMBAAN

Voor veel mensen is het veel interessanter wat een opblaasbare precies is. Deze kunnen namelijk vrij eenvoudig neer te zetten en weer af te breken. Er hoeft dus geen klus bedrijf te komen om alles te installeren. Happy Rent Stormbaan verhuur Limburg kan deze voor u komen plaatsen en weer ophalen. Deze stormbanen vergen vaak niet zo veel uithoudingsvermogen als de stormbanen die in het leger te vinden zijn. Dit heeft veelal te maken met het feit dat een opblaasbare springkussen stormbaan buigbaarder is als een vaste stormbaan. Hierdoor kunnen veel onderdelen die in het leger stormbaan gebruikt worden niet worden geïmplementeerd in een opblaasbare stormbaan. 

Maar ook wij hebben uitdagende onderdelen in onze survival stormbanen. Elke stormbaan bestaat uit lossen onderdelen die los van elkaar opgeblazen moeten worden en dan aan elkaar gemonteerd worden. Hieronder vindt u een lijst met al onze losse onderdelen. In theorie passen al deze onderdelen aan elkaar maar in de praktijk doen we dit vaak niet. Dit heeft soms te maken met veiligheid. Dit wordt extra nauw gehandhaafd op waterstormbanen.

Onze onderdelen:

Stormbaan Leger

 

Wanneer u op zoek bent naar een stormbaan die zo uitdagen en levensecht mogelijk is, dan hebben wij voor u de perfecte stormbaan, namelijk de stormbaan leger! De onderdelen van deze stormbaan zijn gebasseerd op stormbanen die in het leger worden gebruikt om een leuke maar uitdagende ervaring te bieden. Deze mega stormbaan kan in combinatie met andere attracties gehuurd worden. Wanneer alle onderdelen aan elkaar worden gezet, noemen wij deze de xxl stormbaan.

Dubbele Base Jump

Bij dit onderdeel dienen twee deelnemers drie meter omhoog te klimmen om vervolgens 3 meter in een vrije val omlaag te springen. Je wordt gelukkig opgevangen door schuimkussens zodat er geen gevaar is op letsel. Durf jij de base jump aan?

Dubbele Bouncing Balls

In dit onderdeel is het de bedoeling om zo snel mogelijk naar de andere kant van de baan te komen terwijl men zijn evenwicht moet bewaren op deze bouncing balls. Twee personen kunnen tegelijkertijd de baan op. De deelnemers kunnen proberen om de ander zijn evenwicht te laten verliezen door op dezelfde bal te springen als waar jouw tegenstander staat. Have fun op de mega balls!

 Punch Battle

Aan elke zijde van deze wand zullen deelnemers elkaar proberen om elkaar van de baan af te slaan doormiddel van de grote rode stangen die in de wand zitten. Een echte uitdaging!

Palenbos en Kruiptunnel

Bij dit onderdeel is het belangrijk dat je je snel kan rennen en snel kunt duiken en weer opstaan. Een must have voor elke stormbaan

Klim / Glijbaan

 

Dit onderdeel spreekt voor zich, je klimt omhoog en gaat via de glijbaan weer naar beneden. Dit onderdeel is doorgaans een eindpunt voor een stormbaan. Met het tropisch thema is het een ideaal onderdeel om te huren in de zomer periode. Een echte slide stormbaan voor de echte glijers.

Minions Stormbaan

Deze stormbaan kan niet uit elkaar worden gehaald in losse onderdelen. Bij deze stormbaan dient men zo snel mogelijk door het bananen bos te rennen, om vervolgens zich door een klein gat te wurmen waarna ze een klimmuur moeten beklimmen om zo naar de overwinning te glijden. 

Al onze top attracties kun je zelf bij ons komen ophalen bij het hoofdkantoor in Heerlen. Ook kunnen wij jouw favorieten stormbaan op iedere gewenste locatie leveren. Dus wil je een luchtkussen huren in Maastricht, een opblaasbare stormbaan huren in Breda, een stormbaan jungle huren in Assen, een grote stormbaan laten plaatsen in Amsterdam, een springkussen huren in Den Haag of de allerleukste stormbaan van Nederland of misschien wel ter wereld huren in Groningen? Geef ons een gil en wij kijken samen naar alle mogelijkheden.

Naast het huren van stormbanen ben je bij Happy Rent ook aan het juiste adres voor het huren van top attracties voor een sportieve dag. Denk bijvoorbeeld aan onze zeskamp spellen, spinning wheel, een jungle run 17m en een sky swing. Ben je bang dat het wat gaat regenen? Plaats dan wat opblaasbare tenten, zo zijn de kussens een beetje beschermd.

Voor al uw stormbanen in Limburg, bent u bij Happy Rent stormbaan verhuur aan het juiste adres. Heb je vragen over een stormbaan of ben je benieuwd welke het beste bij jouw evenement past, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder. Wil je meerdere stormbanen huren? Dat is ook geen enkel probleem. Wij zorgen graag samen met jou voor de perfecte combinatie. Vind je de attracties huren leuk maar wil je toch liever een springkussen of stormbaan kopen? Ook dan helpen wij jou graag naar de leukste kussens.

Op al onze artikelen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, bekijk deze algemene voorwaarden hier.

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken