Halfpipe Superslide

371,50
Bekijk beschikbaarheid >
Gemert 🇳🇱
Opties bekijken

Omschrijving

Waterglijbaan Huren

Met deze Halfpipe Superslide maak je zeker weten indruk op je gasten, een heel bijzondere waterattractie van formaat ðŸ˜Ž. Deze Waterglijbaan is 12 x 11 Meter groot en maar liefst 6,5 Meter hoog. Een Waterattractie die zowel jong als oud de nodige adrenaline zal bezorgen. Bij hoge temperaturen betekent deze attractie 100% succesgarantie. Je huurt deze Waterglijbaan direct online bij Happy Rent Verhuur ðŸ˜ƒ onze voordelen:

✅ Gratis Annuleren

✅ Geleverd in heel Nederland & België

✅ Geen Borg

✅ Direct online reserveren

Waterglijbaan

Deze Waterglijbaan is vormgegeven als een echte halfpipe, je klimt eerst links van de waterstormbaan over de steile wand omhoog.
Je neemt een opblaasbare band mee naar boven. Eenmaal boven aan ga je de halfpipe in en schiet je zo snel mogelijk met je band van links naar rechts naar beneden!

Waterbaan ðŸ’¦

Deze halfpipe superslide is voorzien van een sproeisysteem dat ervoor zorgt dat de baan voorzien blijft van water, zo blijft de baan altijd nat en land je beneden in een bak met water. Het is mogelijk om een competitie te koppelen aan deze waterbaan maar hij is ook ook geschikt om te huren op een familiedag. Deze Waterattractie is geschikt voor jong en oud en direct online te reserveren bij Happy Rent Verhuur🎈

Waterattractie Huren

Deze Halfpipe Superslide kan op elke locatie geplaatst worden het opzetten duurt ongeveer 2 uur. 

De attractie weegt circa 480 Kg en er zijn 5 vrijwilligers nodig voor de op- en afbouw. 

De afmetingen zijn: 12.0 x 11.0 x 6.5 Meter. 

Er is 6.000 Liter water nodig en een tuinslang met een Gardena koppeling. 

Laten Leveren

Het is mogelijk deze waterattractie te laten leveren en ophalen. Door de postcode in te vullen in het winkelwagentje worden de transportkosten automatisch berekend. 

Let op! Mocht u deze attractie huren dan dient u als organisatie voor een heftruck/loader (met hefmast) te zorgen.

Zelf ophalen

Je kunt deze superslide ook zelf komen ophalen in Gemert, Brabant ðŸš—. Voor het ophalen heb je een busje met laadklep of een grote aanhangwagen nodig. De attractie weegt +/- 480 KG. 

Alleen bij ons kun je deze attractie 24 uur per dag, 7 dagen per week online reserveren. Je kunt veilig betalen met o.a. Ideal, Credit Card, Pay Pal of via Factuur. De bestelling wordt direct verwerkt en geblokkeerd. Je kunt ons altijd bereiken via E-Mail en WhatsApp en vertrouwen op onze professionele service👌

Klik eenvoudig op de groene knop "bekijk beschikbaarheid" en de rest wijst zich vanzelf! 

Reserveren

Selecteer de dag waarop je de superslide wilt huren. Wil je het kussen een dag van te voren ophalen of de dag erna terugbrengen? Selecteer dan ook de extra dag, de website berekent automatisch 50% korting voor de extra dag.

1 dag = maximaal 24 uur

Vanaf 24 u = 2 dagen (1,5 dag aan huurkosten)

vanaf 48 u = 3 dagen (2 dagen aan huurkosten) 

Wist je dat je dit luchtkussen tot 48 uur van te voren GRATIS kunt annuleren? Zo loop je minder risico!


Beoordeling:

Els vdh
maandag 7 augustus 2023

Geweldige attractie

Het regende pijpenstelen, maar dat heeft de pret niet kunnen bederven. De attractie was snel opgezet en afgebroken. (al was een gebruiksaanwijzing wel gemakkelijk geweest om te beginnen) De regen zorgde voor extra uitdagingen, maar dat maakte het eigenlijk nog leuker en grappiger.
Pluspunten:Leuke attractie,gemakkelijk op te zetten,competitie,leuk voor jong en oud
Verbeterpunten:gebruiksaanwijzing niet aanwezig

Tom van Mierlo
maandag 5 juni 2023

Heerlijk genoten

Tijdens ons teamuitje goed gebruik gemaakt van de sjoelbak. Het geluk dat het zonnetje scheen. Top service, van het opzetten tot het afbreken! Wij hebben ervan genoten.
Pluspunten:Opzetten en afbreken was perfect geregeld
Verbeterpunten:

Jurgen Nagler
dinsdag 7 juli 2020

"Best party ever"

Beoordeling van de 12 kinderen na de birthday-party van mijn 8 jarige zoon !
Pluspunten:
Verbeterpunten: