SURVIVALBAAN

 

SURVIVALBAAL

Woont u in Nederland en geeft u binnenkort een feest of bent u betrokken in de organisatie van een event en ben je opzoek naar leuke activiteiten? Dan is de kans groot dat u heeft nagedacht over het verzorgen van extra uitdagende entertainment voor de gasten. Maar met alle aanbieders in Nederland is de kans groot dat het lastig is om te bepalen bij welke verhuurder u wat wilt huren. Maar gelukkig is de keuze voor de meeste mensen snel gemaakt wanneer ze op onze website terecht komen. Bij Happy Rent huurt u namelijk makkelijk, snel, veilig en kunt u gebruik maken van onze fantastische service! Als een van de weinige aanbieders van survivalbanen in Nederland maken wij gebruik van een online webshop waar zowel particuliere als zakelijke klanten makkelijk producten kunnen reserveren, bestellen, betalen en afspraken maken! Geen vervelende offerte aanvragen meer, gewoon direct de juiste prijs. Dus waar wacht u nog op, Bestel snel! 

 

Waarom kiezen de meeste mensen voor Happy Rent? 

  • Online Reserveren Bij Happy Rent kunt u online direct al uw hidnernisbanen, springkussens, fun-food, abraham poppen, en andere leuke activiteiten reserveren. U hoeft niet langer te wachten op een reactie van het verhuurbedrijf op uw offerte aanvraag. Ook is online direct te zien hoeveel uw aanvraag gaat kosten en of de gewenste producten nog beschikbaar zijn. 
  • Schone Stormbanen Al vaker eens een survivalbaan of springkussen gehuurd? Dan is de kans groot dat een van deze opblaas attracties vies was. Vaak worden door klanten vies en nat geretourneerd (meestal komt dit door overmacht, regen kunt u namelijk niet voorkomen natuurlijk). Veel verhuurbedrijven nemen zich niet de moeite om het springkussen grondig te controleren waar verdere klanten veel last van kunnen hebben. Bij Happy Rent controleren wij alles wat retour komt om u een prettige huur ervaring te geven!
  • Top Sevice Met vele jaren ervaring en al honderden blije klanten, zijn wij meedenkend, flexiebel en vriendelijk. U kunt ons bellen met al uw vragen over het huren van stormbanen en springkussens. De leukste outdoor activiteit huur je bij Happy Rent. Wij kunnen de stormbaan in heel Nederland leveren dus of je nou een stormbaan wilt plaatsen op het open plein van het winkelcentrum in Eindhoven of op de parkeerplaats van het voetbalstadion van fc Utrecht, het is allemaal geen probleem. Bouw een heel adventure park en laat iedereen genieten van de leuke attracties.

SURVIVALBAAN VERHUUR NEDERLAND

Een survivalbaan huren was nog nooit zo eenvoudig! Bij Happy Rent kunt u nu heel eenvoudig namelijk online uw survivalbaan reserveren en krijgt u niet meer te maken met van die vervelende offerte aanvragen. Nu weten wij ook dat er meerdere aanbieders van deze stormbanen zijn in Nederland, dus keuze genoeg zou je zeggen. Maar veel mensen kiezen toch voor de stormbanen van Happy Rent. Dit komt onderandere doordat wij een gratis aansprakelijkheidsverzekering op al onze verhuurde producten hebben. U betaald hier dus niet extra voor. Daarnaast heeft Happy Rent een uitstekende reputatie onder de mensen waardoor veel mensen dankzij mond tot mond reclame weer terecht komen bij ons. Wij garanderen daarnaast ook dat wij altijd een schone survivalbaan leveren, anders maken wij heb terplekke helemaal schoon voordat uw feest of evenement begint.

MINIONS SURVIVALBAAN HUREN NEDERLAND

Deze door de gelijknamige films geïnspireerde survivalbaan is een echte uitdaging en toevoeging voor elk soort feest. Het komt in één groot pakket, is makkelijk op te zetten en af te breken en heeft een leuk thema voor jong en oud. Voor de grote stormbanen heb je vooral kracht conditie en uithoudingsvermogen nodig, maar wanneer je een groot adventure park maakt dan kun je voor ieder wat wils plaatsen. 

Leuk voor kleinere feesten waarbij de ouders lekker gaan eten en drinken en de kids zich vermaken op een gave stormbaan. Uitdagend, spannend en vooral leuk!

SWIPE OFF XXL SURVIVALBAAN HUREN NEDERLAND

Deze survivalbaan is 60 meter lang, komt in 5 verschillende onderdelen en is een echte eyecatcher voor alle grote evenementen. Bezit jij over kracht conditie én uithoudingsvermogen? Dan is deze outdoor activiteit een leuke uitdaging voor jou! Wij verhuren deze stormbaan alleen met eigen transport, begeleiding en installatie. Deze survivalbaan kan alleen op een vlakke ondergrond worden opgezet en heeft veel andere eisen, zo mag er bijvoorbeeld geen eten en drinken op de baan komen en is daarom toezicht van een volwassen persoon verplicht. Wij adviseren om eerst contact met ons op te nemen voordat u deze baan reserveert. U kunt ons bellen op 085 002 0026, u kunt ons ook mailen via info@happyrent.nl.

Happy Rent survivalbaan verhuur

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, klik hier voor de algemene voorwaarden.