LEGERSTORMBAAN HUREN

LEGERSTORMBAAN HUREN

Dit is een oproep van Happy Rent Heerlen aan alle (toekomstige) soldaten die nog wat extra oefening kunnen gebruiken. Vanaf nu heeft Happy Rent namelijk deze 26,5m lange leger stormbaan te huur. 

Leger stormbaan

Nog wat extra beweging nodig? Op de leger stormbaan van Happy Rent attractieverhuur beschik je over vier verschillende onderdelen die je het zweet zullen laten uitbreken. Enige conditie is vereist om de leger stormbaan van Happy Rent Simpelveld te verslaan. De stormbaan bestaat uit de volgende onderdelen:

Bridge & army swing 

Vergelijk jezelf met tarzan wanneer je van een zes meter hoog plateau d.m.v. een touw naar de overkant moet slingeren. Probeer al je tegenstanders voor te zijn en slinger jezelf in het opvangnet waarna je door moet naar het volgende obstakel. Dit onderdeel van de stormbaan is maar liefst zes meter hoog en zorgt voor een echte blikvanger op je evenement.

Spidercave

Wurm jezelf door een driedelig onderdeel vol met touwen om door te kunnen komen naar het volgende obstakel. Happy Rent Limburg heeft de touwen extra strak aangespannen om het nog wat moeilijker te maken voor jullie. 

Mega Roll 

Test je behendigheid en klauter over dit hoge obstakel om verder te komen naar het volgende onderdeel. Let op: menig mensen zijn al uitgeput wanneer ze uiteindelijk over dit obstakel heen zijn gekomen. Nog even doorzetten dus, want je wilt niet worden ingehaald.

Supressor

Nog één obstakel staat in je weg om jezelf te kronen tot koning der stormbanen. Wurm jezelf door de nauwe balken om zo aan de andere kant van deze supressor te komen. De eerste die erdoorheen is heeft gewonnen!

Hoeveel man kunnen tegelijkertijd op deze stormbaan?

Deze stormbaan van Happy Rent attractieverhuur gelegen in het zuiden van Limburg is verdeeld over twee banen, maar dit betekent niet dat er maar twee man op kunnen, integendeel zelfs. Deze stormbaan van Happy Rent laat tientallen kinderen tegelijkertijd toe op de baan waardoor er dus geen droevige gezichten zullen ontstaan. 

Stormbaan verlengen

Je las het goed! Deze 26,5m lange leger survivalbaan van Happy Rent Limburg is uit te breiden met onze Swipe off XXl baan van maar liefst 45m lang waardoor je dus een stormbaan van wel 70m creëert! Deze unieke 70m lange stormbaan van Happy Rent is direct te huur. 

Wat je allemaal moet weten voor je een stormbaan bij Happy Rent huurt

Het is niet niks om deze stormbaan te vervoeren, op te zetten en weer af te breken. Daarom boeken de meeste klanten deze baan in combinatie met transport en op- en afbouw. Wanneer u onze service boekt, zijn er ook een aantal zaken die we van u, of beter gezegd, van uw locatie verwachten. Zo bestaat de baan uit twee delen die beide zwaar en groot zijn. Deze kunnen niet zomaar opgetild worden en dus moeten wij met onze bus tot aan de juiste plek kunnen rijden of in iedergeval met een pompwagen bereikbaar zijn zonder opstapjes, trapjes of stoepjes. Lees vooral ook ons informatieblad  over dit onderwerp.