LEVEND TAFELVOETBALSPEL HUREN

LEVEND TAFELVOETBALSPEL HUREN

Een echte 'eyecatcher' op elk voetbalevenement. Met dit levensgroot tafelvoetbal spel van Happy Rent trek je jong en oud aan. Dit levensgroot tafelvoetbalspel is zowel met als zonder bodem direct online te huur bij Happy Rent attractieverhuur.

Je kunt bij ons een voetbaltafel huren in de buurt van 📍Heerlen wij hebben deze modellen beschikbaar: 

HeerlenLevend Tafelvoetbalspel met Bodem of Levend Tafelvoetbalspel zonder Bodem

U kunt beide voetbal attracties bij ons ophalen in Heerlen, 30 minuten van Maastricht. 

 

Als je op zoek bent naar een menselijke tafelvoetbalspel nabij 📍Roermond dan kun je deze ophalen bij ons afhaalpunt in Swalmen.

SwalmenLevend Tafelvoetbalspel Limburg

Spelregels

Dit levensgroot tafelvoetbal spel dient met minimaal 6 personen gespeeld te worden. Verdeeld over twee teams hebben 3 man per team de taak om de bal in het doel van de ander te krijgen. De opstelling per team is al volgt:

Er dient bij de volgende posities minimaal een speler in het veld te staan:

* keeper
* middenvelder 
* aanvaller

Beide teams zijn uit te breiden naar maximaal 9 man waardoor je dus met 18 man per wedstrijd dit sport spel kunt spelen. De spelers zitten als het ware 'vast' aan het touw en mogen ook niet 'loskomen' van hun plaats. Via de positie waar ze staan opgesteld moeten de spelers samen spelen om de bal in het doel van de tegenstanders te krijgen. Het spel is afgelopen wanneer één van de twee teams als eerste 10 goals gescoord heeft. 

Wisselen

Spelers hebben de optie om onderling te wisselen van positie. Zo kan iedereen de kans krijgen om op elke positie te spelen. Wanneer spelers van positie willen wissel dient het spel stil gelegd te worden waarna de spelers kunnen ruilen van positie

Huur

Deze mooie en tevens groot levend tafelvoetbal spel is direct online te huur bij Happy Rent attractieverhuur. Via onze webshop kan je ervoor kiezen om dit groot levend tafelvoetbal spel te laten bezorgen. Wil je dit levensgroot tafelvoetbalspel liever zelf komen ophalen bij Happy Rent attractieverhuur in Heerlen, Limburg? Dat is ook geen probleem! Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat alles klaar staat wanneer u het levensgroot tafelvoetbalspel wilt komen ophalen. 

Let op: Dit levendgroot tafelvoetbal spel van Happy Rent attractieverhuur is niet de lichtste in zijn soort, maar weegt maarliefst 400 KG. 

Levend tafelvoetbal huren

Dit enorme voetbalspel wordt verhuurd voor allerlei evenementen, vaak in combinatie met andere voetbalattracties zoals bubbelvoetbal, een rodeo stier of een voetbal boarding. Natuurlijk kun je ook een springkussen huren of andere opblaasbare attracties

Klik gewoon op de grote foto hierboven en je ziet direct alle tafelvoetbal spelen inclusief de prijs. Klik op de groene knop "Bekijk beschikbaarheid" en deze is direct toegevoegd aan je winkelwagen. Hier kunt u de datum selecteren en services boeken zoals:

  • laten bezorgen
De huurprijs is exclusief transportkosten, vul bij de transportkeuze je postcode in, en de transportkosten worden automatisch berekend per gereden kilometer. De bodem van het levend tafelvoetbalspel is heel zwaar en extra lastig om te vervoeren we raden dus aan om deze opblaasbare attractie te laten leveren, het levend tafelvoetbalspel zonder opblaas bodem kun je ook makkelijk zelf ophalen. 

Succesvolle dag

We doen er alles aan om het event een succes te maken, we maken duidelijke afspraken, of het nu gaat om extra uren begeleiding, het laten bezorgen of het in de avond ophalen van het levend tafelvoetbal spel niets is ons te gek! 

Teambuilding

De teambuilding staat centraal in jouw event? We geven je graag tips om elk poppetje in een tafelvoetbalspel zijn rol in het team te laten ervaren. Of je nu de ballen uit het doel houd of de ene na de andere bal in het doel van je tegenstander schiet de  strijd tegen elkaar maar ook samenwerking en teambuilding staan centraal en dragen bij aan een succesvolle dag voor je team. Voor extra veel fun adviseren we om het levend tafelvoetbalspel met opblaasbare bodem te huren. 

Attracties huren

Wil je naast het levend tafelvoetbalspel ook een springkussen huren of een stormbaan huren? Zoek het artikel van je voorkeur en klik op de groene knop, het artikel is toegevoegd aan je bestelling. Tip: De getoonde prijzen zijn exclusief transportkosten, huur je attracties vanaf dezelfde locatie om te besparen je op je transportkosten.